Ροζ γραμμές και γνωριμίες

Τα ροζ τηλέφωνα είναι κλασσικός τρόπος διασκέδασης για τους άντρες όταν έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο και οικονομική άνεση. Οι κλήσεις σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι σχετικά ακριβές αφού για να κάνεις το κέφι σου χρειάζεσαι γύρω στα 5 λεπτά και το δεκάρικο έχει φύγει, όμως αν πέσεις σε καλή περίπτωση όπως η Μαρία θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Η Μαρία είναι απόλυτη επαγγελματίας και γνωρίζει άριστα την αντρική ψυχολογία ξέροντας ποιες ευαίσθητες χορδές να αγγίξει για να σε κάνει να τελειώσεις εγγυημένα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνει σε οργασμό μιλώντας από το τηλέφωνο με άγνωστους άντρες και αυτά είναι εκείνες οι στιγμές που ευχαριστεί τον εαυτό της για την επιλογή της δουλειάς της.

Πως μπήκε στην δουλειά με τα ροζ τηλέφωνα;

σέξι γκομενάκι

Μαρία δεν είναι θεογκόμενα αλλά μια συνηθισμένη γυναίκα γύρω στα 30 με κοντό ξανθό μαλλί και σώμα που διατηρεί την ευλυγισία τους αφού γυμνάζεσαι 2 φορές την εβδομάδα. Στης ροζ γραμμές βρέθηκε τυχαία όταν έψαχνε δουλειά και επί 14 μήνες δεν έβρισκε τίποτα που να αξίζει. Μόνο κάτι ξεφτιλισμένες δουλειές όπου δεν πήγαιναν ούτε οι Αλβανοί. Η Μαρία είδε μια αγγελία στην εφημερίδα ότι εταιρεία που ασχολούνταν με το τηλεφωνικό σεξ από απόσταση αναζητούσε υπαλλήλους και αποφάσισε να στείλει βιογραφικό. Την κάλεσαν σε συνέντευξη και αφού τους έπεισε για την βραχνότητα της φωνής της και το πτυχίο της Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο πήρε την δουλειά.

Έτσι η Μαρία έγινε τηλεφωνήτρια σε ροζ γραμμές.

Τα σεξ τηλέφωνα είναι πάθος

Το τηλεφωνικό σεξ που γίνεται στα ροζ τηλέφωνα στο γραφείο της εταιρείας είναι σχεδόν αληθινό, και λέω σχεδόν αφού στην πραγματικότητα δεν συντελείτε ερωτική πράξη αλλά γίνεται ένα παιχνίδι ερωτικών φαντασιώσεων όπου ο πελάτης πλάθει με την φαντασία του την κοπέλα με την οποία μιλάει στο ροζ τηλέφωνο και αυνανίζεται. Η κοπέλα του μιλάει για σεξ προσπαθώντας με την σειρά της να τον ερεθίσει ερωτικά και θέλει να μείνει ευχαριστημένος για να ξανακαλέσει, όμως το 70% των κλήσεων στης ροζ γραμμές είναι από τυχαίους πελάτες που δεν ξανακαλούνε στον ίδιο μήνα. Συνήθως πρόκειται για μοναχικά άτομα που έχουν οικονομική επιφάνεια και ελάχιστη εμπειρία με της γυναίκες ή φοβούνται να κάνουν σχέσεις και προτιμούν να μιλάνε για σεξ παρά να το κάνουν στην πραγματικότητα. Έτσι αναζητούν σε ένα ροζ τηλέφωνο όπως το 909.910.9119 ερωτική παρέα γνωρίζοντας ότι παραμένουν ανώνυμοι και άγνωστοι στην κοπέλα με την οποία κάνουν τηλεφωνικό σεξ από απόσταση. Αγαπημένο της φετίχ είναι 2 γυναίκες να κάνουν σεξ από το τηλέφωνο με έναν άντρα που πληρώνει για να έχει την δυνατότητα να απολαύσει μια εμπειρία που στην πραγματικότητα πολύ δύσκολα μπορεί να πραγματοποιήσει.

Δες  Όχι σεξ μωρό μου αρκούνε τα λόγια!

Τηλεφωνικό σεξ και γνωριμίες

Υπάρχουν πολλοί πελάτες που προσπαθούν να πείσουν της κοπέλες που δουλεύουν στα ροζ τηλέφωνα να γίνουν γκόμενες τους και να βγαίνουν σε κρυφές συναντήσεις απολαμβάνοντας το σχετικό δωράκι. Εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι τα κορίτσια που εργάζονται στης ροζ γραμμές δεν είναι πόρνες, ούτε εκδίδονται ή συναντιόνται με πελάτες. Είναι εργαζόμενες όπως ακριβώς κάθε εργαζόμενος πηγαίνει το πρωί στην δουλειά του και επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι του. Αν κάποια θέλει να κάνει ερωτικές γνωριμίες με τους πελάτες της μπορεί να το κάνει στον ελεύθερο χρόνο της όμως αυτό αναπόφευκτα θα επηρεάσει την απόδοση της στην εργασία.

Αν είστε φαν του τηλεφωνικού έρωτα και σας αρέσει να κάνετε ζωντανό τηλεφωνικό σεξ και σέξι ιστορίες χωρίς ταμπού και ενοχές τα ροζ τηλέφωνα είναι πάντα ανοιχτά όλο το εικοσιτετράωρο για ζωντανή ερωτική απόλαυση και παιχνίδια φαντασιώσεων με γυναίκες που δεν ντρέπονται να προκαλέσουν τους άντρες και να τους κάνουν να περάσουν καλά.