Η οικονομική κρίση οδηγεί πολλές γυναίκες στα κόκκινα φανάρια

Η Γεωργία από την Πάτρα επέστρεψε στην παλιά δουλειά της στον οίκο ανοχής αφού η  οικονομική κρίση είναι αβάσταχτη. Μετά από 14 χρόνια εργασίας σε συνεργείο καθαρισμού επέλεξε να κάνει σεξ με χρήματα από το να σκουπίζει σκάλες για πενταροδεκάρες. Αν και έχει περάσει τα 40 διατηρεί σχετικά καλό σώμα πιστεύοντας ότι θα είναι συν στην επιλογή των πελατών που θα θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της.

οίκοι ανοχήςΗ Γεωργία είναι μία από τις περίπου 500 Ελληνίδες πόρνες που εργάζονται νόμιμα στους οίκους ανοχής της Αθήνας. Είμαι νόμιμη, κολλάω ένσημα στο ΙΚΑ και κάνω κλινικές εξετάσεις κάθε 15 μέρες, ενώ κάθε 2 μήνες κάνω εργαστηριακές εξετάσεις, για να είμαι εγώ σίγουρη για την υγεία μου.

Χιλιάδες Τούρκοι αναζητούν εργασία σε αντρικούς οίκους ανοχής

Αναμνήσεις ζωής μιας πόρνης

Εκεί που δούλευα πριν το αφεντικό μου είπε μια μέρα ότι λόγω κρίσης μειώνει τον μισθό μου στα 300 ευρώ τον μήνα. Αναγκάστηκα να φύγω φυσικά αφού είναι κοροϊδία να δουλεύεις για 300 ευρώ τον μήνα. Στο μπουρδέλο βγάζω περισσότερα από 1000 τον μήνα.

– Με πόσους άντρες έκανες σεξ σήμερα; την ρωτάω.

– Με 8. Όταν ήμουν 20 ετών πήγαινα με 25.

Μπορώ να βάλω αγγελία σε εφημερίδες η σε σαιτ και να δουλεύω πηγαίνοντας στα σπίτια των πελατών η σε ξενοδοχεία όμως εδώ στον οίκο ανοχής νιώθω ασφάλεια. Έχω νταβατζή που με προστατεύει και προτιμώ να τον πληρώνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αφού κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι στην πιάτσα μας.

– Τι εθνικότητας είναι οι περισσότεροι πελάτες σου;

– Αλβανοί, Πακιστανοί και Ρουμάνοι. Μετά έρχονται οι Έλληνες. Όμως οι Έλληνες είναι πιο επιλεκτικοί αφού ψάχνουν μικρότερες κοπέλες. Εμάς που περάσαμε τα 40 δεν μας πολυγουστάρουν όμως αν δεν βρουν κάτι καλό γύρω έρχονται και σε μένα. Οι Πακιστανοί έχουν πλάκα αφού το παίζουν εραστές και θέλουν αγκαλίτσες και φιλάκια.

Δες  Έτσι θα καταλάβετε αν ένας άνδρας σας απατά

– Εδώ κάνουμε μόνο σεξ και όχι έρωτα. Να πας στην γκόμενα σου να σου κάνει έρωτα, έτσι τους λέω και τους διώχνω.

Γνωστή Ρουμάνα πρωταθλήτρια γυμναστικής δουλεύει ως call girl

Πως ξεκίνησα;

πόρνηΉρθα στην Αθήνα πιτσιρίκα στα 20 μου χρόνια. Άβγαλτο κοριτσάκι που διψούσε για την μεγάλη ζωή και τα φώτα της πόλης. Έφυγα από το σπίτι μου από ένα χωριό της Πάτρας γιατί με καταπίεζε και δεν υπήρχε τίποτε ενδιαφέρον να κάνω εκεί. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Κάθε μέρα ξέρεις πως θα περάσει και τι θα κάνεις, αν και τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι ελάχιστα στο χωριό. Έτσι μια μέρα μάζεψα τα μπογαλάκια μου, έβαλα λίγα λεφτά στην τσέπη μου και ήρθα στην Αθήνα. Μόνη μου, χωρίς να γνωρίζω κανέναν. Πρώτη μου δουλειά ήταν σε ένα πολυκατάστημα πωλήτρια. Θυμάμαι δούλευα 15ώρα όμως ήμουν ευχαριστημένη αφού και τα λεφτά ήταν καλά αλλά και γνώριζα κόσμο. Άλλωστε στα είκοσι σου χρόνια δεν νιώθεις την κούραση τόσο πολύ.

Πως μπήκα στο “σπίτι”;

Μπήκα για λίγο…και έμεινα σχετικά λίγο. Δούλεψα 5 χρόνια σε 3 οίκους ανοχής στην Φυλής και στο Μεταξουργείο. Τα λεφτά που έβγαζα ήταν καλά και δεν με ένοιαζε ο χαρακτηρισμός της δουλειάς που έκανα. Έφυγα όταν έμεινα έγκυος από έναν πελάτη. Τον είχα ερωτευτεί και μου υποσχόταν γάμους και οικογένεια. Μου έλεγε ότι ήθελε να με βγάλει από τον βούρκο και φιλούσε τα πόδια μου. Τον πίστεψα και παντρευτήκαμε. Με παπά και κουμπάρο. Γέννησα το γιό μου και χωρίσαμε σε 1,5 χρόνο. Ο άντρας μου ήταν πολύ βίαιος και με έδερνε για το παραμικρό. Με χτυπούσε και όσο ήμουν έγκυος. Αγαπούσε το ποτήρι και της πουτάνες. Άντεξα 1,5 χρόνο μαζί του πριν τον παρατήσω. Μετά έμαθα ότι ήμουν ο τρίτος γάμος του. Οι δυο προηγούμενες γυναίκες του ήταν επίσης ιερόδουλες. Φαίνεται ότι ο πρώην μου είχε πάθος με της πόρνες.

Δες  Σέξι τηλεόραση στην Σερβία

Πρέπει να μεγαλώσεις το παιδί σου, και να τον μάθεις να μην ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο είπα στον εαυτό μου και βρήκα δουλειά στο συνεργείο καθαρισμού. Πάλι ήμουν δούλα όμως δεν δούλευα σε οίκο ανοχής και θεωρούσα τα λεφτά που έβγαζα ότι ήταν με αξιοπρέπεια. Τρίχες κατσαρές. Τα λεφτά είναι λεφτά. Δεν έχει σημασία από που έρχονται. Δεν υπάρχουν βρώμικα χρήματα. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου τουλάχιστον το παιδί μου να γίνει άνθρωπος. Ευτυχώς ο Θεός με άκουσε και τώρα ο γιος μου σπουδάζει σε ένα ΤΕΙ μηχανολόγος αυτοκινήτων. Μαθαίνει τέχνη που θα του δίνει πάντα δουλειά όχι να παρακαλάει δεξιά και αριστερά κάποιον να τον πάρει στην δούλεψη του όπως εμένα μια ζωή.

Γνωστά μοντέλα σε ροζ κύκλωμα

Στα μπορντέλα δουλεύουν κυρίως ξένες

Στα μπορντέλα δουλεύουν κυρίως ξένες. Παλιότερα είχε πολλές Ρωσίδες και Ουκρανέζες τώρα οι περισσότερες είναι Αλβανίδες, Βουλγάρες και Ρουμάνες. Έχει και αρκετές μαύρες. Αφού οι πελάτες ψάχνουν ποικιλία θα έχει από όλα. Οι Ελληνίδες παλιότερα ήταν πιο λίγες όμως τώρα με την κρίση ξεπερνούν της 500 νόμιμες. Οι αδήλωτες είναι τουλάχιστον διπλάσιες. Οι περισσότερες δουλεύουν μόνες τους σε ξενοδοχεία η από αγγελίες σε εφημερίδες και τσοντοσάιτ η σαιτ για γνωριμίες όμως εγώ προτιμώ να είμαι εδώ αφού εδώ έχω ασφάλεια. Εξώ δεν τον ξέρεις τον άλλον τι καπνό φουμάρει. Πολλές κοπέλες σκοτώθηκαν από ανώμαλους οπότε καλύτερο με τον νταβατζή παρά μόνη μου.

Στους οίκους ανοχής στο Μεταξουργείο και στην Φιλής οι πιτσιρικάδες κάνουν μπουρδελότσαρκα ψάχνοντας φτηνό και γρήγορο σεξ. Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια ότι και σε ορισμένους στους οίκους ανοχής οι πόρνες δεν φροντίζουν ούτε την δική τους υγεία αλλά ούτε και την υγεία των πελατών τους. Θυμάστε το σκάνδαλο πέρυσι με την πόρνες που είχαν AIDS. Μόλις έγινε γνωστό χιλιάδες άντρες πήραν τηλέφωνο στην γραμμή βοήθειας και πήγαν να κάνουν εξετάσεις στον νοσοκομείο. Υπάρχουν πολλές ξένες που κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό χρεώνοντας τον πελάτη 10 ευρώ περισσότερο. Τόσο κοστίζει η ζωή τους; Όμως το κάνουν αφού είτε είναι ναρκομανείς, και η εξασφάλιση της δόσης τους είναι ζωτική για αυτές, είτε δεν της νοιάζει αν αύριο πεθάνουν. Υπάρχουν και πολλοί χαζοί πελάτες που συμφωνούν και έτσι γίνονται φορείς μετάδοσης της ασθένειας. Από εκεί το AIDS κολλάει στην ανυποψίαστη γυναίκα τους, και από εκεί στον τυχαίο εραστή της που την επισκέπτεται 1-2 φορές τον μήνα. Έτσι η θανατηφόρα ασθένεια διαδίδεται παντού.

Δες  Ισλανδία: Τέρμα οι τσόντες στο Ίντερνετ

Έτσι η Γεωργία που την ξέρει την δουλειά επέστρεψε στον οίκο ανοχής για να μπορεί να κερδίζει τα προς το ζην. Για λίγο όπως μας είπε, μέχρι να περάσει η κρίση….αν και η ίδια ξέρει πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν πρώην πόρνες όπως και πρώην βασιλιάδες.