Ζούμε σε περίοδο οικονομικής κρίσης και βλέπουμε φαινόμενα που σε φυσιολογικές συνθήκες θα προκαλούσαν γέλιο. Στην Λάρισα η ποδοσφαιρική ομάδα “Βουκεφάλας” έχοντας μείνει από ρευστό αποφάσισε να διαφημίσει στην φανέλα της τοπικό οίκο ανοχής. Το μπουρδέλο που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στην περιοχή αφού τα εγκαίνια του τα έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, τι δόξες!!!, έχει την οικονομική άνεση να προσφέρει χορηγία στην ομάδα βάζοντας την διαφήμιση του στην φανέλα των ποδοσφαιριστών.

soulaΣτην πρώτη ήττα τα χουλιγκάνια στην εξέδρα θα φωνάζουν με μια φωνή “Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδέλο” και δεν θα έχουν άδικο. Όμως τα λεφτά είναι λεφτά χωρίς να έχει σημασία από που προέρχονται. Έτσι ο  πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ματζιόλας, σε συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα, δήλωσε ότι οι χαλεποί οικονομικοί καιροί επιβάλουν θυσίες, από όλους. Για να μην προκαλεί τόσο τα φίλαθλα αισθήματα στην φανέλα γράφει “οίκος εποχής ή Σούλα”.

Φυσικά στην Λάρισα όλοι γνωρίζουν ποια είναι η Σούλα. Ο οίκος εποχής όπως λέγεται από τους γνώστες αποτελεί μεγάλη οικονομική επιχείρηση στον κάμπο και προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες στους πλούσιους Λαρισαίους αφού οι τιμές του είναι αρκετά ακριβές για το μέσο πορτοφόλι. Με αρκετές κοπέλες στα δωμάτια του και σε ένα πολυτελή διαμορφωμένο περιβάλλον παρέχει ερωτικές υπηρεσίες σε όσους της αναζητούν.

Δεν ξέρω αν στην συμφωνία με την ομάδα, υπάρχει και εδάφιο για πριν και μπόνους στους παίχτες σε περίπτωση νίκης ή ανόδου κατηγορίας να λαμβάνουν εκπτώσεις από της υπηρεσίες των κορασίδων. Θα ήταν όμως καλή σκέψη, να υπήρχε τέτοια μέριμνα.

Δεν ξέρω αν σε άλλη χώρα υπάρχει ανάλογος χορηγός, τόσο εμφανείς αφού κάπως καλυμμένοι υπάρχουν πολλοί. Αναμένεται στο γήπεδο να πέφτει πολύ καζούρα και ο χαβαλές είναι εγγυημένος. Ο Βουκεφάλας-Λάρισας πρωτοτυπεί και δημιουργεί νέους δρόμους στο ποδόσφαιρο τολμώντας να κάνει τέτοια συνεργασία. Μπορεί να έγινε από ανάγκη, μπορεί όμως και να είναι συνετή επιλογή. Ο καιρός θα κρίνει και θα δείξει αν ήταν σωστή ή όχι για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Δες  Η διαφήμιση της Αγγλικής βασιλικής οικογένειας

Και στην γειτονική Ρουμανία συμβαίνουν γεγονότα με ερωτική χροιά, όπου πρωταθλήτρια γυμναστικής δουλεύει ως call girl σε ροζ γραμμή.