Γεια σου τρελό αγόρι, πήρες στην πιο καυτή τηλεφωνική γραμμή της Ελλάδας. Αν θέλεις να ακούσεις ένα ξανθό πιπίνι πάτησε 1, αν θέλεις να μιλήσεις με την μελαχρινή δασκάλα μας, πάτησε 2, αν σου αρέσουν τα αυταρχικά παιχνίδια, πάτησε 3. Η υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε ενηλίκους. Είμαι εδώ και σε περιμένω για να εκπληρώσω όλες σου της ερωτικές φαντασιώσεις.

ελληνικά ροζ τηλέφωνα

Σεξ τηλέφωνα στην εφηβεία

Είμαι σίγουρος ότι 2 στους 3 άντρες έχουν καλέσει τέτοια σεξ τηλέφωνα, τουλάχιστον όταν βρίσκονταν στην εφηβεία τους. Η περιέργεια και η θέληση μάθησης νέων πραγμάτων μας ωθούσαν να πάρουμε τηλέφωνο σε αυτές της γραμμές για να μας φύγει η περιέργεια. Φυσικά στο τέλος του μήνα ο λογαριασμός ξάφνιαζε τους γονείς μας, και ακολουθούσαν εξηγήσεις, όμως 1-2 τηλέφωνα για 2-3 λεπτά δεν δημιουργούσαν πρόβλημα. Έτσι ακούγαμε την βραχνή φωνή της κοπέλας στην άλλη άκρη του τηλεφώνου και διασκεδάζαμε.

5 χρόνια πριν το ροζ τηλέφωνο έκανε θραύση

Πριν μερικά χρόνια υπήρχε τρομερή άνθηση στα “ροζ τηλέφωνα”. Στης εφημερίδες οι τελευταίες σελίδες, όπως και τα “προσωπικά” και οι αγγελίες περιείχαν δεκάδες τηλέφωνα από “ροζ γραμμές” που διαφημίζονταν και προσέλκυαν πολύ κόσμο. Ο βασικός λόγος ήταν η περιέργεια, αλλά και η αίσθηση που σου έδινε εκείνο το δίλεπτο ότι κάποια γυναίκα σε σκέφτεται…χαχα. Αθωότητες.

Τι γίνετε τώρα με το τηλεφωνικό σεξ?

Τώρα τα σεξ τηλέφωνα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, και την θέση τους πήρε το δωρεάν πορνό στο Ίντερνετ. Κάθε 5η σελίδα στο δίκτυο έχει ως θέμα το σεξ, είτε σε soft, είτε σε hard μορφή. Το  Ίντερνετ έβαλε τέλος στα “ροζ τηλέφωνα”, αφού καμιά κοπελίτσα δεν μπορεί να ανταγωνιστή τα πόρνο tracker τα οποία έχουν τόσες πολλές ώρες σεξ που σου χρειάζονται 3 ζωές για να τα δεις όλα.

Δες  Μόνο αναστεναγμούς ακούς στα ροζ τηλέφωνα;

Τι απέγινε όμως η βιομηχανία των ροζ τηλεφώνων?

Εξαφανίστηκε? Όχι φυσικά. Τα ροζ τηλέφωνα έγιναν live stream web cam. Η εικόνα μπήκε δυναμικά και έδωσε τρομερή ώθηση σε όσους αναζητούσαν πορνό στο Ίντερνετ. Είναι τελείως διαφορετική αίσθηση να ακούς μια κοπέλα να σου μιλάει ψιθυριστά στο τηλέφωνο και να την βλέπεις ζωντανά να γδύνετε μπροστά σου. Έτσι το sex chat σε διάφορες ιστοσελίδες γρήγορα μεταφέρθηκε σε web camera όπου όσο πληρώνεις η κοπέλα σου νοικιάζει τον χρόνο της και σου δείχνει τα θέλγητρα της. Και εσύ εθίζεσαι ακόμη περισσότερο και πληρώνεις ακόμη πιο πολύ αφού το μάτι δεν χορταίνει.

Ο παλιός καλός καιρός

Για τους λάτρεις του παλιού καλού καιρού που τα ροζ τηλέφωνα πρόσφεραν σεξ στιγμές εμείς κρατήσαμε το 909.910.9591 όπου τα κορίτσια μιλούν ζωντανά με τους πελάτες τους. Έτσι για τους φαν του cult. Άκουσε τες….Έχουν κάτι να σου πουν.