Εικονικό σεξ στην Ελλάδα

εικονικό σεξ

Ο χρόνος είναι ο καταστροφέας τον σχέσεων και μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιούνται, λέει μια παροιμία. Όλα πλέον γίνονται τόσο γρήγορα που πριν το συνειδητοποιήσεις και έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Δεν υπάρχει χρόνος για φλερτάρισμα, επιδιώκουμε το one night stand και της σχέσεις μιας βραδιάς. Κανείς δεν θέλει δεσμεύσεις. Μόνο σεξ και τίποτε άλλο. Ζούμε στο σήμερα χωρίς να μας ενδιαφέρει το αύριο. Έτσι όμως, στερείτε από τον εαυτό σας την αληθινή απόλαυση μιας σεξουαλικής σχέσης, η οποία θέλει χαλαρότητα χωρίς πιέσεις, και τρελά deadlines ή καταστάσεις στρες.

Θέλω να θυμάσαι αυτά:

  1. Η σημαντικότερη ερωτογενής ζώνη στο σώμα σου είναι το μυαλό σου, όχι η τσουτσού σου.
  2. Το καλύτερο εργαλείο σου είναι η φαντασία σου.
  3. Η μεγαλύτερη διέγερση από όλες της άλλες είναι η προσμονή. Αρκεί να ξέρεις να περιμένεις να έρθει η ώρα σου.

Αν τα καταλάβεις νωρίς θα έχεις πολύ καλύτερη σεξουαλική ζωή και επιλογές σε γκόμενες. Πάντα μπορείς να βρεις ερωτικό σύντροφο μέσω Ίντερνετ. Όσοι κάνουν προφίλ σε σαιτ για γνωριμίες ή στο facebook αυτό επιζητούν: να γνωρίσουν καινούριες ξεπέτες, γκομενάκια χαλαρών ηθών τα οποία έναντι χρημάτων θα τους κάτσουν. Τέτοιες ξεπέτες όμως ποτέ δεν θα χαρακτηριστούν ως σχέσεις. Αυτά είναι για να ξεκαυλώνεις, την αληθινή γυναίκα για σπίτι δεν θα την βρεις εκεί.

Αν γουστάρεις τέτοιες καταστάσεις και θέλεις να πειραματιστής, δοκίμασε το για ένα μήνα και θα με καταλάβεις.

Τι πλεονεκτήματα έχει το διαδικτυακό σεξ;

Θα ανανεώσεις την σχέση σου

Για τα παντρεμένα ζευγάρια που έχουν κλείσει 10 χρόνια γάμου είναι λογικό η σχέση τους να έχει τελματώσει. Λείπει η φρεσκάδα, το παιχνίδισμα, η προσμονή όταν τα φτιάχνατε κτλ. Το εικονικό σεξ σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να σου προσφέρει πολλούς καινούριους τρόπους οι οποίοι εμπλουτίζοντας τις φαντασιώσεις σου και σε ανανεώσουν και να βελτιώσεις το συζυγικό σεξ, πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν θα μπεις σε θέματα αληθινής απιστίας και πραγματικές γνωριμίες με της κοπέλες που γνωρίζεις, και όλα θα μείνουν στο cybersex.

Δες  Έτσι θα καταλάβετε αν ένας άνδρας σας απατά

Ο χρόνος είναι χρήμα

Το virtual σεξ μπορεί εύκολα να σε καυλώσει. Αν είσαι επιχειρηματίας και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος μεταξύ ραντεβού για δουλειά και επισκέψεις σε πελάτες και προμηθευτές ή ταξιδεύεις συχνά το cybersex είναι ιδανική λύση να επικοινωνήσεις στα γρήγορα με κάποια κοπέλα από το κινητό σου και να παίξετε παιχνίδια αποπλάνησης

Είσαι ντροπαλός;

Άνδρες οι οποίοι είναι ντροπαλοί ή έχουν ανασφάλειες όσων αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση, η πιστεύουν ότι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και ντρέπονται να μιλήσουν σε μια γυναίκα που τους διεγείρει θα μπορέσουν να καταπνίξουν τα κόμπλεξ τους και να εξωτερικεύουν της ερωτικές τους επιθυμίες όταν λείπει η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Πίσω από την οθόνη μπορούν να υποδυθούν όποιον ρόλο γουστάρουν.

