Παλιά καλούσες στο 184 και έκλεινες ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ για να σε εξετάσει, και πλήρωνες αστική μονάδα, ενώ τώρα όταν καλέσεις το 14884, ή το 14900 θα χρεώνεσαι από 1 έως 1,18 ευρώ το λεπτό ανάλογα αν καλείς από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Για σύγκριση και μόνο η κλήση σε τηλεφωνική σεξ γραμμή κοστίζει 2,46 ή 2,89 ευρώ το λεπτό. Εκεί όμως τουλάχιστον κάνεις το κέφι σου ενώ εδώ κλείνεις ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ!!!

ροζ τηλέφωνα στο ίκαΕίναι καθαρά θέμα χρόνου το ποσό να πλησιάσει τα ροζ τηλέφωνα… Δες πως εκσυγχρονίζετε το ΙΚΑ και βρίσκει τρόπους να συλλέγει περισσότερα χρήματα από τους φτωχούς πελάτες του που κάθε μέρα γίνονται φτωχότεροι.  Η αλλαγή αυτή γίνετε επί υπουργίας Λικουρέντζου, που κάποιοι χαβαλετζήδες βάφτισαν Λιγουρέντζο παίζοντας με το όνομα. Λέτε να ταιριάζει? Είναι δυνατόν να υπάρχουν λιγούρηδες Έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι στην αγωνία τους πως να φάνε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην τετραετία της εκλογής τους, κάνουν τα πάντα στον βωμό του κέρδους?

Οι φτωχοί συμπολίτες πάνε στο ΙΚΑ. Οι πλούσιοι έχουν ιδιωτικές κλινικές, στην χώρα και εκτός της οποίες πληρώνουν με τα λεφτά των χαζών. Με το νέο μέτρο σκέψου έναν παππού, ή μια γιαγιά στα 80 τους να προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού κοιτάζοντας το χρονόμετρο μήπως και υπερβούν το λεπτό και χρεωθούν περισσότερα.

Και τι θα γίνει αν πας στο ΙΚΑ κατευθείαν χωρίς ραντεβού? Θα σε δεχτούνε, ή θα σου πούνε πάρε τηλέφωνο στο 14900 πρώτα? Όλα τα ΚΑΠΗ θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται ως έκτακτα περιστατικά. Αν μειωθούν τα ραντεβού, αφού οι ασφαλισμένοι μετράνε κάθε ευρώ από την πενιχρή τους σύνταξη, λέτε να μειωθούν και οι θέσεις τον γιατρών του ΊΚΑ? Πολλοί ηλικιωμένοι σκέφτονται να ρίξουν μαύρο στης επόμενες εκλογές, που αναμένονται λίαν συντόμως, όμως το γεγονός ότι έχουν κακή πρόσκαιρη μνήμη, ενώ θυμούνται με λεπτομέρειες γεγονότα του Εμφυλίου, συν της φαρμακευτικές αγωγές και της ασθένειες, μαζί με της προτροπές των εγγονών για βόλεμα σε θέση στο Δημόσιο, μπορεί και να επηρεάσει την κρίση τους στης εκλογές. Και το μαύρο να το πιούνε αντί να το ρίξουν στους βουλευτές.

Δες  Ποιες είναι η συνθήκες δουλειάς στα κορίτσια στα ροζ τηλέφωνα;

Κατάρες του στιλ τα κλεμμένα να τα δώσετε στους γιατρούς, τώρα γίνονται χειρότερα αφού εμπλέκονται και τα γραφεία τελετών. Λαϊκό χιούμορ.

Μέχρι τότε το ΙΚΑ θα χρεώνει τα ραντεβού στους γιατρούς με 1-2 ευρώ το λεπτό στην 5ψήφια τηλεφωνική του γραμμή. Ας προσλάβουν γυναίκες ως τηλεφωνήτριες όχι όμως σαν αυτές που υποστηρίζουν τον Χάρη στο facebook, για να υπάρχει περίπτωση να ακούσεις μια γλυκιά έστω γυναικεία φωνή να σου κλείσει το ραντεβού. Για καλύτερα ραντεβού μπορείτε να καλέσετε σε κανένα ροζ νούμερο όπου τα κορίτσια θα σας εξυπηρετήσουν επαγγελματικά. Θα διαγνώσουν την ασθένεια σας και θα σας “γράψουν” φάρμακα. Τα ροζ τηλέφωνα μπορεί προς χάριν εκσυγχρονισμού να επιτελέσουν και κοινωνικό έργο. Άλλωστε από πολλά χρόνια στο μενού υπάρχει “παιχνιδιάρα νοσοκόμα”, πρόθυμη για αταξίες…