Όχι σεξ γλυκέ μου, μόνο λόγια

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που άκουσα από την κοπέλα στο ροζ τηλέφωνο στην εταιρεία παροχής τηλεφωνικού σεξ που επισκέφτηκα για να κάνω την παρούσα συνέντευξη. Θέλετε να μάθετε πως λειτουργεί μια εταιρεία που παρέχει ροζ τηλέφωνα; Συνεχίστε να διαβάζεται…

Η δημοσιογράφος Αλέκα Τ. κάνει ρεπορτάζ στα άδυτα του τηλεφωνικού σεξ όπου γυναίκες κάθε ηλικίας πραγματοποιούν της φαντασιώσεις των μοναχικών αντρών σε πραγματικότητα, έστω και από απόσταση χιλιομέτρων. Το μόνο που χρειάζεται είναι δυο τηλέφωνα, κινητά η σταθερά και δυο άτομα στης δυο άκρες της γραμμής. Από την μια πλευρά είναι ο πελάτης που καλεί στην τηλεφωνική γραμμή αναζητώντας δωρεάν τηλεφωνικό σεξ για να ικανοποιήσει ένα πάθος η ερωτική του φαντασίωση και από την άλλη η τηλεφωνήτρια που κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην γραμμή.

mounaki

Τα “ροζ” γραφεία

Ανεβαίνουμε στο 8o όρoφo ενός κτιρίου με γραφεία σε κεντρικό σημείο της Αθήνας όπου τα τηλέφωνα λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο. Στο μεγάλο κεντρικό γραφείο υπάρχουν 10 θέσεις με τηλεφωνικές γραμμές και αντίστοιχες καρέκλες όπου κάθονται οι γυναίκες υπάλληλοι. Της χωρίζουν μικρές γυάλινες επιφάνειες έτσι ώστε όλοι να βλέπονται μεταξύ τους αλλά και ο προϊστάμενος με μια ματιά να μπορεί να βλέπει αν κάποια εργάζεται η λουφάρει. Στον τοίχο υπάρχει μια πινακίδα που προειδοποιεί ότι όλες οι κλήσεις καταγράφονται και ο χώρος βιντεοσκοπείτε συνεχώς.

Στο γραφείο εκτός από της γυναίκες που μιλάνε στης ροζ γραμμές υπάρχουν και 3-4 τεχνικοί που υποστηρίζουν το όλο κύκλωμα, και στο διπλανό γραφείο η ταμπέλα γράφει web design που δείχνει ότι βρίσκεται το τμήμα μάρκετινγκ, σχεδιασμού και προώθησης ιστοσελίδων. Η εταιρεία διατηρεί ολόκληρο δίκτυο από ιδιόκτητα σαιτ όπου τα ροζ τηλέφωνα διαφημίζονται και προωθούνται στο κοινό.

Δες  Ροζ τηλέφωνο πάθους

Στο τηλεφωνικό κέντρο εργάζεται μια κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά και ηλικία όχι μεγαλύτερη από 30 ετών. Δουλειά της είναι να μοιράζει της κλήσεις στης 10 κοπέλες έτσι ώστε να μην μένει κάποια ελεύθερη. Ανάλογα με τα γούστα του πελάτη γίνεται και ο καταμερισμός των τηλεφωνημάτων.

tilefonikos-avnanismos

Οι ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι ανοιχτές όλο το 24ώρο και καλούν διαφορετικοί πελάτες που αναζητούν διαφορετικές υπηρεσίες. Η δουλειά είναι διαφορετική κάθε μέρα αφού ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο όμως συνήθως η κίνηση είναι μεγαλύτερη κατά της εργάσιμες ώρες της ημέρας και αργά το βράδυ μεταξύ 11 και 5 το πρωί. Οι κλήσεις της ημέρας μεταξύ 09.00 και 17.00 συνήθως γίνονται από τα γραφεία των υπηρεσιών όπου εργάζονται οι πελάτες που καλούνε. Πρόκειται συνήθως για δημόσιες υπηρεσίες όπου στο τηλέφωνο έχουν πρόσβαση πολλά άτομα και έτσι ο εντοπισμός τους γίνεται εξαιρετικά δύσκολος, ενώ το βράδυ τα περισσότερα τηλεφωνήματα είναι από κινητά τηλέφωνα.

