Στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας ένα πλυντήριο αυτοκινήτων βρήκε μια όχι και τόσο πρωτότυπη ιδέα, που όμως λειτουργεί πάντα, για να προσελκύει πελάτες. Μάλιστα λόγω του ότι είχε αποκτήσει φανατικούς πελάτες που έπλεναν κάθε μέρα εκεί τα αυτοκίνητα τους το πλυντήριο τους είχε εκδώσει κάρτα μέλους. Για να γίνονται οι συναλλαγές ευκολότερα. Τι ήταν όμως αυτό που τραβούσε σαν μαγνήτης τους άντρες, και μόνο, στο συγκεκριμένο πλυντήριο? Μα φυσικά το σεξ.

Η εταιρεία που διαχειριζόταν το πλυντήριο είχε υπογράψει συμφωνία με τοπικό οίκο ανοχής και χρησιμοποιούσε της πόρνες για να παρέχει και υπηρεσίες σεξ.

Στα 9 πλυσίματα έδινε για μισή ώρα δωρεάν σεξ με κοπέλα της επιλογής του πελάτη. Έτσι οι άντρες πήγαιναν για πλύσιμο τα αυτοκίνητα τους κάθε μέρα αφού 3 φορές τον μήνα κέρδιζαν δωρεάν σεξ υπηρεσίες από όμορφες Βιετναμέζες. Η ώρα στους οίκους ανοχής στην Κουάλα Λουμπούρ κοστίζει 50 δολάρια.

Το κόλπο δούλεψε καλά για 3-4 μήνες όμως μετά ανταγωνιστής του πλυντηρίου κάρφωσε στην Αστυνομία το όλο συμβάν και έβαλε τέλος στην ουρά αυτοκινήτων που συνωστίζονταν εκεί. Η Αστυνομία διαβάζοντας το γράμμα του νόμου περι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές έκλεισε τη εταιρεία προκαλώντας ανεργία στης πόρνες, απογοήτευση και θλίψη στους πελάτες, απώλεια κερδών στο πλυντήριο και ο μοναδικός ευχαριστημένος από την όλη ιστορία ήταν το καρφί.

Κατά την είσοδο της οι αστυνομικοί βρήκαν τουλάχιστον 5 δωμάτια όπου εκτελούνταν οι σεξουαλικές πράξεις. Τα δωμάτια ήταν κοινά χωρίς πολλά πολλά όμως είχαν εσωτερικό μπάνιο και καθρέφτες παντού. Στο πίσω μέρος του πλυντηρίου υπήρχε έξοδος από την οποία διακριτικά έφευγαν οι ευχαριστημένοι πελάτες. Ο μεγάλος συνωστισμός  αυτοκινήτων κάθε μέρα είναι που πρόδωσε το όλο εγχείρημα αφού χτυπούσε στα μάτια όλων ότι κάτι συνέβαινε, ενώ τα γειτονικά πλυντήρια χτυπούσαν μύγες. Έτσι δεν άργησε να βρεθεί καρφί που να ξεμπροστιάσει την όλη δουλειά.

Δες  Ξανθιά καλλονή έκανε σεξ με τον πρίγκιπα Χάρη

Κρίμα για το πρωτότυπο πλυντήριο, ο άνθρωπος είχε βρει έναν τρόπο να κερδίζει περισσότερα χρήματα, έδωσε δουλειά σε 10 εκδιδόμενες γυναίκες, αναβάθμισε την περιοχή, δίνοντας κίνηση και δουλειά και σε άλλα μικρά μαγαζάκια, ψιλικά, τσιγάρα, καφέδες κτλ, όμως η ιδιοτέλεια και ο φθόνος τον έστειλαν στην φυλακή. Την επόμενη φορά ας είναι πιο προσεκτικός.