Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην προκλιτικη χυδαιότητα και το σεξαπίλ

Η διαφορά ανάμεσα στο σεξαπίλ και στην χυδαιότητα είναι μια λεπτή κόκκινη γραμμή που πολύ εύκολα παραμερίζεται και αντί μια γυναίκα να ντιθεί, βαφτεί ή στολιστεί για να νιώθει και να δείχνει σέξι εκείνη γίνεται χυδαία και φθηνή. Πού όμως βρίσκεται η διαφορά ανάμεσα στο σεξαπίλ μιας γυναίκας και στο φθηνό αντίγραφο που την δείχνει χυδαία;

Ας δούμε τι λέει επί του θέματος ο Στιβ Μπούλετ, ειδικός σε θέματα ντυσίματος γυναικών :

γυναίκα1. Οι γυναίκες δεν πρέπει να υπερβαίνουν στην προσπάθεια τους να δείχνουν σέξι και επιθυμητές γιατί πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Κανείς άντρας δεν εντυπωσιάζεται από φθηνά ρούχα, φθηνό και άγαρμπο μακιγιάζ και εξαιρετικά προκλητικά ρούχα που δείχνουν την γύμνια του σώματος αφού έχει συνηθίσει αυτή την εμφάνιση να την συνδυάζει με της πόρνες.

Και καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα ήθελε να δείχνει σαν πόρνη προσπαθώντας να μαγνητίσει τον άντρα που την ενδιαφέρει. Φυσικά, κανείς σοβαρός άντρας δεν θα πάρει στα σοβαρά μια γυναίκα με τόσο προκλητική εμφάνιση.

2. Υπάρχει διαφορά στο να θέλεις να κάνεις σεξ με μια γυναίκα και το να την γνωρίσεις στους γονείς σου. Φυσικά και υπάρχει. Αν γνώριζες στους γονείς σου κάθε γυναίκα με την οποία είχες σεξουαλικές σχέσεις τώρα θα είχες γραφείο γνωριμιών και δημοσίων σχέσεων. Πλάκα κάνω. Εσύ όμως επιλέγεις με ποιες γυναίκες το θέμα θα μείνει μόνο στα σεντόνια και ποιες έχουν την τιμητική να γνωρίσουν τους γονείς σου. Άλλωστε γυναίκες θα γνωρίσεις πάρα πολλές στην ζωή σου και με μερικές θα κάνεις σεξ όμως θα παντρευτείς μόνο μία ή δυο από αυτές οπότε πρόσεχε.

Δες  Τι λένε τα ζευγάρια για τα χρήματα

3. Όταν μια γυναίκα ντύνεται εξαιρετικά προκλητικά και χυδαία, το κάνει για να στείλει το εξής μήνυμα στους άντρες γύρω της – δεν έχω και μεγάλο σεβασμό και αυτοεκτίμηση για τον εαυτό μου, οπότε προσπαθούν να εντυπωσιάσω τους άντρες γύρω μου δείχνοντας το γυμνό μου σώμα. Έτσι όμως πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό που θέλει να πετύχει και οι άντρες την τοποθετούν στην κατηγορία “πόρνη” και της συμπεριφέρονται ανάλογα.

Τι κάνουν οι έξυπνες γυναίκες;

Οι έξυπνες γυναίκες που χρησιμοποιούν την φαιά ουσία του εγκεφάλου τους ξέρουν πως να ντυθούν για να δείξουν σέξι ενώ οι φθηνές πόρνες όσο και να προσπαθούν δεν ξέρουν πως να το κάνουν. Μπορεί να βγάλεις μια εκδιδόμενη γυναίκα από τον βούρκο του πληρωμένου έρωτα όμως δεν μπορείς να βγάλεις την πορνεία από μέσα της.

Σέξι σημαίνει αυτοπεποίθηση και χαμόγελο και όχι παπούτσια με 20-ποντο τακούνι και ρούχα δυο νούμερα μικρότερα, που σε γελιοποιούν αντί να σε αναδυκνύουν.