Τι σεξ μας αρέσει να κάνουμε;

Στην ερώτηση τι σεξ μας αρέσει να κάνουμε θα απαντήσω το βολικό. Και θα εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν πλέον να κάνουν σεξ όταν της βολεύει και όχι όταν οι σεξουαλικές ορμές και η επιθυμία να κάνουμε έρωτα μας δημιουργήσεις την προδιάθεση. Άλλωστε ερωτική προδιάθεση μια γυναίκα μπορεί να έχει και όταν αγοράσει ένα καινούριο φόρεμα, παπούτσια ή σκουλαρίκια.

γυναίκα και σεξ

Φωτογραφία: Thinkstock

Εξαρτάται από την γυναίκα και την αξία των αγαθών, καθώς και μερικές φορές από το πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ.

Ο γρήγορος τρόπος της ζωής καθώς και οι υποχρεώσεις που έχουν οι γυναίκες να αντιμετωπίσουν καθημερινά, καριέρα, παιδιά, μαγείρεμα, καθάρισμα του σπιτιού, βόλτες με τα παιδιά, βοήθεια στα μαθήματα του σχολείου τους και χίλια άλλα μικρά και μεγάλα πράγματα οδηγούν της γυναίκες να κάνουν σεξ όταν της βολεύει και όχι όταν της καλεί το ερωτικό κάλεσμα του αγαπημένου.

Ο χρόνος που μένει για τον εαυτό τους γίνεται ολοένα και λιγότερος οπότε το 70% των γυναικών αλλά και τον αντρών προτιμούν να κάνουν σεξ την νύχτα πριν κοιμηθούν καθώς και το 50% το πρωί που θα ξυπνήσουν. Ειδικά το πρωί οι σεξουαλικές ορμές είναι μεγαλύτερες αφού το σώμα έχει ξεκουραστεί όλο το βράδυ και το σεξ είναι πάντα καλύτερο.

Ένα 30% των ατόμων που συμμετείχαν σε μια έρευνα με θέμα το σεξ ανέφερε ότι φροντίζει να συνδυάζει της καθημερινές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις τους με το περιστασιακό σεξ όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.

Ο σημερινός αγχώδεις τρόπος ζωής τείνει να μετατρέψει το σεξ σε χαμηλότερη προτεραιότητα. Γεγονός που κανείς μας δεν θέλει να παραδεχτεί ότι συμβαίνει και όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να έχουμε μια καλύτερη και ποιο ποιοτική σεξουαλική ζωή. Στης μεγάλες πόλεις ειδικά όπου οι ρυθμοί είναι ακόμη ποιο γρήγοροι το φαινόμενο αυτό παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις .

Πότε να κάνεις όλες της δουλειές του σπιτιού, να φροντίσεις για τα παιδιά και της ανάγκες τους, να τελειώσεις την δουλειά που φέρνεις ενίοτε στο σπίτι αφού στο γραφείο δεν προλαβαίνεις να την τελειώσεις και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τον ερωτικό σου σύντροφο και να κάνετε σεξ. Και όταν λέμε σεξ, δεν εννοούμε το 5λεπτο αγχωμένο μπες βγες και τελείωσες αλλά ένα ποιοτικό σεξ με προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι που θα διαρκέσει τουλάχιστον μια ώρα.

Κορίτσια βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, δουλεύετε λιγότερο, φροντίστε περισσότερο τα παιδιά σας αφιερώνοντας τους περισσότερο χρόνο, αφού τώρα σας έχουν ανάγκη, όσο είναι μικρά, και δώστε προτεραιότητα στην σχέση σας μη θεωρώντας την δεδομένη, αφού κάθε σχέση είναι ζωντανός οργανισμός που απαιτεί συνεχή αναζωογόνηση και φροντίδα για να παραμείνει ζωντανή.

Πως να κανω τέλειο τηλεφωνικό σεξ;

Candid camera

Ερωτική σχέση με μεγαλύτερο άντρα

 

 

Tagged with: ,
Posted in Ερωτικές ιστορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια