You're in all Blogs Section

Pole dancing στην Ελλάδα

pole dancing show

Χορός σε στύλο σε strip show

Στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια pole dancing έκαναν μόνο Ρωσίδες σε κωλόμπαρα. Οι θαμώνες οι οποίοι σύχναζαν σε τέτοια μαγαζιά έβλεπαν τα κορίτσια να λικνίζονται στον στύλο με ελάχιστα ρούχα (συνήθως ένα μαγιό) και πλήρωναν το πρόγραμμα στον νταβατζή. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και όλο και περισσότερες νέες Ελληνίδες ασχολούνται άλλες ερασιτεχνικά και άλλες επαγγελματικά με αυτό το είδος χορού, που εκτός από χορός αποτελεί και αερόβια γυμναστική.

Είτε μιλάμε για απλές νοικοκυρές, είτε για γυναίκες οι οποίες μέσου του pole dancing κερδίζουν τα προς το ζην η νέα μόδα μεταδίδεται στην Ελληνική νεολαία με γοργούς ρυθμούς. Φυσικά στα δυο μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι περισσότερο προχωρημένα σε σχέση με την επαρχία όμως και σε άλλες μεγάλες πόλεις μπορείτε να βρείτε κέντρα όπου διδάσκονται τα μυστικά του χορού σε στύλο.

«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε».

Βάλσαμο για τα μάτια

Υπάρχουν 3 είδη χορού τα οποία κατά την γνώμη μας είναι χάρμα οφθαλμού για παρακολούθηση. Ο χορός της κοιλιάς, το Ισπανικό φλαμέγκο και το pole dancing. Και οι τρεις διαθέτουν την δική τους προσωπική ομορφιά η οποία τους επιτρέπει να διατηρούν το ανδρικό κυρίως κοινό με τα μάτια προσηλωμένα να τους παρακολουθεί. Τι πιο ωραίο από αυτό να βλέπεις όμορφες γυναίκες να χορεύουν μπροστά στα μάτια σου και μάλιστα με ελάχιστα ρούχα. Εκτός του έντονου ερωτικού ενδιαφέροντος ο χορός σε στύλο δημιουργεί μαγνητική επικοινωνία της χορεύτριας με το κοινό και αν η κοπέλα κατέχει καλά τα μυστικά του χορού μπορεί να αγγίξει ευαίσθητες ανδρικές χορδές και να σε αναγκάσει να βάλεις το χέρι στο πορτοφόλι.

Πλέον στην χώρα μας ο χορός αυτός θεωρείτε άθλημα και συγκεντρώνει πολλές αθλήτριες οι οποίες θέλουν να εξελιχθούν στο είδος. Η συνεχείς εξάσκηση και η σκληρή δουλειά χρόνων θα αποφέρει αποτελέσματα και θα σας ανοίξει πόρτες για την επαγγελματική καταξίωση σας.

Δες εδὠ φωτογραφίες και πλούσιο υλικό από το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dancing στο Gazi Music Hall. Πηγή: www.lifo.gr
ροζ τηλέφωνα τσατ Θεσσαλονίκη

Tagged with:
Posted in Κουτσομπολιά

Virtual cybersex με γυναίκες

Εικονικό σεξ στην Ελλάδα

εικονικό σεξ

Ο χρόνος είναι ο καταστροφέας τον σχέσεων και μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιούνται, λέει μια παροιμία. Όλα πλέον γίνονται τόσο γρήγορα που πριν το συνειδητοποιήσεις και έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Δεν υπάρχει χρόνος για φλερτάρισμα, επιδιώκουμε το one night stand και της σχέσεις μιας βραδιάς. Κανείς δεν θέλει δεσμεύσεις. Μόνο σεξ και τίποτε άλλο. Ζούμε στο σήμερα χωρίς να μας ενδιαφέρει το αύριο. Έτσι όμως, στερείτε από τον εαυτό σας την αληθινή απόλαυση μιας σεξουαλικής σχέσης, η οποία θέλει χαλαρότητα χωρίς πιέσεις, και τρελά deadlines ή καταστάσεις στρες.

Θέλω να θυμάσαι αυτά:

  1. Η σημαντικότερη ερωτογενής ζώνη στο σώμα σου είναι το μυαλό σου, όχι η τσουτσού σου.
  2. Το καλύτερο εργαλείο σου είναι η φαντασία σου.
  3. Η μεγαλύτερη διέγερση από όλες της άλλες είναι η προσμονή. Αρκεί να ξέρεις να περιμένεις να έρθει η ώρα σου.

