Είμαι γυναίκα 28 ετών, απόφοιτη λυκείου, χωρίς πολλούς φίλους. Μου αρέσει να μένω σπίτι και να μαγειρεύω. Είμαι παρθένα, δεν έχω κάνει σεξ με άντρα ποτέ. Δεν θέλω να δουλεύω κάποια δουλειά για τον βασικό μισθό και θέλω να είμαι νοικοκυρά. Τι πρέπει να κάνω για να παντρευτώ κάποιον πλούσιο άνδρα και να γίνω κυρία;

Διαβάστε επίσης: Σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ: Τι να προσέξω;

5 tips για να παντρευτείς έναν πλούσιο άντρα και να γίνεις κυρία

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο γάμος πρέπει να βασίζεται σε αληθινή αγάπη και σεβασμό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης. Αν θέλετε να βρείτε έναν πλούσιο άντρα, πρέπει να επικεντρωθείτε στην βελτίωση των ατομικών σας χαρακτηριστικών ώστε να γίνετε θελκτική πριν από όλα. Εδώ είναι 5 συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν:

prostihi-fatsa-gia-sex

Διαβάστε επίσης: Συζυγική απιστία: Ποιες είναι οι συνέπειες;

  1. Επενδύστε στην εκπαίδευσή σας: Συνεχίστε να αναπτύσσεστε προσωπικά και επαγγελματικά. Μια καλή εκπαίδευση και δεξιότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε ανεξάρτητη και ελκυστική για πλούσιους άντρες. Χωρίς μόρφωση δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να βρείτε δουλειά που να πληρώνει περισσότερα χρήματα από τον βασικό μισθό. Και όσα χρόνια και να περάσουν εσείς πάντα θα αμείβεστε με τον χαμηλότερο δυνατό μισθό.
  2. Επικοινωνία και κοινωνικές δραστηριότητες: Προσπαθήστε να αυξήσετε τον κύκλο σας με φίλους και γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Οι κοινωνικές δραστηριότητες μπορούν να βοηθήσουν στη γνωριμία με πιθανούς γαμπρούς. Κάντε βόλτες σε μπαράκια όπου συχνάζουν νέοι άντρες και αναζητήστε νέες γνωριμίες. Οι λεφτάδες φαίνονται αφού πάντα προσπαθούν να επιδεικνύουν τον πλούτο τους.
  3. Αναπτύξτε τα χόμπι σας: Εάν σας αρέσει να μαγειρεύετε, μπορείτε να συμμετέχετε σε μαγειρικά μαθήματα ή να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο/blog για τις συνταγές σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να γνωρίσετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.
  4. Βελτιώστε την αυτοπεποίθησή και την εξωτερική σας εμφάνιση: Η αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική. Εργαστείτε πάνω σε αυτήν μέσω της αυτογνωσίας και της αυτοαγάπης. Βελτιώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, αδυνατίστε, μάθετε ξένες γλώσσες. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ στο να βρείτε πλούσιο και αφελή γαμπρό. Χωρίς προσόντα κανείς δεν πρόκειται να αφιερώσει ούτε 5 λεπτά για να σας γνωρίσει. Ακόμη και ο χαζός άντρας ψάχνει μια όμορφη γυναίκα.
  5. Αναζητήστε ενδιαφέροντες περιοχές: Εάν ψάχνετε για πλούσιο σύντροφο, ενδέχεται να πρέπει να επικεντρωθείτε σε περιοχές όπου συχνάζουν τέτοιοι άνθρωποι, όπως εκδηλώσεις κοινωνικής φιλανθρωπίας, εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, ή κοινότητες που ασχολούνται με τα ενδιαφέροντά σας.
Δες  Ισλανδία: Τέρμα οι τσόντες στο Ίντερνετ

sex-chat-sto-kinito

Διαβάστε επίσης: Άνοιγε τα μάτια σου στο πρώτο ραντεβού για να υπάρξει και δεύτερο

Να θυμάστε πάντα ότι ο σωστός σύντροφος πρέπει να σας σέβεται και να σας αγαπά, ανεξαρτήτως της οικονομικής του κατάστασης. Ο γάμος πρέπει να είναι βασισμένος στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη για να είναι επιτυχής. Αν από την αρχή όμως ο σκοπός σας είναι το διαζύγιο και η διατροφή τότε φροντίστε να προσλάβετε έναν καλό δικηγόρο ο οποίος έναντι αμοιβής θα βγάλει το διαζύγιο υπέρ σας. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσετε να ζείτε μια σχετικά πολυτελή ζωή μέχρι να βρείτε τον επόμενο δωρητή.

Η ζωή είναι δύσκολη όταν δεν έχεις σχέδιο και κατεύθυνση ποιο δρόμο να ακολουθήσεις.

Τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.