5 ενδείξεις πως ο σύντροφός σου είναι εθισμένος στο cyber sex

Το virtual sex στο Ίντερνετ είναι εξαιρετικά διαδεδομένο και πολλοί Έλληνες προτιμούν να κάνουν τηλεφωνικό σεξ παρά να αναζητήσουν μια αληθινή σχέση με γυναίκα. Τα έξοδα είναι μικρότερα και οι απογοητεύσεις επίσης. Άσε που δεν κολλάς και αφροδίσια νοσήματα. Το τηλεφωνικό σεξ είναι ο πιο φθηνός τρόπος διασκέδασης όπου καλείς, ακούς, την παίζεις και τέλος.

Τι πρέπει να κάνεις αν αντιληφθείς ότι ο αγαπημένος σου κάνει cyber sex;

Αν δεις τα παρακάτω σημάδια στην σχέση σου είναι καλό να μιλήσετε. Ειδικά αν είναι εθισμένος στο διαδικτυακό πορνό και μάλιστα σε ανησυχητικό βαθμό. Συνδύασε τα σημάδια και μίλησε μαζί του.

Διάβασε επίσης: Σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ, τι να προσέξω;

1. Περνάει πάρα πολυ χρόνο στο κινητό ή στον υπολογιστή του;

Εντάξει αν δεν είναι επιχειρηματίας που κυριολεκτικά ζει στο γραφείο του το να αρχίσει ξαφνικά να λείπει από το σπίτι υπαινισσόμενος ότι έχει δουλειά πρέπει να το προσέξεις. Αν παρατηρήσεις ότι κάθετε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή του σερφάρει σε τσοντοσάιτ. Αν όταν είστε μαζί σπίτι κλείνει το λάπτοπ του απότομα όταν μπαίνεις στο δωμάτια σημαίνει πως κάτι σου κρύβει.

2. Η συμπεριφορά του άλλαξε ξαφνικά;

Κάθε αλλαγή συμπεριφοράς κρύβει κάποιο πρόβλημα. Αν τον δεις ότι έχει γίνει μυστικοπαθής, αναξιόπιστος ή με περισσότερα νεύρα από ότι πριν. Ίσως ακόμη να μην είναι πλέον όσο κοινωνικός ήταν ή να μην θέλει να σε συνοδεύσει σε κοινωνικές εκδηλώσεις με την δικαιολογία ότι θέλει χρόνο με τα φιλαράκια του. Οι μισές απαντήσεις επίσης δείχνουν πρόβλημα. Η αν σου απαντά με ερώτηση στην δική σου.

Δες  Έρωτας μετά τα 40: Τι παγίδες κρύβει

3. Νιώθεις μια απουσία στην μεταξύ σας επικοινωνία και χάθηκε η οικειότητα;

Ο σύντροφός σου δεν είναι πάντα διαθέσιμος για σένα και νομίζεις πως σε αποφεύγει. Δείχνει λίγο χαμένος στις σκέψεις του. Προτιμά να περνά ώρες μόνος του ή να λείπει από το σπίτι (είτε με τα φιλαράκια του, είτε με καμιά γκόμενα).

Διάβασε επίσης: Ποιος κάνει virtual sex μέσα από τα social media

4. Το σεξ στην κρεβατοκάμαρα έχουν λιγοστέψει;

Κάθε αλλαγή στην σεξουαλική σας ζωή είναι πρόβλημα. Αν δείχνει μια προτίμηση στην αυτοϊκανοποίηση, η σου ζητάει να τον τελειώνεις με το χέρι. Η σου ζητάει να αυτοικανοποιείσε εσύ όση ώρα αυτός την παίζει.

roz-tilefona-patra

5. Τον έκανες τσακωτό σε απιστία;

Αν τον κάνεις τσακωτό με άλλη γυναίκα είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού δείχνει ότι είτε η σχέση σας έχει τελειώσει, είτε βρίσκει στην άλλη αυτό που του δεν του δίνεις εσύ. Εντάξει οι άνδρες το έχουν να θέλουν να κάνουν σεξ ειδικά για ένα βράδυ χωρίς υποχρεώσεις όμως είναι προτιμότερο να πηγαίνει σε οίκους ανοχής και να ξεκαυλώνει με πόρνες αντί να δημιουργεί παράλληλη ερωτική σχέση.

Αν η συμπεριφορά του συντρόφου σου εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών φέρνει στρες στη σχέση σας τότε θα πρέπει να κάνεις μια συζήτηση μαζί του στην οποία θα τον φέρεις αντιμέτωπο με τη πρόβλημα και να αναζητήσετε μαζί λύσεις. Αν υπάρχουν και παιδιά στην σχέση τότε το πρόβλημα θέλει και νομική αντιμετώπιση όπως και ψυχολογική.