Κάτι καινούριο

Στο εικονικό σεξ ξεπερνάς τα πάντα, ηθικούς κανόνες, “πρέπει”, “τι θα πει η κοινωνία” κτλ. Μιλάς με τα κορίτσια στα sexchat ελεύθερα χωρίς να κομπλάρεις. Κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για σένα, όχι όμως και για αυτές οι οποίες κάνουν αυτήν την δουλειά κάθε μέρα και έχουν τεράστια πείρα στο αντικείμενο. Η επίδρασή τον φαντασιώσεων στη λίμπιντο σου και στην σεξουαλική σου ζωή μπορεί να είναι τεράστια. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ικανοποίηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων είναι το φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό ερωτικό βοήθημα από όλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Safe sex chat

Πάντα! Είσαι στον δικό σου ασφαλή χώρο, όπου κανείς δεν πρόκειται να σε διακόψει ή ενοχλήσει. Μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή του τηλεφώνου σου έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Αν κάτι σε χαλάσει κλείνεις την οθόνη και όλα εξαφανίζονται ως να μην υπήρξαν ποτέ. Λείπει η σωματική επαφή, δεν υπάρχουν ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα), η επαφή είναι καθαρά συναισθηματική και αυνανίζεσαι απολαμβάνοντας την κουβέντα.

Δες  20 μαγικές συμβουλές

Υπάρχουν κίνδυνοι όμως στο διαδικτυακό σεξ:

Φυσικά και υπάρχουν και δεν πρέπει να τους υποτιμάς αν θέλεις να λαμβάνεις μόνο την χαρά και την διασκέδαση χωρίς να μπλέκεις σε προβλήματα.

  1. Εθισμός

Οι τέλειες αναλογίες που έχουν τα κορίτσια στα σεξ τσατ θα κόλαζαν και άγιο. Εύκολα κολλάς μαζί τους και αρχίζεις συνέχεια να της σκέφτεσαι. Ακολουθεί κλήση την επόμενη ημέρα, μετά οι κλήσεις γίνονται δυο την ημέρα. Στο τέλος πριν το καταλάβεις έχεις τόσο εθιστεί σε αυτό το παιχνίδι που περιμένεις πως και πως την ώρα και την στιγμή η κοπέλα να καθίσει μπροστά στον υπολογιστή της και να ανοίξει την κάμερα.

2.Απομόνωση

Το τέλειο εικονικό περιβάλλον είναι μια ψεύτικη πραγματικότητα η οποία όσο πληρώνεις την διατηρείς τεχνικά, και εξαφανίζετε μόλις σταματήσεις της πληρωμές. Δεν είναι γκόμενα σου η κοπέλα, το πιο πιθανόν δεν βρίσκετε στην Ελλάδα, έχει άλλους 1000 πελάτες σαν εσένα διψασμένους να βλέπουν το σώμα της και πρόθυμους να την πληρώνουν για να την παίζουν.  Η διαρκής ενασχόληση με κοπέλες στο Ίντερνετ οδηγεί μακροπρόθεσμα στην απομάκρυνση από τους κανονικούς ανθρώπους, την αδυναμία σύναψης νορμάλ σχέσεων και την απόρριψη από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας στης προτάσεις σου για φλερτ ή για κάτι περισσότερο σοβαρό.

3.Ανασφάλεια

Συνήθως ανασφάλειες έχουν οι παντρεμένοι οι οποίοι “ψάχνονται” μέσω Ίντερνετ να βρουν γυναίκες για καθαρά σεξουαλική σχέση. Τους ενδιαφέρει μόνο το σεξ και τίποτε άλλο, και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για της καύλες τους. Αυτές οι σχέσεις δεν έχουν καμιά προοπτική και γρήγορα φθίνουν μόλις επέλθει σεξουαλικός κορεσμός και βαρεμάρα να πηδάς συνέχεια την ίδια γκόμενα.

Δες  Χιμπατζής εθίζεται στο πορνό

Το virtualsex είναι ωραία φάση όμως θέλει ωριμότητα και να ξέρεις πως να το χειριστής, αλλιώς θα την πατήσεις και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Για αυτό ωρίμασε, ζήσε της καταστάσεις που είναι απαραίτητες να περάσεις ώστε να μπορείς να ξεχωρίζεις ποιο αξίζει και ποιο όχι και δώσε στον εαυτό σου εκείνα τα δώρα που έχεις την οικονομική δυνατότητα να δώσεις.