Ποιες είναι οι συχνότερες ερωτικές φαντασιώσεις και φετίχ των Ελλήνων;

Οι ερωτικές φαντασιώσεις αποτελούν ένα βαθύτατα προσωπικό κομμάτι της ανθρώπινης ψυχής και συχνά αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στην κοινωνία μας. Στη σημερινή Ελληνική κοινωνία, οι ερωτικές φαντασιώσεις διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ερωτική ζωή των ανθρώπων.

Το 2023, η Ελληνική κοινωνία είναι πιο ανοικτή και αποδεκτική σε θέματα σεξουαλικότητας και ερωτικής προτίμησης. Έχουν δημιουργηθεί πλέον περισσότεροι χώροι όπου μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά για τις ερωτικές μας φαντασιώσεις και να αναζητήσουμε πληροφορίες σχετικά με το θέμα καθώς επίσης και να γνωρίσουμε νέους φίλους με τους οποίουν να μοιραστούμε ερωτικές εμπειρίες (πχ. swinging).

kouklara-sta-kokkina

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα καλύτερα swinging clubs στην Αθήνα

BDSM γούστα

Πολλοί Έλληνες σήμερα αναζητούν εκτός από τη συνήθη ερωτική επαφή και τις σχέσεις, καινούριους τρόπους εκδήλωσης των ερωτικών τους φαντασιώσεων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών, BDSM (Δεσμοφιλία, Διαστροφή, Υποταγή, Μαζοχισμός), κοινή χρήση ερωτικών ιστοριών και εικόνων, ή ακόμη και την επίσκεψη σε οίκους ανοχής.

Το BDSM σημαίνει Δουλεία, Πειθαρχία, Σαδισμό και Μαζοχισμό. Είναι ένας τρόπος σεξουαλικής πρακτικής που περιλαμβάνει συναινετική ανταλλαγή σεξουαλικής απόλαυσης μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων. Οι δραστηριότητες BDSM μπορεί να κυμαίνονται από ήπιες έως ακραίες και μπορεί να περιλαμβάνουν σωματικά και ψυχολογικά στοιχεία.

Η δουλεία αναφέρεται στην πράξη του περιορισμού ή της δέσμευσης ενός συντρόφου για σεξουαλική ευχαρίστηση ή έλεγχο. Η πειθαρχία περιλαμβάνει τη θέσπιση κανόνων και τιμωριών που πρέπει να ακολουθεί ένας υποτακτικός σύντροφος υποτασσόμενος στην αφέντρα του. Ο σαδισμός και ο μαζοχισμός περιλαμβάνουν την απόκτηση ευχαρίστησης από την παροχή ή τη λήψη πόνου, αντίστοιχα.

Δες  Εγωισμός και ερωτικές σχέσεις

Διαβάστε επίσης: Τι ποσά κερδίζουν την ημέρα οι κοπέλες που εργάζονται σε ροζ τηλέφωνο;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το BDSM είναι μια συναινετική πρακτική και όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να δώσουν την ενημερωμένη και συνειδητή συγκατάθεσή τους πριν ξεκινήσουν οι δραστηριότητες. Μέτρα ασφαλείας όπως ασφαλή λόγια και κατάλληλος εξοπλισμός θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούνται για να διασφαλιστεί η ευημερία όλων των εμπλεκομένων.

tilefoniko-sex-kordelio

Το τηλεφωνικό σεξ ως φετίχ

Η τηλεφωνική σεξουαλική συνομιλία, η οποία περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε σεξουαλικές συνομιλίες με άλλο άτομο μέσω τηλεφώνου, μπορεί να θεωρηθεί ως είδος σεξουαλικού φετίχ ή ενδιαφέροντος για ορισμένα άτομα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν το κάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε τηλεφωνικό σεξ λόγω φετίχ. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το απολαμβάνουν ως μια μορφή σεξουαλικής εξερεύνησης ή διέγερσης, ως τρόπο σύνδεσης με έναν σύντροφο που είναι σωματικά απόμακρος ή απλώς ως τρόπο για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους σεξουαλικές επιθυμίες και βίτσια.

Αν θέλουμε να είμαστε κατηγορηματικοί, το σεξ από το τηλέφωνο θεωρείται φετίχ ανάλογα από τα κίνητρα και τις προτιμήσεις του ατόμου που θέλει να κάνει sex chat. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το θεωρούν φετίχ εάν είναι κεντρικό μέρος της σεξουαλικής τους ταυτότητας και δεν μπορούν να επιτύχουν σεξουαλική ικανοποίηση χωρίς αυτό, ενώ άλλοι μπορεί απλώς να το απολαμβάνουν ως μια συμπληρωματική ευχάριστη δραστηριότητα από καιρό σε καιρό.

Συμβουλή μας είναι να τολμήσετε να μοιραστείτε της προσωπικές σας σεξουαλικές φαντασιώσεις και να της κάνετε πραγματικότητα και έτσι να απολαύσετε καινούριες ηδονές. Ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα και το σώμα μας γερνά οπότε μην το καθυστερείτε.