Τι μπορείς να ακούσεις σε αυτές της ροζ γραμμές;

Τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να εκπλήξει η τρομάξει τα κορίτσια που εργάζονται αφού σχεδόν όλες έχουν περισσότερα από 3 χρόνια στην δουλειά. Μάλιστα μια έχει κλείσει δεκαετία στης ροζ γραμμές και είναι η παλαιότερη όλων. Σε όλη αυτήν την σταδιοδρομία της έχει ακούσει και πει τα πάντα. Οι άντρες συνήθως ζητούν ένα πρότυπο γυναίκας που βλέπουν να κυκλοφορεί ανάμεσα τους όμως γνωρίζουν ότι δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα να “καμακώσουν”. Η γυναίκα είναι ψηλή, με λεπτά και σέξι χαρακτηριστικά, υποχρεωτικά γυμνασμένη και με μεγάλο στήθος. Φοράει ρούχα που τονίζουν την θηλυκότητα της και αναδεικνύουν το σέξι κορμί της προκαλώντας ρίγος και έξαψη στα αρσενικά στο πέρασμα της. Φορά ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο τουλάχιστον 10 πόντους και είναι πάντα πρόθυμη να παίξει και να χαριεντιστεί με τους άντρες γύρω της. Όσο οι εικόνες γίνονται πιο παραστατικές και πλούσιες σε ερωτισμό, τόσο ο λόγος επιταχύνετε, τα βογκητά και από της δυο πλευρές πληθαίνουν, οι δηλώσεις σεξουαλικής ηδονής γίνονται περισσότερες μέχρι το τηλέφωνο να κλείσει ξαφνικά. Στο 90% των περιπτώσεων ο άντρας πελάτης κλείνει το τηλέφωνο αφού έχει αυνανιστεί και τελειώσει η τρέχει στην τουαλέτα να σκουπιστεί. Δεν υπάρχει χρόνος για “γεια”. Το παιχνίδι σταματά απότομα αφού ο σκοπός έχει επιτευχθεί.

Δες  Καλή χρονιά και ευλογημένη το 2016

Συνθήκες εργασίας στης ροζ τηλεφωνικές γραμμές

Οι γυναίκες δουλεύουν 8ωρo, έχουν συμβόλαιο και ασφάλεια όπως σε κάθε νόμιμη εργασία όμως πληρώνονται με βάση τα λεπτά ομιλίας που έχουν κάνει, τα oπoία και καταγράφονται σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή, που βγάζει αυτόματα αμέσως το κέρδος για την κοπέλα. Έτσι ανά πάσα στιγμή η κάθε κοπέλα γνωρίζει τι λεφτά θα πάρει στο τέλος του μήνα. Αυτό γίνεται για να έχουν κίνητρο να κρατάνε τον πελάτη περισσότερη ώρα στην τηλεφωνική γραμμή έτσι ώστε να πολλαπλασιάζονται τα έσοδα της εταιρείας. Υπάρχουν κοπέλες που κερδίζουν περισσότερα από 2000 ευρώ τον μήνα καθαρά αφού είναι περιζήτητες από τους πελάτες που της γνωρίζουν με τα ψευδώνυμα τους και της ζητάνε συνέχεια. Οι πρωτάρες κερδίζουν γύρω στα 500-700 ευρώ μέχρι να μάθουν πως να μιλάνε σωστά στο τηλέφωνο και να διατηρούν το ενδιαφέρον του πελάτη ζωντανό.

Η μέρα συνεχίζεται όμως εγώ πρέπει να φύγω για να γράψω το άρθρο μου που θα δημοσιευτεί σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα από το οποίο εσείς οι αναγνώστες θα ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει στης εταιρείες παροχής τηλεφωνικού σεξ