Ξέρεις τι σημαίνει Financial Domination;

Ο όρος «οικονομική κυριαρχία» είναι μια μορφή σεξουαλικής σχέσης BDSM που αποτελείται από μια συνάντηση μεταξύ ενός κυρίαρχου και ενός υποτακτικού συντρόφου, με το χρήμα ως κύριο θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης. Οι περισσότερες findom σχέσεις περιλαμβάνουν έναν υποτακτικό άνδρα που δίνει χρήματα ή ακριβά δώρα σε μια κυρίαρχη γυναίκα αφέντρα προς ικανοποίηση τον σεξουαλικών του φετίχ, με κυρίαρχο την σεξουαλική του ταπείνωση.

Στα αγγλικά χρησιμοποιούνται οι όροι cash-pig ή pay pig.

findom-fetish

Οι εικονικές συναντήσεις με μέλη του findom πραγματοποιούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Συνήθως περιλαμβάνει τον αρσενικό υποτακτικό που παραδίδει κάποιο οικονομικό έλεγχο στη γυναίκα κυρίαρχη, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιεί τα χρήματα για να επιβάλλει ερωτική ταπείνωση επάνω του. Η διέγερση μπορεί να επιτευχθεί υποβάλλοντας τις οικονομικές του αποφάσεις σε έναν πιο κυρίαρχο σύντροφο, όπως και σε κάθε άλλο υποτακτικό ρόλο στον οποίο κάποιος δίνει τον έλεγχο σε άλλο άτομο.

Ερωτική ταπείνωση και εξευτελισμός

Διάβασε επίσης: Μορφές εθισμού στο Cybersex

Πολλοί πλούσιοι άνδρες σε υψηλές υπαλληλικές σχέσεις εργασίας (διευθυντές κτλ) στην προσπάθεια τους να ελέγξουν το σκληρό καθημερινό στρες στον χώρο εργασίας τους και της τεράστιες ευθύνες που έχουν, αναζητούν findomme αφέντρες οι οποίες τους προσφέρουν την απαραίτητη χαλάρωση.

Το findom είναι εντελώς διαφορετικό φετίχ από την σποραδική επίσκεψη σε κάποια εκδιδόμενη ιερόδουλη. Εδώ δημιουργείτε σχέση η οποία στο τέλος μπορεί να σε καταστρέψει οικονομικά αν δεν μπορείς να την ελέγχεις. Γίνεσαι οικονομικός σκλάβος και αποζητάς τον σεξουαλικό εξευτελισμό όντως έρμαιο στα χέρια της αφέντρας σου η οποία μπορεί να κάνει ότι θέλει μαζί σου.

Δες  Γυναίκες για σεξ με 3 ευρώ;

findom phonesex

Διάβασε επίσης: Τηλεφωνικό σεξ & ερωτικές φαντασιώσεις

Επάγγελμα Domina

Αν είσαι γυναίκα η οποία θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά ως dominatrix άκουσε την γνώμη μιας πρώην επαγγελματίας πριν το αποφασίσεις:

“Πολλές γυναίκες συχνά πιστεύουν ότι το findom είναι ένας πανεύκολος τρόπος για να βγάλουν γρήγορα χρήματα, κάτι που φυσικά ΔΕΝ ισχύει, και αυτό το καταλαβαίνουν μετά από μερικές συναντήσεις με άντρες που ψάχνουν τέτοιες υπηρεσίες. Αυτή η δουλειά είναι εξαιρετικά δύσκολη δεν είναι για τον καθένα.

Πάντα ήμουν εξαιρετικά επιλεκτική στην επιλογή πελατών για findom και έδιωχνα όσους έβλεπα ότι είναι ψυχικά ασταθείς. Πιστεύω απόλυτα ότι εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες άνδρες οι οποίοι έχουν kinky ερωτικές φαντασιώσεις και φετίχ και τα χρήματα για να της πραγματοποιήσουν. Το να πετύχεις ως εργάτρια του σεξ έχει να κάνει με την προληπτική διαχείριση του κινδύνου και την αντιμετώπιση ανδρών που παίζουν με τη φωτιά.

Επίσης υπάρχουν και πολλοί νομικοί κίνδυνοι τους οποίους πρέπει να γνωρίζεις. Πολλοί πελάτες είναι οικονομικά ανεύθυνοι σε σχέση με τις οικογένειές τους και τα εξαρτώμενα μέλη τους (χρησιμοποιώντας κοινά περιουσιακά στοιχεία) και αυτό το ενδεχόμενο δεν μου άρεσε.