Γυναικεία στρινγκ κιλοτάκια

Βρετανική εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα σειρά γυναικείων εσωρούχων στρινγκ που αποτελούνται από ένα τρίγωνο αυτοκόλλητο κιλοτάκι μόνο, γράφει η Daily Mail. Το στριγκάκι κοστίζει μόλις 15 δολάρια και είναι κατασκευασμένο από βαμβακερή επένδυση με προσθήκη πολυεστέρα. Εφαρμόζει τέλεια στο γυναικείο σώμα με την βοήθεια σιλικόνης και δεν φαίνεται κάτω από μια φούστα. Είναι σαν να μην φορά εσώρουχο η γυναίκα που το φοράει. Η αίσθηση που δίνει στο σώμα είναι σαν να μην υπάρχει και ακόμη και απότομες κινήσεις δεν το κουνάνε από την θέση του.

Πρωτοποριακό κιλοτάκι

στρινγκ κιλοτάκιΤο πρωτοποριακό στρινγκ κιλοτάκι είναι δημιουργία της σχεδιάστριας ρούχων Jenny Byutner η οποία ψάχνοντας να καλύψει την αδελφή της στον γάμο της σκέφτηκε αυτήν την ιδέα. Της χρειαζόταν ένα κιλοτάκι το οποίο δεν θα είχε καθόλου λουράκια ή κάτι άλλο που να δένει γύρω από το σώμα της γυναίκας και θα στηριζόταν αποκλειστικά με σιλικονούχα κλιπ επάνω στο δέρμα.

Ήθελε για τον γάμο της αδερφής της η νύφη να φορά μεν κιλοτάκι όμως αυτό να μην φαίνεται, και να προκαλέσει το ενδιαφέρον τον παρευρισκομένων αντρών οι οποίοι δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Φυσικά το κιλοτάκι δεν είναι μιας χρήσης αλλά πλένετε σε πλυντήριο με χλιαρό νερό και σαπούνι. Τόλμησε να κάνεις στην καλύτερη σου φίλη αυτό το υπέροχο δώρο.

Διαφήμιση στο Χόλιγουντ

Ο καλύτερος τρόπος για να λανσαριστεί παρόμοιο προϊόν φυσικά ήταν από διάσημα μοντέλα στο Χόλιγουντ τα οποία δημιούργησαν τον απαραίτητο θόρυβο γύρω από το στρινγκάκι με αποτέλεσμα οι πωλήσεις να χτυπήσουν ρεκόρ στην Βρετανία. Πολλά κορίτσια που εργάζονται σε ροζ τηλέφωνα, κυρίως στην Αμερική, αγόρασαν το συγκεκριμένο εσώρουχο αφού της διευκολύνει πολύ στην δουλειά τους όλη μέρα σε ένα γραφείο να μιλά σε μια τηλεφωνική γραμμή για σεξ.

Δες  20 μαγικές συμβουλές

Πολλά διάσημο μοντέλα όπως Kate Upton , Elisabetta Canalis , Chrissy Taygen, Belen Rodriguez και άλλες φόρεσαν το στρινγκ και παρέλασαν στην πασαρέλα μόδας επιδεικνύοντας τα τέλεια κορμιά τους και τραβώντας ως μαγνήτης όλα τα αντρικά βλέμματα. Αυτό το κιλοτάκι δείχνει να είναι φτιαγμένο για το Χόλιγουντ και φυσικά μπορεί να αποτελεί και δώρο στην αγαπημένη σας, αρκεί φυσικά εκείνη να μην είναι υπέρβαρη.

Ελληνίδες και στρινγκ

Οι έννοιες Ελληνίδες και στρινγκ είναι λίγο παράξενες και ψιλοασιμβίβαστες αφού έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από μερικά παραπανίσια κιλά ως περιπτώσεις όπου η ζυγαριά κλαίει όταν πατήσει επάνω της η χοντρέλα (βλ. ώριμες κυρίες) , όμως φυσικά και υπάρχουν όμορφα κορίτσια τα οποία έχουν το κατάλληλο σώμα να φορέσουν το δημιούργημα της Τζένη.

Τολμήστε να το δοκιμάσετε και νιώστε ελεύθερες και ωραίες, προκαλώντας τους άντρες σας, αλλά και όχι μόνο αυτούς. 😉