Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο η ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας “Βουκεφάλας” βρήκε χορηγό τοπικό οίκο ανοχής και τον διαφημίζει στης φανέλες τον ποδοσφαιριστών. Για να είναι ακόμη πιο πιπεράτο το γεγονός η φανέλες έχουν ροζ χρώμα….

οικος εποχής σούλαΈτσι λοιπόν από μπροστά στην φανέλα γράφεις “Οίκος Εποχής Σούλα” και από πίσω “Villa Erotica”. Σε συνδυασμό με το ροζ χρώμα θα προκαλέσει πολύ γέλιο στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μπατζιόλας ευχαρίστησε την κυρία Σούλα, επώνυμα δεν χρειάζονται, φαίνεται στην φωτογραφία, είναι η ομορφότερη από της υπόλοιπες άσχημες σε εξωτερική εμφάνιση εκδιδόμενες γυναίκες, που όμως μπορεί να διαθέτουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο, για την εκπληκτική της πρόταση να γίνει χορηγός της ομάδας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και χαίρετε την μεγάλη δημοσιότητα που έχει λάβει το γεγονός καθώς αθλητικές εφημερίδες σε Αγγλία και Γερμανία κάνουν απίστευτη πλάκα εις βάρος του.

Πολύ άσχημες βρε αυτές οι πόρνες. Δεν είχαν κάτι καλύτερο να επιδείξουν? Δεν υπάρχουν στο μαγαζί κοπέλες από την πρώην Σοβιετική Ένωση που να επιδείξουν κάλλη? Τι Φιλιππινέζες είναι αυτές στην φωτογραφία? Το μαγαζί θεωρείτε κυριλέ …..

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου χορηγού και της επίσημης φανέλας της ομάδας.

Μπορεί ο Βουκεφάλας Λάρισας να μην ανέβει κατηγορία φέτος όμως σίγουρα θα γεμίσει το γήπεδο, τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια αφού η περιέργεια των φιλάθλων είναι στο μάξιμουμ.

Δεν αναφέρθηκε αν στης επίσημες θέσεις του γηπέδου θα υπάρχουν, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια, εκπρόσωποι του οίκου ανοχής για να καμαρώνουν την ομάδα τους, και να ακούνε τα χουλιγκάνια που θα ωρύονται στην κερκίδα:

Δες  Άντρας πουλάει την γυναίκα του στο Ίντερνετ

– Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδ*λο……

Πρωτοποριακή απόφαση Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας η οποία όμως αν επιδοθεί μέσα από το πρίσμα της πτώχευσης μπορεί και να είναι σωστή. Άλλωστε πριν χιλιάδες χρόνια ένας Ρωμαίος αυτοκράτορας είχε πει ότι τα χρήματα δεν μυρίζουν. Και δεν πολυέχει σημασία από που προέρχονται αφού πληρώνονται οι φόροι και οι μισθοί των ποδοσφαιριστών.

Το γεγονός μπορεί να ξενίζει όμως σε 1 μήνα θα το έχουμε ξεχάσει όμως τα παιδιά θα πληρώνονται από τα λεφτά του χορηγού. Άλλωστε σε καμιά οικονομική κρίση δεν έχει κλείσει ποτέ οίκος ανοχής. Όσο μεγάλη και να είναι οπότε υπάρχει η φερεγγυότητα του μπουρδ*λου είναι πάσης υποψίας.