Αν τα καταλάβεις νωρίς θα έχεις πολύ καλύτερη σεξουαλική ζωή και επιλογές σε γκόμενες. Πάντα μπορείς να βρεις ερωτικό σύντροφο μέσω Ίντερνετ. Όσοι κάνουν προφίλ σε σαιτ για γνωριμίες ή στο facebook αυτό επιζητούν: να γνωρίσουν καινούριες ξεπέτες, γκομενάκια χαλαρών ηθών τα οποία έναντι χρημάτων θα τους κάτσουν. Τέτοιες ξεπέτες όμως ποτέ δεν θα χαρακτηριστούν ως σχέσεις. Αυτά είναι για να ξεκαυλώνεις, την αληθινή γυναίκα για σπίτι δεν θα την βρεις εκεί.

Αν γουστάρεις τέτοιες καταστάσεις και θέλεις να πειραματιστής, δοκίμασε το για ένα μήνα και θα με καταλάβεις.

Τι πλεονεκτήματα έχει το διαδικτυακό σεξ;

Θα ανανεώσεις την σχέση σου

Για τα παντρεμένα ζευγάρια που έχουν κλείσει 10 χρόνια γάμου είναι λογικό η σχέση τους να έχει τελματώσει. Λείπει η φρεσκάδα, το παιχνίδισμα, η προσμονή όταν τα φτιάχνατε κτλ. Το εικονικό σεξ σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να σου προσφέρει πολλούς καινούριους τρόπους οι οποίοι εμπλουτίζοντας τις φαντασιώσεις σου και σε ανανεώσουν και να βελτιώσεις το συζυγικό σεξ, πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν θα μπεις σε θέματα αληθινής απιστίας και πραγματικές γνωριμίες με της κοπέλες που γνωρίζεις, και όλα θα μείνουν στο cybersex.

Ο χρόνος είναι χρήμα

Το virtual σεξ μπορεί εύκολα να σε καυλώσει. Αν είσαι επιχειρηματίας και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος μεταξύ ραντεβού για δουλειά και επισκέψεις σε πελάτες και προμηθευτές ή ταξιδεύεις συχνά το cybersex είναι ιδανική λύση να επικοινωνήσεις στα γρήγορα με κάποια κοπέλα από το κινητό σου και να παίξετε παιχνίδια αποπλάνησης

Είσαι ντροπαλός;

Άνδρες οι οποίοι είναι ντροπαλοί ή έχουν ανασφάλειες όσων αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση, η πιστεύουν ότι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και ντρέπονται να μιλήσουν σε μια γυναίκα που τους διεγείρει θα μπορέσουν να καταπνίξουν τα κόμπλεξ τους και να εξωτερικεύουν της ερωτικές τους επιθυμίες όταν λείπει η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Πίσω από την οθόνη μπορούν να υποδυθούν όποιον ρόλο γουστάρουν.

Κάτι καινούριο

Στο εικονικό σεξ ξεπερνάς τα πάντα, ηθικούς κανόνες, “πρέπει”, “τι θα πει η κοινωνία” κτλ. Μιλάς με τα κορίτσια στα sexchat ελεύθερα χωρίς να κομπλάρεις. Κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για σένα, όχι όμως και για αυτές οι οποίες κάνουν αυτήν την δουλειά κάθε μέρα και έχουν τεράστια πείρα στο αντικείμενο. Η επίδρασή τον φαντασιώσεων στη λίμπιντο σου και στην σεξουαλική σου ζωή μπορεί να είναι τεράστια. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ικανοποίηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων είναι το φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό ερωτικό βοήθημα από όλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Safe sex chat

Πάντα! Είσαι στον δικό σου ασφαλή χώρο, όπου κανείς δεν πρόκειται να σε διακόψει ή ενοχλήσει. Μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή του τηλεφώνου σου έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Αν κάτι σε χαλάσει κλείνεις την οθόνη και όλα εξαφανίζονται ως να μην υπήρξαν ποτέ. Λείπει η σωματική επαφή, δεν υπάρχουν ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα), η επαφή είναι καθαρά συναισθηματική και αυνανίζεσαι απολαμβάνοντας την κουβέντα.

