Οίκος εποχής Σούλα!

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο η ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας “Βουκεφάλας” βρήκε χορηγό τοπικό οίκο ανοχής και τον διαφημίζει στης φανέλες τον ποδοσφαιριστών. Για να είναι ακόμη πιο πιπεράτο το γεγονός η φανέλες έχουν ροζ χρώμα….

οικος εποχής σούλαΈτσι λοιπόν από μπροστά στην φανέλα γράφεις “Οίκος Εποχής Σούλα” και από πίσω “Villa Erotica”. Σε συνδυασμό με το ροζ χρώμα θα προκαλέσει πολύ γέλιο στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μπατζιόλας ευχαρίστησε την κυρία Σούλα, επώνυμα δεν χρειάζονται, φαίνεται στην φωτογραφία, είναι η ομορφότερη από της υπόλοιπες άσχημες σε εξωτερική εμφάνιση εκδιδόμενες γυναίκες, που όμως μπορεί να διαθέτουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο, για την εκπληκτική της πρόταση να γίνει χορηγός της ομάδας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και χαίρετε την μεγάλη δημοσιότητα που έχει λάβει το γεγονός καθώς αθλητικές εφημερίδες σε Αγγλία και Γερμανία κάνουν απίστευτη πλάκα εις βάρος του.

Πολύ άσχημες βρε αυτές οι πόρνες. Δεν είχαν κάτι καλύτερο να επιδείξουν? Δεν υπάρχουν στο μαγαζί κοπέλες από την πρώην Σοβιετική Ένωση που να επιδείξουν κάλλη? Τι Φιλιππινέζες είναι αυτές στην φωτογραφία? Το μαγαζί θεωρείτε κυριλέ …..

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου χορηγού και της επίσημης φανέλας της ομάδας.

Μπορεί ο Βουκεφάλας Λάρισας να μην ανέβει κατηγορία φέτος όμως σίγουρα θα γεμίσει το γήπεδο, τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια αφού η περιέργεια των φιλάθλων είναι στο μάξιμουμ.

Δεν αναφέρθηκε αν στης επίσημες θέσεις του γηπέδου θα υπάρχουν, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια, εκπρόσωποι του οίκου ανοχής για να καμαρώνουν την ομάδα τους, και να ακούνε τα χουλιγκάνια που θα ωρύονται στην κερκίδα:

– Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδ*λο……

Πρωτοποριακή απόφαση Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας η οποία όμως αν επιδοθεί μέσα από το πρίσμα της πτώχευσης μπορεί και να είναι σωστή. Άλλωστε πριν χιλιάδες χρόνια ένας Ρωμαίος αυτοκράτορας είχε πει ότι τα χρήματα δεν μυρίζουν. Και δεν πολυέχει σημασία από που προέρχονται αφού πληρώνονται οι φόροι και οι μισθοί των ποδοσφαιριστών.

Το γεγονός μπορεί να ξενίζει όμως σε 1 μήνα θα το έχουμε ξεχάσει όμως τα παιδιά θα πληρώνονται από τα λεφτά του χορηγού. Άλλωστε σε καμιά οικονομική κρίση δεν έχει κλείσει ποτέ οίκος ανοχής. Όσο μεγάλη και να είναι οπότε υπάρχει η φερεγγυότητα του μπουρδ*λου είναι πάσης υποψίας.

Tagged with: , , ,
Posted in Κουτσομπολιά
3 Comments » for Οίκος εποχής Σούλα!
  1. Η πρώτη από αριστερά είναι μια χαρά, οι άλλες είναι μπάζα. Ποιος πληρώνει για να κάνει σεξ μαζί τους?

  2. Αυτά τα κορίτσια κάνουν ζωντανά ροζ τηλέφωνα ή όχι? Γιατί από φάτσα δεν λένε τίποτα, όμως μπορεί να έχουν καλή φωνή. 😆 😆 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια