Ροζ γραμμή που καίει

Τα ροζ τηλέφωνο αποτελούν έναν πολύ δημοφιλή τρόπο διασκέδασης στην Ελλάδα. Λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι σήμερα έχουν καλέσει χιλιάδες άντρες που τα αγάπησαν, αφού εκεί βρήκαν κατανόηση, ποιοτική συντροφιά και έκαναν νέες γνωριμίες με όμορφες γυναίκες. Η ροζ γραμμές είναι ζωντανές και υποστηρίζονται από πολλές γυναίκες που όλες τους έχουν περάσει ειδική εκπαίδευση ως τηλεφωνήτριες έτσι ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες της ερωτήσεις, παραξενιές και απορίες που ενδεχομένως θα της πούνε οι πελάτες που καλούνε σε αυτα τα νούμερα.

mounara-tilsex
Ελληνίδα μουνάρα κάνει τηλεφωνικό σεξ στο κινητό της

Οι άνθρωποι που τους αρέσει να διασκεδάζουν μιλώντας σε μια ξένη και άγνωστη γυναίκα ερωτικά σε μια τηλεφωνική γραμμή είναι ασυνήθιστοι και ευχάριστοι τύποι που αναζητούν το κάτι διαφορετικό που θα εξιτάρει την φαντασία τους και θα τους οδηγήσει σε μονοπάτια των αισθήσεων πρωτόγνωρα.

Ικανοποίηση ερωτικών φαντασιώσεων

Ακριβώς αυτός είναι και ο βασικός σκοπός αυτών των υπηρεσιών αφού δεν γνωρίζεις, ούτε βλέπεις την γυναίκα με την οποία συνομιλείς, οπότε άφησε ελεύθερη την φαντασία σου να οργιάσει και να πλάσει την συνομιλήτρια σου όπως ακριβώς θα ήθελες να είναι. Ψηλή, ξανθιά, με ατέλειωτα πόδια και μεγάλο και σφριγηλό στήθος. Και φυσικά τρελά ερωτευμένοι μόνο μαζί σου….

Οι ροζ γραμμές είναι:

 1. Cool.
 2. Ανάβουν την φαντασία.
 3. Μπορείς να πεις ότι θέλεις χωρίς να φοβάσαι ή ντρέπεσαι.

Ποιοι καλούνε στα ροζ τηλέφωνα;

Όσο και να φαίνεται απίστευτο στα ροζ τηλέφωνα καλούνε κάθε λογής άνθρωποι. Από νοικοκυραίοι μέχρι μεροκαματιάρηδες και μπακούρια. Η υπηρεσία αφορά μόνο ενήλικα άτομα και τα κορίτσια στην γραμμή κλείνουν το τηλέφωνο όταν αντιλαμβάνονται ότι στην άλλη άκρη βρίσκεται κάποιος ανήλικος που θέλει γρήγορα να μεγαλώσει.  Οι ποιο συνηθισμένες κατηγορίες είναι:

 • Νεαροί που ψάχνουν γκόμενες
 • Νεαροί που έχουν γκόμενα όμως αναζητούν διασκέδαση
 • Παντρεμένοι που οι γυναίκα τους δεν τους καταλαβαίνει
 • Παντρεμένοι – μπερμπάντηδες που ψάχνουν γκόμενες για νέα ερωτική σχέση
Δες  Τηλεγνωριμίες

Οι άντρες είναι σε αναλογία 80 προς 20 σε σχέση με της γυναίκες που καλούνε περισσότερο, ίσως γιατί η κοινωνία μας είναι πολύ μοναχική, με πολύ στρες και πίεση στην δουλειά και καλώντας μια άγνωστη γυναίκα και λέγοντας ερωτόλογα βρίσκουν την ευκαιρία να ξεσκάσουν, αλλά και να νιώσουν ξανά επιθυμητοί, και μάλιστα από γυναίκες μικρότερης ηλικίας.

Σου αρέσει το τηλεφωνικό σεξ;

Αν είσαι λάτρης του τηλεφωνικού σεξ και ψάχνεσαι να βρεις κοπέλες που θα ήθελαν να διασκεδάσετε παρέα η ροζ γραμμή έρωτα και τσατ είναι αυτό που ψάχνεις. Η μεγάλη τηλεπαρέα έχει το 70% γυναίκες που αναζητούν ώριμους και πετυχημένους άντρες για να παίξουν ερωτικά παιχνίδια. Οι ερωτικές φαντασιώσεις σου θα γίνουν πραγματικότητα και θα ακούσεις της πιο hot ερωτικές ιστορίες από τα ποιο αισθησιακά γυναικεία χείλη για να νιώσεις άρχοντας. Κάλεσε τώρα….

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

 • Μιλάς με μια άγνωστη σου γυναίκα.
 • Την πλάθεις με την φαντασία σου όπως ακριβώς την θέλεις.
 • Δεν σου χαλάει κανένα απολύτως χατήρι.
 • Υποδύεται οποιονδήποτε ρόλο της ζητήσεις.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα;

Τα ροζ τηλέφωνα έχουν μόνο ένα μειονέκτημα και αυτό είναι η τιμή τους. Αν υποθέσουμε ότι χρειάζεσαι περίπου 5 λεπτά για να φτάσεις στον οργασμό και να νιώσεις την ηδονή θα χρειαστεί να πληρώσεις 12 ευρώ περίπου. Ποσό όχι και τόσο απαγορευτικό για κάθε τσέπη αφού τόσο κοστίζει και ένα ποτό σε μπαρ που όμως δεν θα σου δώσει ούτε τον οργασμό, ούτε την ηδονή που σου προσφέρει το τηλέφωνο.

ΑΜΑΖΕ

Η εταιρεία που το υποστηρίζει είναι Ελληνική, εδρεύει στην Αθήνα και έχει τον αριθμό 2106403090 για να εξυπηρετεί τους πελάτες της, που έχουν παράπονα και υποδείξεις.

Δες  Αστείες τηλεφωνικές ιστορίες

Πόσο κοστίζει το τηλεφώνημα στης ροζ γραμμές;

Το κόστος κλίσης στην γραμμή κοστίζει:

 • από σταθερό τηλέφωνο 2,48 ευρώ το λεπτό.
 • από κινητό τηλέφωνο 2,92 ευρώ το λεπτό.

Στης τιμές περιλαμβάνετε ΦΠΑ.

Υπάρχουν και φθηνά ροζ τηλέφωνα όπου η κλίση από σταθερό κοστίζει μόλις 1,74 ευρώ το λεπτό ενώ από κινητό 1,98 ευρώ το λεπτό.

Καλή διασκέδαση και απολαύστε το τηλεφωνικό σεξ με μέτρο.