Υπάρχουν κίνδυνοι όμως στο διαδικτυακό σεξ:

Φυσικά και υπάρχουν και δεν πρέπει να τους υποτιμάς αν θέλεις να λαμβάνεις μόνο την χαρά και την διασκέδαση χωρίς να μπλέκεις σε προβλήματα.

  1. Εθισμός

Οι τέλειες αναλογίες που έχουν τα κορίτσια στα σεξ τσατ θα κόλαζαν και άγιο. Εύκολα κολλάς μαζί τους και αρχίζεις συνέχεια να της σκέφτεσαι. Ακολουθεί κλήση την επόμενη ημέρα, μετά οι κλήσεις γίνονται δυο την ημέρα. Στο τέλος πριν το καταλάβεις έχεις τόσο εθιστεί σε αυτό το παιχνίδι που περιμένεις πως και πως την ώρα και την στιγμή η κοπέλα να καθίσει μπροστά στον υπολογιστή της και να ανοίξει την κάμερα.

2.Απομόνωση

Το τέλειο εικονικό περιβάλλον είναι μια ψεύτικη πραγματικότητα η οποία όσο πληρώνεις την διατηρείς τεχνικά, και εξαφανίζετε μόλις σταματήσεις της πληρωμές. Δεν είναι γκόμενα σου η κοπέλα, το πιο πιθανόν δεν βρίσκετε στην Ελλάδα, έχει άλλους 1000 πελάτες σαν εσένα διψασμένους να βλέπουν το σώμα της και πρόθυμους να την πληρώνουν για να την παίζουν.  Η διαρκής ενασχόληση με κοπέλες στο Ίντερνετ οδηγεί μακροπρόθεσμα στην απομάκρυνση από τους κανονικούς ανθρώπους, την αδυναμία σύναψης νορμάλ σχέσεων και την απόρριψη από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας στης προτάσεις σου για φλερτ ή για κάτι περισσότερο σοβαρό.

3.Ανασφάλεια

Συνήθως ανασφάλειες έχουν οι παντρεμένοι οι οποίοι “ψάχνονται” μέσω Ίντερνετ να βρουν γυναίκες για καθαρά σεξουαλική σχέση. Τους ενδιαφέρει μόνο το σεξ και τίποτε άλλο, και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για της καύλες τους. Αυτές οι σχέσεις δεν έχουν καμιά προοπτική και γρήγορα φθίνουν μόλις επέλθει σεξουαλικός κορεσμός και βαρεμάρα να πηδάς συνέχεια την ίδια γκόμενα.

Το virtualsex είναι ωραία φάση όμως θέλει ωριμότητα και να ξέρεις πως να το χειριστής, αλλιώς θα την πατήσεις και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Για αυτό ωρίμασε, ζήσε της καταστάσεις που είναι απαραίτητες να περάσεις ώστε να μπορείς να ξεχωρίζεις ποιο αξίζει και ποιο όχι και δώσε στον εαυτό σου εκείνα τα δώρα που έχεις την οικονομική δυνατότητα να δώσεις.

Tagged with: , ,
Posted in Αληθινές ιστορίες

Αυνανιζόμενος για σενα

Μου λείπεις τρομερά σήμερα. Θέλω να νιώσω το άρωμα σου. Θέλω να νιώσω τα χείλη σου στα χείλη μου. Θέλω να νιώσω την καυτή σου ανάσα. Κλείνω τα μάτια μου και σε σκέφτομαι. Θέλω να νιώσω της ρόγες του στήθους σου να σκληραίνουν στο άγγιγμα της καυτής μου γλώσσας.

 

roz tilefona Ellinides

 

Την παίζω για σένα

Θέλω να σε ακούσω να στενάζεις και να μου ζητάς να κάνουμε έρωτα. Αφήνω τα χέρια μου να περιπλανηθούν στο κορμί σου. Χαϊδεύω τους γοφούς σου, τα τέλεια οπίσθια σου, σου βγάζω το καλσόν και το κιλοτάκι και αντικρίζω το άτριχο μουνί σου. Πάντα τέλεια ξυρισμένο, πάντα έτοιμο να με δεχτεί και να χαρίσει ηδονή στα κορμιά μας. Το δέρμα σου κατάλευκο ανατριχιάζει στα χάδια μου και ετοιμάζετε να δεχτεί το καυλί μου.

