Είναι δυνατόν να κάνεις λογαριασμό 1 εκατομμύριο ρωσικά ρούβλια κάνοντας τηλεφωνικό σεξ; Η απάντηση είναι ότι ΝΑΙ, είναι δυνατόν.

Το εκπληκτικό αυτό ρεκόρ το κατάφερε ένας Ρώσος. Ο Γριγκόρι Ντούσκο από την πόλη Τολιάτι κατάφερε μέσα σε 5 μήνες να κάνει περισσότερα από 27000 λεπτά σε τηλεφωνικές κλήσεις σε ροζ γραμμές με το συνολικό κόστος να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ρούβλια. Το ωραίο είναι ότι δεν πλήρωσε ούτε ρούβλι από την τσέπη του αφού είχε εφεύρει ένα σύστημα με το οποίο κατάφερνε να συνδέετε στης τηλεφωνικές συσκευές τον γειτόνων του και να μιλά από τα δικά τους τηλέφωνα.

Το πάθος του για τα σεξ τηλέφωνα ήταν μεγάλο πριν αρχίσει να τηλεφωνεί όμως συν το χρόνο γινόταν ανεξέλεγκτο αφού έχοντας δωρεάν πρόσβαση σε γραμμές 090 μιλούσε όλη την μέρα και την νύχτα ασταμάτητα.  Όταν άρχισαν να υπάρχουν παράπονα από τους ανυποψίαστους γείτονες στον τηλεπικοινωνιακό φορέα VolgaTelecom για πολύ μεγάλους λογαριασμούς η εταιρεία κάνοντας εσωτερική έρευνα διαπίστωσε το κόλπο. Ο Γκρικόρι που του άρεσε πάρα πολύ να μιλά σε ροζ τηλέφωνα όλη την μέρα, αφού αυτή η διασκέδαση τον ικανοποιούσε αφάνταστα είχε συλλέξει όλα τα σεξ τηλέφωνα που μπόρεσε να βρει και μιλούσε σε όλα με της ώρες. Το περιστατικό συνέβη στο Τολιάτι το 2007 και το τοπικό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ντούσκο επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή και απαίτηση να πληρώσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ρουβλίων στην εταιρεία VolgaTelecom. Όπως ήταν φυσικό ο Ντούσκο δεν είχε τα λεφτά και έτσι οδηγήθηκε στης φυλακές όπου εκπληρώνει την καταδίκη του. Οι γείτονες απαλλάχτηκαν από την υποχρέωση πληρωμής των ποσών που είχαν γίνει ως σεξουαλικές κλήσεις, αφού ο ένοχος παραδέχτηκε την πράξη του.

Δες  Καλή χρονιά και ευλογημένη το 2016

Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με τους  εμπειρογνώμονες από την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία  “Volga Telecom”, κατάφεραν να εξιχνιάσουν γρήγορα τον τρόπο που ο Ντούσκο συνδεόταν στα τηλέφωνα των γειτόνων του και έκανε της παράνομες τηλεφωνικές κλήσεις, γεγονός που διώκεται ποινικά σύμφωνα με το άρθρο 165 του Ρωσικού Ποινικού Κώδικα.

Ο Ντούσκο παραδέχτηκε την ενοχή του. Στην απολογία του στο δικαστήριο ανέφερε την ψυχική του εξάρτηση από της σεξουαλικές κλήσεις λέγοντας ότι είχε βρει αυτόν τον τρόπο διασκέδασης για να ξεφεύγει από τα προβλήματα που είχε στην ζωή του. Είναι αλκοολικός και άνεργος. Ίσως δεν του φτάσει μια ζωή για να πληρώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου, θα έχει όμως αρκετό χρόνο στην φυλακή για να σκεφτεί τι έκανε, στον εαυτό του και στους γείτονες του.

Όπως και η ιστορία με το ξενοδοχείο στην Αυστρία που υποχρεώθηκε να πληρώσει 5000 ευρώ λόγω του πάθους πελάτη του με τα σεξ τηλέφωνα, έτσι και εδώ το πάθος για το τηλεφωνικό σεξ ενός ανθρώπου τον οδήγησε στην φυλακή.