Φθηνοπώριασε και περιμένουμε τον χειμώνα. Όμως μπορούμε να διατηρήσουμε την σεξουαλική ευχαρίστηση από την επαφή με την αγαπημένη μας με ένα νέο gadget που λέγεται LovePalz. Θα σκεφτόσουν ποτέ ότι μπορείς να κάνεις σεξ από απόσταση με την αγαπημένη σου? Ε, να που γίνεται.

lovepalzΕνώ μέχρι τώρα το τηλεφωνικό σεξ ήταν ο μοναδικός τρόπος για να επικοινωνήσεις με την κοπέλα σου όταν είστε μακριά, τώρα με την χρήση smartphone (iphone, android) έχεις την δυνατότητα να “βρεθείς” δίπλα της.

Το LovePalz αποτελείτε από 2 εξαρτήματα που ονομάζονται αντίστοιχα “Ήρα” και “Δίας”, εμπνευσμένα από την Ελληνική μυθολογία, τα οποία όταν συνδεθούν στο κινητό τηλέφωνο επιτρέπουν στους δυο συντρόφους να “χαϊδεύονται” ρεαλιστικά κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης από απόσταση.

Έτσι ο άντρας μεταφέρει της δονήσεις και την κίνηση του σώματος του από τον Δία στην Ήρα και η γυναίκα αντίστροφα “νιώθοντας” σαν να βρίσκονται δίπλα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο, σύνδεση WIFI για ελευθερία κινήσεων και την πρόθυμη κοπέλα σου στην άλλη άκρη με το αντίστοιχο εξάρτημα. Στο βίντεο θα δείτε πως λειτουργεί το πρόγραμμα.

Μήπως αυτό το gadget-άκι βάλει τέλος στο τηλεφωνικό σεξ και στης ροζ γραμμές? Ή μήπως εκείνες θα μετεξελιχθούν και θα το ενσωματώσουν προσφέροντας εντονότερες ερωτικές συγκινήσεις στους πελάτες τους.

Περιμένουμε να δούμε. Μέχρι τότε απολαύστε στο βίντεο πως να το χρησιμοποιήσετε και όσοι το αγοράσετε μην ξεχάσετε να μοιραστείτε της εντυπώσεις σας. Λέτε όμως αν είναι τόσο καλό όσο διαφημίζεται να φτάσει σε σημείο να υποκαταστήσει την ερωτική συνεύρεση?
Το γκατζετάκι μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από το σαιτ της εταιρείας. Οι πωλήσεις θα αρχίσουν να στέλνονται στο τέλος Νοεμβρίου. Ήδη 4000 άτομα έχουν πληρώσει από 95$ για να το αποκτήσουν.

Δες  Τηλεφωνικό σεξ στον στρατό

Φυσικά η εταιρεία παραγωγός, με έδρα την Ταϊβάν, δεν έχει ξεχάσει τους ομο και αμφιφυλόφιλους προσφέροντας στην ίδια τιμή τα 2 εξαρτήματα μόνο που είναι προσαρμοσμένα στην περίπτωση. 2 Δίες μαζί ή 2 Ηρες. ΄-) Για τους πετροδολάριο-σεΐχηδες που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν τα λεφτά που τους δωρίζει η έρημος το gadget πωλείτε σε χρυσό 24Κ και κοστίζει μόνο 10000$.

Έτσι τώρα με την Ήρα από το LovePalz δεν θα χρειαστείς να καλείς σε σεξ τηλέφωνα για να κάνεις ένα 5λεπτό τηλεφωνικό σεξ αφού θα έχεις την κοπέλα σου στην διάθεση σου και μάλιστα δωρεάν. Αν υπολογίσεις το κόστος της τηλεφωνικής κλίσης και το κόστος αγοράς του LovePalz έχεις κάνει απόσβεση στα 30 λεπτά, και μετά είσαι συνέχεια κερδισμένος, οπότε μην το σκέφτεσαι, είναι μονόδρομος.

Όσοι το αγοράσετε θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας της εντυπώσεις σας από την χρήση και την ρεαλιστικότητα του….

Σχετικά:

http://boingboing.net/2012/09/24/lovepalz-teledildonic-sex-toy.html

http://www.huffingtonpost.com/2012/09/21/lovepalz-new-sex-gadget-teledildonic_n_1904199.html

http://abcnews.go.com/Health/lovepalz-app-designed-hope-couples-long-distance-sex/story?id=17322892#.UIUeq2fYcuc

http://gawker.com/5945913/lovepalz-bluetooth+enabled-sex-toy-help-pen-pals-take-relationship-to-the-next-level

http://techcrunch.com/2012/09/24/long-distance-lovers-rejoice-lovepalz-wifi-sex-toys-let-you-get-nasty-in-real-time/