Υπάρχει Παράδεισος! Και βρίσκεται στην Πράγα της Τσεχίας. Το όνομα του είναι Big Sister και είναι πολυτελέστατος οίκος ανοχής με την καλύτερη αναλογία ποιότητας-τιμής!.

Τι είναι το Big Sister Project?

Ο οίκος ανοχής Big Sister γεννήθηκε το 2002 και μέχρι το 2005 φτιάχτηκε η απαραίτητη υποδομή για να γίνει ερωτική διασκέδαση ζωντανά μέσω Ίντερνετ.


Για οικονομικές λύσεις κάλεσε τα δικά μας σεξ τηλέφωνα
Ιδέα : Ερασιτέχνες άντρες και γυναίκες κάνουν ζωντανά σεξ και εσείς τους βλέπετε από τον υπολογιστή του σπιτιού σας.

Στο Big Sister μπορείς να πας είτε μόνος σου, είτε με αντρική παρέα, είτε με την γυναίκα, ή την γκόμενα σου και να περάσεις ένα φανταστικό δίωρο κάνοντας σεξ. Έναντι 10 ευρώ λαμβάνεις ποτήρι σαμπάνια, και 3 Τσέχες καλλονές, επαγγελματίες του έρωτα για διάστημα 2 ωρών. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μαζί τους για αυτές της 2 ώρες.

Γιατί η τιμή είναι μόνο 10 ευρώ?

Γιατί στην είσοδο του οίκου ανοχής Big Sister υπογράφεις συμβόλαιο ότι συμφωνείς να βιντεοσκοπηθείς κατά την διάρκεια αυτόν τον δυο ωρών που θα διασκεδάζεις με της γυναίκες. Έτσι η εταιρεία που διαχειρίζεται τον οίκο ανοχής προβάλει ζωντανά το δικό σου σεξ με της 3 κουκλάρες, σε περισσότερους από 250,000 ματάκηδες που έχουν πληρώσει συνδρομή για να βλέπουν ζωντανά σεξ στο σαιτ του οίκου ανοχής www.bigsisterlive.com

Big business

– Περισσότεροι από 50,000 επισκέπτες από τον Απρίλιο του 2005

– Περισσότερα από 120 κορίτσια

– Περισσότεροι από 250,000 συνδρομητές

Θέλεις να βλέπεις, ή θέλεις να γ*μ*σεις? Ιδού ή ερώτηση που σου κάνει το σαιτ? Αν προτιμάς το δεύτερο και δεν έχεις πρόβλημα να σε βλέπουν ζωντανά κατά την ερωτική πράξη μια επίσκεψη στον οίκο ανοχής θα σου αφήσει πολύ καλές αναμνήσεις.

Δες  Τι είδους γυναίκες εργάζονται σε ροζ τηλεφωνικές γραμμές

Αν θέλεις να βρεθείς σε αυτό το υπέροχο μέρος και να κάνεις πραγματικότητα της σεξουαλικές σου φαντασιώσει η διεύθυνση είναι : Τσεχία, Πράγα, 46 Nadrazni, κατεβένεις στον σταθμό του μετρό Smichov.

Άντε καλό βόλι και να μας πεις την ιστορία σου μετά…

3 συμπληρωματικές επιλογές αν δεν σου αρέσει το Big Sister

1) Pascha
Στην Κολωνία της Γερμανίας βρίσκεται μια 12-όροφη πολυκατοικία που είναι ο τοπικός ναός του έρωτα. Με 120 κορίτσια ο Γερμανικός οίκος ανοχής προσφέρει τα πάντα στην σεξουαλική διασκέδαση. Στον πρώτο όροφο είναι οι μέτριες πόρνες για πελάτες χαμηλού οικονομικού εισοδήματος. Στον δεύτερο όροφο είναι οι τραβεστί, στον τρίτο οι ομοφυλόφιλοι και όσο ψηλότερα ανεβαίνεις τόσο πιο καλύτερες πόρνες βρίσκεις, στην ανάλογη τιμή φυσικά.

2) Soapland
Στο Σικάγο των ΗΠΑ πόρνες κυρίως από την Ιαπωνία χαϊδεύουν και σαπουνίζουν τους πελάτες τους. Η τιμή είναι αλμυρή 1000 δολάρια! Μετά το μπάνιο μπορεί να κάνεις σεξ με την κοπέλα.

3) Daily Planet
Ο μοναδικός οίκος ανοχής που έχει παρουσία στο Αυστριακό χρηματιστήριο. Από αυτό καταλαβαίνετε τα οικονομικά μεγέθη του. Έχει τα πάντα, είναι όμως αρκετά ακριβός, οπότε πάρτε την mastercard μαζί σας για πληρωμές.