Το τηλεφωνικό σεξ είναι ένας τρόπος για να έρθεις σε πιο κοντινή επαφή με τον ερωτικό σου σύντροφό, όταν εκείνος δεν είναι κοντά σου. Ίσως κάποιοι διαβάζοντας αυτό νιώσουν αμήχανα, ίσως σκεφτούν ότι ο Θεός θα ρίξει πέλεκυ από τον ουρανό για να τους κάψει αν κάνουν τηλεφωνικό σεξ, ή η παλάμη της δεξιάς τους θα βγάλει τρίχες. ΄-)

Ερωτικές ιστορίες

τηλεφωνικό σεξ
Ζωντανό τηλεφωνικό σεξ!

Πάντα υπάρχουν γραφικοί συνάνθρωποι όμως αυτό το άρθρο δεν είναι αφιερωμένο σε αυτούς.

Θέλω να προσεγγίσω τους τολμηρούς άντρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται να πειραματίζονται στην ζωή τους και δεν υπολογίζουν την γνώμη της μάζας. Ας δούμε ποια είναι τα μυστικά του τηλεφωνικού έρωτα και ποιες λεπτομέρειες μπορεί να μας στείλουν στον ερωτικό παράδεισο.

Ξεκινάμε από την φαντασία. Απελευθερώστε την φαντασία σας και αφήστε το μυαλό σας να δεχτεί τους πόθους και της τολμηρές φαντασιώσεις που θέλετε να μοιραστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πείτε και ακούστε ερωτικές ιστορίες που θα κορυφώσουν την ερωτική λίμπιντο και θα δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα για να έρθετε και οι δυο σε οργασμό.

Οργασμό δια τηλεφώνου και εξ αποστάσεως.

Μην ξεχνάτε ότι το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι μόνο συζήτηση. Αντίθετα περικλείει χάιδεμα και άγγιγμα του εαυτού σου με σκοπό την  αυτοϊκανοποίηση. Οι λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν την ερωτική ιστορία πιπεράτη και εσείς ξέρετε καλύτερα πως να της σερβίρετε κάτι που εξαρτάτε από την ιδιοσυγκρασία του συντρόφου καθώς και από τα δικά σας κόμπλεξ και ενοχές.

Κάποιες γυναίκες μπορεί να δεχτούν το “μωρό μου είμαι ερεθισμένος”, ενώ κάποιες άλλες γουστάρουν την βρώμικη και πρόστυχη συνομιλία του πεζοδρομίου. Γούστα και βίτσια είναι αυτά και το τηλεφωνικό σεξ συν της ερωτικές ιστορίες από τηλεφώνου αποσκοπεί ακριβώς εκεί. Δηλαδή να εξάψει την ερωτική φαντασίωση και να οδηγήσει στον αυνανισμό.

Δες  Καλή χρονιά και ευλογημένη το 2016

Περιγράψτε της ερωτικές σας φαντασιώσεις με ένταση και πάθος.

Αν όμως καταλάβετε ότι η γυναίκα στην άλλη άκρη της γραμμής δεν νιώθει ωραία, ντρέπεται ή της δημιουργήσετε πρόβλημα καλύτερα να το διακόψετε, αφού σκοπός σας είναι να περάσετε καλά μαζί και όχι να πείτε το ποίημα σας απλά για να εκσπερματίσετε εσείς μη υπολογίζοντας τα αισθήματα της.

Η σεξοσυζήτηση πρέπει να τρέχει από μόνη της, και να γίνετε αβίαστη. Κάποιοι λένε ότι αν κάνετε ένα σενάριο πριν θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία αφού θα ακολουθήσετε κάποιους κανόνες και θα περιμένετε της ατάκες, προσωπική μου γνώμη όμως είναι ότι το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ γίνετε όταν δεν υπάρχει κανένα σενάριο. Ο αυτοσχεδιασμός είναι το μυστικό και το καλύτερο σενάριο αφού κανείς δεν ξέρει πως θα αρχίσει, που θα φτάσει και πως θα ολοκληρωθεί το όλο εγχείρημα οπότε το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο.

Βοήθεια κόλλησα!

Αν στην αρχή κολλήσετε και δεν ξέρετε τι να της πείτε η πως να αρχίσετε μια κουβέντα μην αγχώνεστε. Ξεκινήστε χαλαρά, ήρεμα και τρυφερά. Πείτε της πόσο σας λείπει, πόσο θα θέλατε να είστε μαζί τώρα, πόσο σας αρέσει να αγγίζετε το κορμί της και σιγά σιγά τα ρούχα θα φύγουν. ΄-)

Φροντίστε, να είστε σε κάποιο χώρο όπου κανείς δεν θα σας διακόψει, να νιώθετε άνετα και όμορφα, ένα δυο ποτηράκια αλκοόλ θα βοηθήσουν την κατάσταση αρκεί να μην το παρακάνετε φυσικά, και αν είστε γυναίκα καλό είναι τα ερωτικά βοηθήματα και τα παιχνιδάκια να τα έχετε πρόχειρα και δίπλα σας πριν την αρχή της ερωτικής συνομιλίας.

Ο άντρας το μόνο που χρειάζεται είναι η παλάμη του…..

Δες  Ροζ τηλέφωνα στην Αθήνα

Καλό τηλεφωνικό σεξ και στείλτε μας την ερωτική ιστορία σας να την δημοσιεύσουμε.