Πως φοράμε σωστά ένα προφυλακτικό;

Όταν αγοράζεις προφυλακτικά από το περίπτερο διάλεξε κάποιο που είναι μακριά από την γειτονιά σου. Δεν ξέρεις ο περιπτεράς πόσο κουτσομπόλης είναι και που μπορεί να ανοίξει κουβέντα για σένα, αν σε ξέρει. Κοίτα και την ημερομηνία λήξης αφού και τα προφυλακτικά έχουν τέτοια και αν έχει λήξει μην το φορέσεις στον καλύτερο σου φίλο.

χρήση προφυλακτικού
Σωστή χρήση προφυλακτικού

Όταν είσαι στο κρεβάτι με την γυναίκα με την οποία θα κάνεις σεξ σε ροζ γραμμές άνοιξε προσεκτικά το πακέτο, χωρίς την χρήση δοντιών γιατί μπορεί να το τρυπήσεις. Καλύτερα δώσε της το να το ανοίξει αυτή και να σου το φορέσει με το στόμα, αν είναι επαγγελματίας.

Αν όχι βάλε το στο πέος σου εφόσον είναι σε πλήρη στύση. Δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσεις ένα προφυλακτικό σε πέος που είναι μαλακό και δεν έχει σκληρύνει. Οπότε πρέπει να έχεις ερεθισμό για να βάλεις την καπότα.

Στην φωτογραφία δεξιά μπορείς να δεις σε εικόνα πως να φορέσεις σωστά ένα προφυλακτικό χωρίς να το σπάσεις.

Αν κάνεις τηλεφωνικό σεξ καλώντας στο 9091927647 δεν πρόκειται να μείνεις έγκυος, ούτε να κολλήσεις αφροδίσια νοσήματα, ούτε πρόκειται να σου χρειαστεί προφυλακτικό….

Η αρχή

Στην αρχή βάζεις το μισό και το υπόλοιπο το ξετυλίγεις επάνω στο ερεθισμένο αντρικό σου μόριο. Μην το γεμίζεις με νερό, λιπαντικές ουσίες, βιτάμ, ελαιόλαδο, βούτυρο ή γράσο και λάδια μηχανής. Δεν είσαι αυτοκίνητο. ΄-) Δεν σου χρειάζονται αφού κάθε προφυλακτικό έχει την κατάλληλη λιπαντική ουσία που σου είναι απαραίτητη.

Αν σου αρέσει το σεξ από την πίσω πόρτα βάλε λιπαντικό που έχει βάση το νερό στα οπίσθια της κοπέλας και σπρώχνε μαλακά, μέχρι να εισέλεις όλος. Μετά με μαλακές και προσεκτικές κινήσεις κάντε σεξ, όμως μην τραβάς απότομα γιατί μπορεί να μείνει μέσα στην γυναίκα και μετά να πάτε σε γιατρό για να το αφαιρέσει.

Δες  Μάθημα πορνό από μια αληθινή πορνοστάρ

Το τέλος

Όταν τελειώσετε με το σεξ αφαιρέστε προσεκτικά το προφυλακτικό και πετάξτε το στα σκουπίδια. Στην πορνοταινίες οι ηθοποιοί πίνουν το σπέρμα από την καπότα όμως να είσαι σίγουρος ότι σχεδόν καμιά νορμάλ γυναίκα δεν θα κάνει το ίδιο, εκτός αν είναι επαγγελματίας εκδιδόμενη πόρνη. Και αφού την έχεις πληρώσει για να σου κάνει το κέφι.

Καλή διασκέδαση και προσοχή αφού η μη χρήση προφυλακτικού μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες για σένα και για την ερωτική σου παρτενέρ.  Καραδοκούν δεκάδες αφροδίσια νοσήματα, λιγότερο ή περισσότερο επικίνδυνα και δεν αξίζει για 5-10 λεπτά σεξ με μια άγνωστη να χάσεις την ζωή σου.

Επίσης το προφυλακτικό προστατεύει από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κατά 95% αφού δεν επιτρέπει στο σπέρμα να εισέλθει στον κόλπο της γυναίκας. Η χρήση προφυλακτικού συν αντισυλληπτικό χάπι είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να προφυλαχθείτε από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να απολαύσετε το σεξ χωρίς προβλήματα.

σχετικά
Κρυφή κάμερα στον Πρωθυπουργό της Σερβίας.
Σταματήστε τον σεξ τουρισμό στην Ουκρανία
Δες τι μπορείς να πάθεις αν κάνεις γάμο από συμφέρων