Μήπως η σχέση σας έχει τελειώσει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;

Πολλά ζευγάρια αφήνουν την σχέση τους στην τύχη με αποτέλεσμα να έρχεται εκείνη η στιγμή όπου όλα καταρρέουν. Η σχέση θέλει τροφή καθημερινά για να είναι υγιής. Τότε ξαφνιασμένοι διαπιστώνουν ότι κάτι τρέχει και το πρόβλημα είναι τεράστιο όμως δρόμος επιστροφής δεν υπάρχει. Ακολουθούν καυγάδες, ξυλοδαρμοί και στο τέλος διαζύγιο.

Πως τα πράγματα ήταν όλα τόσο όμορφα στην αρχή της ερωτικής σχέσης, και ξαφνικά εξαφανίστηκαν; Τι είναι αυτό που κάνει όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα που περάσατε μαζί όλα αυτά τα χρόνια ξαφνικά να ανατραπούν; Τι γίνεται όταν εμφανίζεται η αβεβαιότητα και οι αμφιβολίες κυριεύουν το μυαλό μας;

Διαβάστε επίσης: Πώς είναι το σεξ στα 20, τα 30, τα 40, τα 50

i-zoi-thelei-kaloperasi

Σε κάθε νέα αρχή όλα είναι ρόδινα

Μήπως φτάσατε σε εκείνο το σημείο να μην νιώθετε πλέον αγάπη ή ερωτική έλξη με τον σύντροφο σας; Μήπως σας ενοχλούν οι συμπεριφορές τους, ειδικά όταν είστε με κόσμο και νιώθετε προσβεβλημένοι; Μήπως σταματήσατε να μιλάτε για τα καλά και τα κακά που περνάτε μαζί; Μήπως βλέπετε το μέλλον να διαγράφεται με διαφορετικούς δρόμους για τον καθένα σας; Μήπως κάνετε σεξ 1 φορά το εξάμηνο;

Διαβάστε επίσης: 5 λόγοι που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Όλα αυτά είναι σημάδια ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην σχέση με τους δυο ερωτευμένους πλέον να κοιτάζουν σε διαφορετικές πλευρές. Όσο και να μην θέλετε να το αποδεχτείτε έχει έρθει ο χρόνος ο καθένας να κοιτάξει τον εαυτό του.

Πρώτο σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα

Η σεξουαλική πράξη γίνεται όλο και πιο αραιά: Όταν ο άντρας ζητά σεξουαλική συνεύρεση από την γυναίκα και ο αυτή βρίσκει φτηνές δικαιολογίες για να αποφύγει να κάνει σεξ, όπως πχ ότι είναι κουρασμένη, δεν έχει διάθεση, έχει κεφαλόπονο, είναι κόκκινο λαμπάκι ότι κάτι τρέχει. Το ξέρουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός σεξουαλικών επαφών τον μήνα, ούτε κυνηγάμε ρεκόρ, και όλα εξαρτώνται από την καλή διάθεση και την ηλικία όμως αν εντός 30 ημερών δεν κάνετε σεξ να είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν δεν του δώσετε σημασία θα καταστρέψει την σχέση σας.

Δες  Αυτοκόλλητα στρινγκ κιλοτάκια

Διαβάστε επίσης: Ο άντρας μου βλέπει πορνό στο κινητό του και αυνανίζεται κάθε μέρα

Δεύτερο σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα

Προβλήματα στην επικοινωνία: Πρέπει να μιλάτε μεταξύ σας, χωρίς λόγο, χωρίς κάτι συγκεκριμένο. Ανά πάσα στιγμή πρέπει να νιώθετε εύκολο να σηκώσετε το τηλέφωνο και να πείτε ένα γεια. Η κουβέντα πρέπει να κυλάει αβίαστα. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι τι πρέπει να πεις και πως να το πεις έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι. Όταν η επικοινωνία είναι προβληματική, οι εντάσεις και οι καυγάδες θα αυξάνονται και είναι φυσικό το σεξ να πλήττεται.

Συνήθως οι γυναίκες είναι εκείνες που αποφεύγουν το σεξ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσφορία ή το παράπονό τους για κάτι. Επίσης η έλλειψη συναισθηματικής εγγύτητας στης μακροχρόνιες σχέσεις φυσικά και επηρεάζει την σεξουαλική μας επιθυμία. Εάν δεν ψάχνετε ενεργά τις προσωπικές σας στιγμές ως ζευγάρι, ίσως κάτι σας λείπει. Συνήθως θα το αναζητήσετε σε εξωσυζυγικό σεξ με κάποια ερωμένη και τότε το πρόβλημα αντί να μειωθεί θα ενταθεί αφού θα προσθέσετε και τον κίνδυνο να σας πιάσει η γυναίκα σας στα πράσα και να ζητήσει διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης: 2023 ερωτικές φαντασιώσεις και φετίχ

tilefoniko-sex-erotevmenoi

Ή είστε ζευγάρι ή δεν είστε

Στις μακροχρόνιες σχέσεις υπάρχουν και τα καυγαδάκια, είναι μέρος ενός συνόλου το οποίο όμως έχει δεκαπλάσιες ηλιόλουστες ημέρες. Γελάτε, διασκεδάζετε, πηγαίνετε βόλτες και ταξίδια (εσωτερικό και εξωτερικό), μοιράζεται πράγματα τα οποία δημιουργούν σφιχτούς δεσμούς μεταξύ σας και το βασικότερο περνάτε όμορφα όταν είστε μαζί.  Χρειάζεται κατανόηση ως προς την οπτική γωνία του άλλου, ανοιχτή, θετική και ειλικρινή επικοινωνία και υπομονή ώστε τα πράγματα να είναι πάντα συζητήσιμα, και μαζί να βρίσκετε της λύσεις.

Δες  Πως να παντρευτώ πλούσιο άντρα;

Διαβάστε επίσης: Πως να παντρευτώ πλούσιο άντρα;

Είστε μαζί όμως ο ένας νιώθει μόνος. Εάν πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει σχέδια για να περάσει καλά χωρίς το το έτερον ήμισυ δίπλα του ή αν νιώθετε ότι έχετε διαφορετικά γούστα, μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε για τη λειτουργικότητα της σχέσης σας. Όταν η σχέση σας απλά υπάρχει, ότι η μοναξιά είναι κακό πράγμα και ότι θα ήταν καλύτερα και για τους δυο να ψάξετε να βρείτε έναν άνθρωπο με τον οποίο θα περνάτε καλά.