Ο φωτογράφος Mark Maggiori έχει βίτσιο το τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες. Του αρέσει να της φωτογραφίζει ημίγυμνες καθώς ου μιλάνε στο τηλέφωνο κάνοντας σεξ. Το παιχνιδι με της ερωτικές φαντασιώσεις εξάπτει την φαντασία του Μάρκ ο οποίος έχει βγάλει δεκάδες κορίτσια να ποζάρουν σε ερωτικές στάσεις κρατώντας ένα τηλέφωνο στο χέρι.

Τα ροζ τηλέφωνα είναι το πάθος του φωτογράφου όμως ειδικεύετε σε ένα δικό του στιλ που θυμίζει φωτογραφίες ρετρό. Ο καλλιτέχνης προσπαθεί να δημιουργήσει φωτογραφίες που θα έχουν αξία στον χρόνο και όχι απλά να εντυπωσιάσει.

Τα σεξ τηλέφωνα ήταν από παλιά φετίχ πολλών καλλιτεχνών και πολλοί έχουν ζωγραφίσει ή φωτογραφίσει κοπέλες την ώρα που κάνουν τηλεφωνικό σεξ. Ακριβώς αυτές οι ερωτικές φαντασιώσεις και το όλο παιχνίδι που γίνετε μεταξύ του πελάτη και της κοπέλας έχει μια δική του ομορφιά και κρύβει ένα μυστήριο που το κάνει να μαγνητίζει το αντρικό κοινό.

Η γνώση ότι καλείς μια άγνωστη γυναίκα με την οποία κάνεις σεξ από απόσταση εξιτάρει την αντρική φαντασία και δημιουργεί όλες εκείνες της προϋποθέσεις που την κάνουν μοναδική εμπειρία.  Ελάχιστοι πιτσιρικάδες στην εφηβεία δεν έχουν καλέσει σε ροζ τηλέφωνα και ακόμη λιγότεροι δεν έχουν σκεφτεί να το κάνουν. Είτε ακούγοντας από τους φίλους τους για την εμπειρία και για το ρίγος του αγνώστου, είτε βλέποντας διαφημίσεις, που σε καλεί να παίξεις το παιχνίδι.

Η εμπειρία του τηλεφωνικού σεξ είναι πολύ καλή και λειτουργεί εξίσου και στους ώριμους άντρες, όχι μόνο στους έφηβους, αφού η γκρίζα καθημερινότητα προκαλεί καταστάσεις όπου ο άνθρωπος θέλει να ξεφύγει από αυτή. Έτσι βρίσκει μια όαση ελευθερίας και ανθρώπινης επικοινωνίας καλώντας ένα σεξ τηλέφωνο με σκοπό να αυνανιστεί και να περάσει 4-5 λεπτά ωραία.

Δες  Αυτές είναι οι 10 γειτονιές της Αθήνας που συχνάζουν τα παράνομα ζευγαράκια

Ειδικά αν πετύχει κοπέλα όπως αυτές που διαφημίζουμε στο σαιτ η εμπειρία του θα του μείνει αξέχαστη και πολύ σύντομα θα ξανακαλέσει.

Δείτε 10 από της φωτογραφίες του Μαρκ για όσους σας αρέσει να καλείτε σε σεξ τηλέφωνα και να διασκεδάζεται.

πηγή

και εδώ