Μετά το σκάνδαλο με τα γυμνά οπίσθια του πρίγκηπα Χάρη εμφανίστηκε ομάδα στο facebook με σκοπό την υποστήριξη του. 12000 άτομα, στην πλειοψηφία τους Βρετανοί, οι περισσότερες γυναίκες, ανέβασαν ημίγυμνες φωτογραφίες τους στο κοινωνικό δίκτυο δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους στον Βρετανικό θρόνο. Η ομάδα ονομάζεται “Support Prince Harry with a naked salute!”, και σε μερικές ημέρες συγκέντρωσε την τεράστια αγάπη τον Βρετανών προς την μοναρχία.

facebook-prince-harryΣτην διπλανή φωτογραφία εμφανίζονται μόνο μερικές από την γυναίκες που θα έδιναν με ευχαρίστηση το δεξί τους χέρι για να βρίσκονται στην θέση της κοπέλας που τράβηξε της σκανδαλοθηρικές φωτογραφίες με τα γυμνά οπίσθια του πρίγκηπα.

Κοιτάζοντας τες δεν είδα ούτε μια που να μπορώ να πω ότι είναι τουλάχιστον μέσης ομορφιάς. 13 κοπέλες “αγριογούρουνα” + 1 τραβεστί προφανώς και δεν είναι ότι καλύτερο βγάζει η Αγγλία σε γυναίκες. Πολλοί άσχημες φάτσες και σώματα παλαιστών που κουβαλάνε 100 τόνους κόμπλεξ και που βγήκαν αυτόν τον ηλίθιο τρόπο για να κάνουν αυτοπροβολή της ασχήμιας τους χρησιμοποιώντας το ατυχές γεγονός. Η πιο αδύνατη είναι 90 κιλά. Χαλαρά όλες τους μπαίνουν στην ομάδα πάλης (αντρική) και οι μισές έχουν και πιθανότητες για μετάλλιο. ΄-)

“Δεν είναι ντροπή αφού το κάνουμε για καλό σκοπό” αναφέρουν τα περισσότερα σχόλια στο γκρουπ. Με τέτοιες γυναίκες καταλαβαίνεις γιατί οι Βρετανοί αγαπούν το ποτό περισσότερο… Στα αγγλικά σεξ τηλέφωνα μιλάς ακριβώς με τέτοιες γυναίκες, ενώ στα δικά μας 90 91 92 7647, και 90 91 92 7543 έχουμε καλλονές. Ακόμη και στο γκέι τηλέφωνο 90 91 92 7567 τα αγόρια είναι ομορφότερα…. ΄-). Σκέψου να βρεθείς στο ίδιο κρεβάτι με μια εκ της φωτογραφίας? Θα τρέχεις τόσο γρήγορα που ακόμη και ο Μπολτ δεν θα μπορεί να σε φτάσει.

Δες  Από το ημερολόγιο μιας ξανθιάς

Στο facebook το 80% των ατόμων ασχολείται με κουτσομπολιά και χαζομάρες, γεγονός που δείχνει ότι επίπεδο δεν υπάρχει. Ζούμε σε μια εποχή ηλιθιότητας, όπου κυριαρχεί το σκυλάδικο, το άρπα κόλλα, η λαμογιά και η πλήρης απαξίωση τον αξιών της προηγούμενης γενιάς. Τα σημερινά παιδιά μεγαλώνουν χωρίς όνειρα, χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς μέλλον. Για αυτό φροντίζουν οι πολιτικοί, και πολύ σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι όλοι ως νοσούσα κοινωνία αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής.