Οι πρώην και οι επόμενες

Μια έρευνα που έγινε από Γαλλικό πανεπιστήμιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες νοσταλγούν τις προηγούμενες σχέσεις τους και θεωρούν ότι το σεξ με παλιούς εραστές ήταν καλύτερο από αυτό που έχουν τώρα. Όσο και απίστευτο να φαίνεται το 40% των γυναικών δεν ντρέπεται να ομολογεί ότι οι πρώην σχέση τους έκανε καλύτερο σεξ από την τωρινή. Ίσως από αισθήματα εκδίκησης ή από γυναικεία ματαιοδοξία όμως το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο για να μην ληφθεί στα σοβαρά.

κερατάςΟ Δήμος Μούτσης ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του όταν έγραφε ότι “για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην και οι επόμενες, ανώνυμες και επόμενες και γενικώς.” Δες σε τι καταστάσεις μπορεί να μπλεχτείς, να γίνεις πρώην, για να σε θεωρεί καλύτερο, μετά νυν για να μπορείς να “τρως”, και μετά πάλι “πρώην” αφού αμέσως θα σε συγκρίνει με τους παλαιότερους και θα σε απορρίψει. Άβυσσος η γυναικεία ψυχή….αν και η κάθε γυναίκα γνωρίζει άριστα ποια είναι η καλύτερη της φίλη.

Στην ίδια ερώτηση το 25% μόνο τον αντρών επιβεβαίωσε ότι οι παλιοί έρωτες δεν πιάνουν σκουριά. Δεν ξέρω αν κατά την διάρκεια τον απαντήσεων παρίστατο το έτερον ήμισυ που απειλούσε με απεργία διαρκείας και 6μηνη αποχή από το σεξ, ως κλασσικός κρατικοδίαιτος Έλληνας συνδιακαλίσταρος.

Αν δούμε όμως το θέμα ψύχραιμα θα καταλάβουμε ότι οι γυναίκες έχουν δίκαιο. Ως συνήθως. Καθότι πρακτικές και ταχύτατα αντιλαμβανόμενες τα ειδικά βάρη που παίζουν σε μια σχέση και άριστες ψυχαναλύτριες και expert στο τριπλό παιχνίδι οι γυναίκες βλέπουν το θέμα καθαρά πρακτικά.

Οι γυναίκες αρχίζουν να κάνουν σεξ γύρω στα 14-15 τους, και αλλάζουν συνήθως 5-10 ερωτικούς παρτενέρ μέχρι να βρουν τον κατάλληλο για να παντρεύουν και να κάνουν οικογένεια. Είναι λογικό να μην έχουν ως βασικό κίνητρο το καλό σεξ, αλλά την οικονομική ασφάλεια, και την πατρότητα, αφού αν αναζητήσουν σεξ μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρουν και εκτός γάμου. Άντρες υπάρχουν άπειροι που αμέσως θα προσφερθούν να ικανοποιήσουν της ερωτικές επιθυμίες κάθε στερημένης σεξουαλικά νοικοκυράς. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειτε να την παντρευτούν ή να αποκτήσουν μαζί της παιδιά. Σωστά? Η υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί εδώ?

Δες  Σέξι τηλεόραση στην Σερβία

Εξάλλου είναι πάγια γυναικεία ερωτική φαντασίωση το σεξ με άλλον άντρα. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες φυσικά. Όσοι λένε ότι τους λείπει το καλό σεξ φροντίζουν να βρουν υποκατάστατα του είτε σε παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις, είτε σε οίκους ανοχής, όπως της Σούλας. Διαφορετικοί άνθρωποι,διαφορετικές περιπτώσεις. Λεφτά να υπάρχουν και καλή θέληση, τα άλλα γίνονται.

Κάποιοι λένε ότι το σεξ είναι σαν το καλό κρασί. Για να ωριμάσει θέλει χρόνο και πολλά ζευγάρια ανακαλύπτουν τον ερωτισμό τους μετά από χρόνια. Συνήθως είναι το 10%, αφού το υπόλοιπο 90% των ανακαλύπτει εκτός σπιτιού. Ο γάμος γίνεται πλατωνικός, και 3-4 φορές τον χρόνο, όσο και οι μεγάλες γιορτές. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Μετά από 10-15 κοινής συμβίωσης περισσότερο από το 50% των αντρών ανακαλύπτει της χαρές του σεξοτουρισμού. Σε κοντινές ή μακρινές χώρες ανάλογα με τα οικονομικά υπάρχουν γυναίκες που προσφέρουν απίστευτη χαρά και ικανοποίηση στο αντρικό εγώ που αρχίζει να γερνάει και που νιώθει ότι έρχετε το τέλος αυτής της μοναδικής ευχαρίστησης.

Μετά μένει μόνο το καφενείο και η πρέφα.