Είσαι η τέλεια ερωμένη, η γυναίκα που ξέρει πως να αναστατώσει ερωτικά κάθε άνδρα. Κανέναν αρσενικό δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία των ματιών σου, στο ερωτικό λίκνισμα των γοφών σου, στο παιχνίδισμα τον βλεφάρων. Ξέρεις πως να σαγηνεύεις και πως να προσελκύσεις τα αρσενικά που σου προκαλούν ενδιαφέρων. Και φυσικά ξέρεις άριστα πως να ζητήσεις το οτιδήποτε.

Πόρνη ψυχής

Όμως ευλογημένη και με πληθώρα όπλων στην φαρέτρα σου αρκετά για να καθυποτάξεις κάθε άνδρα. Ελεύθερο ή παντρεμένο.

Ειδικά στους παντρεμένους έχεις μια αδυναμία. Είναι τέλειοι για τα σχέδια σου. Είναι αδύναμοι, κρύβουν μυστικά, είναι εύκολα διαχειρίσιμοι. Οι παντρεμένοι άνδρες οι οποίοι διατηρούν εξωσυζυγικές σχέσεις με γυναίκες δηλητήριο είναι το γρηγορότερο ασανσέρ για να ανελκυθούν οι τελευταίες στον κοινωνικό αφρό. Να αποκτήσουν χρήματα, κοινωνικές και επαγγελματικές θέσεις, εξουσία. Να γίνουν στο τέλος η κυρία κάποιου μαλάκα που όμως έχει εξουσία.

Είσαι φαρμακομούνα μουνάρα μου και το ξέρουμε και οι δυο μας. Η πόρτα του Παραδείσου που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου ανοίγει τα πάντα και σου επιτρέπει να μπεις παντού. Αρκεί να ξέρεις πως να το διαχειριστείς.

Ιδέες για επιτυχημένο τηλεφωνικό σεξ

ροζ τηλέφωνα τσατ

Καύλωσα ξανά για πάρτι σου και έβγαλα την ψωλή μου να την παίξω για σένα. Το απολαμβάνω το παιχνίδι μας. Σου δίνω μικρά κομματάκια εξουσίας και μου δίνεις τον κώλο σου που είναι χρυσός. Μωρό μου εγώ είμαι περισσότερο κερδισμένος από σένα γιατί το δικό σου βιολογικό ρολόι κάνει τικ τακ και αν σύντομα δεν βρεις τον κατάλληλο ανελκυστήρα για να εισέλθεις στην καλή Ελληνική κοινωνία ο πανδαμάτωρ χρόνος θα αντικαταστίσει της τέλειες αναλογίες του κορμιού σου με την επόμενη σταρλετίτσα η οποία διψά για καλή ζωή και ξέρει ότι για να την πετύχει πρέπει να γλύφει πούτσες.

Ναι η ζωή είναι πουτάνα μωρό μου.

 

Tagged with: , ,
Posted in Αληθινές ιστορίες

Γυναικεία απιστία

9 κανόνες της γυναικείας απιστίας

Πιστεύατε ότι οι άνδρες ξενοκοιτάνε της ωραίες γκόμενες όμως νεότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι ισχύει το αντίθετο. Δηλαδή οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερο άτακτες και σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τους άνδρες. Και το καλύτερο ότι κάνουν σεξ με ξένους άνδρες για το κέφι τους.

gynaikeia apistia

γυναικεία απιστία

1.​ H γυναίκα δεν είναι το θήραμα

Πίστευες ότι είσαι κυνηγός ως άνδρας και ότι εσύ κυνηγάς και οι γυναίκες υποκύπτουν;  Αυτό ισχύει στην φαντασία σου μόνο. Στην πραγματικότητα η γυναίκα επιλέγει με ποιο αρσενικό θα κάνει σε ελέγχοντας την σεξουαλική της επιθυμία.

2. Οι γυναικείες ορμόνες του σεξ

​Στης ημέρες της ωορρηξίας οι γυναίκες είναι πρόθυμες για ερωτικές απιστίες αφού το σώμα τους είναι έτοιμο για αναπαραγωγή. Αν την πετύχετε σε τέτοια φάση είναι πανεύκολο να την οδηγήσετε στο κρεβάτι σας.

