Ενώ οι μισθοί μειώνονται ξοδεύουμε 2 δις ευρώ σε υπηρεσίες σεξ

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας οι Έλληνες ξοδεύουν περισσότερα από 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο για σεξ τηλέφωνα, ερωτικούς συνοδούς, υπηρεσίες cybersex σε ιστοσελίδες γνωριμιών, ερωτικά βοηθήματα και ταινίες πορνό από sexshop. Εν μέσω της σοβαρότερης κρίσης που μαστίζει την χώρα  ο τζίρος που κάνουν αυτές οι εταιρείες που ασχολούνται με το σεξ στην Ελλάδα δείχνει να συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς να έχει επηρεαστεί.

Δες εδώ περισσότερα: http://gnorimies.net/id5453-5-erotisis-gia-ta-roz-tilefona.html

Σπαταλάμε σε ροζ τηλέφωνα 1,8 δις ευρώ

Μάλιστα ροζ τηλέφωνα στην Ελλάδα παρέχουν γύρω στης 10 εταιρείες που δραστηριοποιούνται δυναμικά. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 1,5-2,5 ευρώ το λεπτό παρέχοντας την δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν τηλεφωνικό σεξ με κοπέλα της επιλογής τους. Οι ροζ γραμμές λειτουργούν όλο το 24ώρο χωρίς αναμονές και διακοπές δίνοντας στιγμές χαράς και απόλαυσης στους πελάτες τους.

Κρυφοί οίκοι ανοχής

Ειδικά στην επαρχία αλλά και στην Αθήνα τα νυχτερινά μαγαζιά που προσφέρουν γυναίκες για συντροφιά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Εκεί οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν γυναικεία συντροφιά, να την κεράσουν ποτό και να την πάρουν για να κάνουν σεξ σε κάποιο ξενοδοχείο, αφού συμφωνήσουν την τιμή με την γυναίκα αλλά και με το μαγαζί. Ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες εμφανίζονται σε αυτήν την δουλειά που πριν την κρίση αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο των Ανατολικοευρωπαίων. Κυρίως από της πρώην δημοκρατίες της ΕΣΣΔ που οι μαστροποί της έφερναν με το κιλό για να πουλάνε λευκή σάρκα στους Ελληνικούς οίκους ανοχής.

Σχετικά : http://gnorimies.net/roz-tilefona

150 δις ευρώ είναι ο τζίρος της βιομηχανίας πορνό

Σε όλο τον κόσμο ο τζίρος της πορνογραφίας που διακινείτε μέσω του ίντερνετ ξεπερνάει τα 150 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ  τα ποσά που πληρώνουν τα μέλη σαιτ για γνωριμίες ξεπερνά συνολικά τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα περισσότερα σαιτ βρίσκονται στην Αμερική και είναι προσανατολισμένα για την εκεί αγορά όμως το μόνο που χωρίζει έναν Έλληνα να κάνει λογαριασμό σε ένα τέτοιο πορνο σαιτ είναι η πιστωτική κάρτα και βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστή. Κάθε κάρτα mastercard, ή visa electron θα επιτρέψει στον χρήστη της να εισέλθει στον μαγικό κόσμου της πορνοβιομηχανίας.

Δες  27000 λεπτά τηλεφωνικού σεξ!

Οι ταινίες για ενήλικες κάνουν τζίρο μεγαλύτερο από 25 δισεκατομμύρια ευρώ, οι υπηρεσίες ερωτικών συνοδών 15 δισεκατομμύρια ευρώ, οι κλήσεις σε ροζ τηλέφωνα 5 δισεκατομμύρια  ευρώ, ενώ τα περιοδικά αποκλειστικά για άντρες μαζεύουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9 δισεκατομμύριον ευρώ.

Η ανωνυμία στο ίντερνετ!

Λόγω της ανωνυμίας που παρέχει το ίντερνετ χιλιάδες Έλληνες προτιμούν να κατεβάζουν ταινίες ή να κάνουν συνδρομές σε ιστοσελίδες πορνό παρά να αγοράζουν τα ίδια προϊόντα από κάποιο sexshop όπου η φυσική επαφή ενοχλεί και δημιουργεί προϋποθέσεις αναγνώρισης και διασυρμό.  Το ίντερνετ έχει το τρομερό πλεονέκτημα ότι όλα γίνονται από την πολυθρόνα του σπιτιού σου χωρίς να σε βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει τι σαιτ επισκέπτεσαι και τι τσόντες βλέπεις.

Επίσης οι κλήσεις σε ροζ γραμμές είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές αφού οι εταιρείες δεν κρατάνε log files. Καλείς διατηρώντας τη ανωνυμία σου, εκπληρώνεις την φαντασίωση σου συνομιλώντας με την κοπέλα στο τηλέφωνο, αυνανίζεσαι στον προσωπικό σου χώρο, χωρίς να σε βλέπει κανένα αδιάκριτο μάτι και πληρώνεις το αντίτιμο με χρέωση στο κινητό σου τηλέφωνο.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

http://gnorimies.net/id5274-tilefoniko-sex-3.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_sex