3.​ Γυναίκα και ολίσθηση εδάφους αν ξεκινήσουν δεν σταματάνε

Η γυναίκα δεν κάνει απιστία για το κέφι ως σπορ, όταν φεύγει δεν ξαναγυρνά, το έχει σκεφτεί πολύ καιρό και το έχει προετοιμάσει. Αν φύγει από έναν άνδρα είναι για πάντα. Αντίθετα ο άνδρας πάντα αναζητά ένα ασφαλές λιμάνι στην αγγαλιά μιας ερωμένης, από την σύζυγο η οποία δεν τον καταλαβαίνει.

4.​ Η γυναίκα θα κάνει σεξ με έναν ξένο άνδρα για κάποιο συγκεκριμένο λόγο

Η γυναικεία απιστία ποτέ δεν θα είναι επιπόλαιη, για οποιαδήποτε λόγους και αν αυτό συμβεί. Πριν χαρίσει το κορμί της κάθε γυναίκα η οποία σκέφτεται θα το μελετήσει στρατηγικά. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κεφάλι τους για την λήψη αποφάσεων αντίθετα από τους άνδρες οι οποίοι κινούνται με της επιθυμίες του κάτω κεφαλιού. Αν κερατωθεί μια σκεπτόμενη σύζυγος θα φύγει με αξιοπρέπεια ή θα ανταποδώσει, ενώ ο άνδρας θα περιπέσει σε κωμικές περιπέτειες.

5.​ Η γυναίκα απιστώντας ευνουχίζει τον άνδρα

Οι άνδρες θεωρούν το σεξ με κάποια άλλη κυρία ως περιστασιακή ευκαιρία να τονώσουν το εγώ τους ενώ οι γυναίκες λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά την περίπτωση να αλλάξουν κρεβάτι. Ο κερατάς αναγνωρίζει ότι έγινε κερασφόρος εξαιτίας της δικής του ανικανότητας να ικανοποιήσει της σεξουαλικές ορμές της συζύγου του και όχι γιατί εκείνη βρήκε καλύτερο αντίζηλο.

6. Η γυναικεία απιστία ως τιμωρία

Η γυναίκα θα απιστήσει και θα κάνει σεξ για να τιμωρήσει τον άνδρα της ο οποίος δεν την ικανοποιεί. Την παραμελεί ή της δημιουργεί ανασφάλειες. Δεν συμμετέχει στην φροντίδα και ανατροφή τον παιδιών και τσιλιμπουρδίζει με χαζογκόμενες ικανοποιώντας τον εγωισμό του.

7. Τι μήνυμα θέλει να στείλε με την απιστία;

Απιστώντας μια γυναίκα της περισσότερες φορές στέλνει το εξής μήνυμα. Σε τιμωρώ γιατί έκανες κάποιο λάθος όμως σου αφήνω ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής αφού είσαι χρήσιμος σε πολλά πράγματα στο σπίτι, και δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω για καινούριους μαστόρους.

8.​ Γιατί προχωρούν στην απιστία οι κυρίες;

Η απιστία στης γυναίκες έχει ως μητέρα την σεξουαλική τους ευφυΐα και ως πατέρα τον τέλειο ερωτισμό, ενώ οι άνδρες κάνουν σεξ κυρίως ως επιβεβαίωση του ανδρικού τους εγώ, ειδικά όταν περάσουν τα 40-45.

9.​ Όταν μια γυναίκα απιστεί δίνετε με πάθος

Η γυναικεία απιστία είναι πάντα παθιασμένη και με όλη την φλόγα της. Στο ξένο κρεβάτι η σύζυγος θα κάνει τα πάντα που δεν τολμούσε ή ντρεπόταν να κάνει στον άνδρα της. Θα δώσει κώλο στον νέο εραστή και θα κάνει στοματικό σεξ με τέτοια απίστευτη ευκολία που αν την έβλεπε ο άνδρας της θα πάθαινε εγκεφαλικό και δεν θα μπορούσε ποτέ να εξηγήσει στον εαυτό του γιατί σε εκείνον δεν τα έκανε τα τελευταία 10 χρόνια του γάμου τους.

Η γυναικεία απιστία είναι τέλεια και πάντα ο τελευταίος που το μαθαίνει είναι ο σύζυγος, σε αντίθεση με την ανδρική όπου στο 90% τον περιπτώσεων συλλαμβάνεται αφού κάνει συνέχεια λάθη και αλλάζει συμπεριφορά. Κάθε γυναίκα πανεύκολα διαπιστώνει αν ο άνδρας της έκανε σεξ με άλλη γυναίκα και αποφασίζει πως να δράσει. Σκεφτείτε το κύριοι πριν προχωρήσετε στο one night stand και μετά το μετανιώνετε πικρά μια ζωή.

Και μια και μιλάμε για απιστίες να ξέρετε ότι το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε κέφι με τα κορίτσια στα εξής ροζ τηλέφωνα:

Καλή διασκέδαση και πάντα υπεύθυνα, φιλάκια 😉

Tagged with:
Posted in Ερωτικές ιστορίες

Αγάπη μου, σε απάτησα με άλλη γυναίκα

Πώς θα νιώσεις άραγε αν λάβεις τέτοιο μήνυμα από τον σύζυγο σου με sms στο κινητό; Νομίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σου συμβεί ποτέ; Ή έχει ήδη συμβεί και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις; Το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα δεν θεωρείτε απιστία οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την επιλογή για να μην δημιουργήσετε προβλήματα στον γάμο σας.

μπουτάρες

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στα παντρεμένα ζευγάρια είναι οι ερωτικές απιστίες. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι συζυγικές απιστίες κάνουν στο ίδιο ποσοστό και οι άνδρες και οι γυναίκες, καταρρίπτοντας τον μύθο του άνδρα κυνηγού. Πλέον και οι γυναίκες αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και βρίσκουν ένοχες στιγμές ηδονής και απόλαυσης στην αγκαλιά κάποιου ξένου άνδρα.

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία:

Στην Ελλάδα 2 στης 4 οικογένειες έχουν περιστασιακές παράνομες σεξουαλικές σχέσεις και γύρω στο 20% μόνιμο παράνομο σεξουαλικό δεσμό ο οποίος διαρκεί πάνω από ένα χρόνο.

Ποιοι είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους οι άνδρες οδηγούνται στην απιστία;

1. Θεωρεί τον εαυτό του πολυγαμικό και συστηματικά αναζητά νέες ερωτικές σχέσεις με διαφορετικές γυναίκες.
2. Αναζητά ποικιλία και διασκέδαση την οποία δεν βρίσκει στον γάμο του.
3. Δεν μπορεί να αντισταθεί σε οποιαδήποτε γυναικεία πρόκληση. Αν κάποια γυναίκα του ζητήσει να κάνουν σεξ αυτός θα το αποδεχτεί.
4. Του λείπει το σεξ στο σπίτι.
5. Η σύζυγός του αφιερώνει όλο τον χρόνο στα παιδιά τους και δεν ενδιαφέρεται για την δική του σεξουαλική ικανοποίηση.
6. Η σύζυγός του κάνει βαρετό και μονότονο σεξ το οποίο δεν τον ευχαριστεί. Όποτε κάνουν σεξ αυτό γίνεται στην στάση αυτός από πάνω και το όλο θέμα τελειώνει στα 5 λεπτά.
7. Αισθάνεται νέος με την καινούρια ερωμένη αυξάνοντας την αυτοεκτίμηση του.
8. Ερωτεύτηκε με την ξένη γυναίκα.
9. Ήταν μεθυσμένος και δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του και παρασύρθηκε.
10. Κάνει σεξ με άλλες γυναίκες για να τιμωρεί την δική του η οποία με την ισχυρή προσωπικότητα της τον συνθλίβει στο σπίτι.

Κάθε καινούρια σχέση δίνει έναν καινούριο αέρα στον άνδρα που απιστεί όμως καλό είναι να αναλογιστεί αν πραγματικά αξίζουν λίγες στιγμές αγχωμένου σεξ σε κάποιο ξενοδοχείο με μια άλλη γυναίκα να χαλάσει την οικογένεια του και να χωρίσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις το καλύτερο υποκατάστατο είναι το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα όπου πληρώνεις και κάνεις το κέφι σου αυνανιζόμενος. Η γυναίκα σου δεν θα το μάθει και εσύ θα περάσεις καλά. Σκέψου το, είναι φθηνότερο και ασφαλέστερο.

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα όπου μιλάς με της καλύτερες Ελληνίδες phone sex operator για σεξουαλικές φαντασιώσεις και φετίχ.

Tagged with: ,
Posted in Σεξ, Τηλεφωνικό σεξ
Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια