5 ημέρες από την ζωή μιας ξανθιάς

Είμαι ξανθιά και μου αρέσει. Φοράω μόνο ροζ χρώμα ρούχα και συμπεριφέρομαι ως τυπική ξανθιά γυναίκα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι άντρες με κυνηγάνε γοητευμένοι από την εξωτερική ομορφιά μου χωρίς να τους ενδιαφέρει ο βαθύς ψυχικός μου κόσμος και η προσήλωση μου να διαβάζω Κοέλιο. Γιατί άραγε; Μήπως με θέλουν μόνο για το κορμί μου;

Ημέρα 1η

Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

ξανθιά ύπαρξηΑύριο φεύγω για ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μοναδική εμπειρία. Κέρδισα ένα εισιτήριο για κρουαζιέρα στην Μεσόγειο για 5 ημέρες. Το καράβι θα πιάσει λιμάνι στην Ρόδο, στην Κύπρο στην Κρήτη και στην Μάλτα και μετά θα επιστρέψει στον Πειραιά. Ολα είναι πληρωμένα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα. Έχω ετοιμάσει βαλίτσες με τα πιο σέξι φορέματα μου και είμαι έτοιμη να δοθώ στην περιπέτεια. Μετά από 8 χρόνια γάμου νιώθω ξανά γυναίκα.

Ημέρα 2η

Το καράβι ξεκίνησε από τον Πειραιά. Είναι πολύ μεγάλο και έχει περισσότερους από 1500 επιβάτες. Οι περισσότεροι συνταξιούχοι όμως έχει και ωραίους άντρες, που είναι μόνοι τους. Περιμένω το βράδυ στην ντισκοτέκ να γίνει καλό πάρτι. Γνώρισα και τον καπετάνιο, φαίνεται καλός άνθρωπος, είναι γυμνασμένος και ελκυστικός άντρας. Το βράδυ περιμένω να δω πόσοι άντρες με αγαπάνε….

Ημέρα 3η

Σήμερα όλη την ημέρα ήμουν στην πισίνα. Ξάπλωσα σε μια ξαπλώστρα και γύρω μου μαζεύτηκαν μπακούρια για μάτι. Με καμακώνουν από παντού. Νιώθω ωραία και θα επιλέξω κάποιον για το βράδυ. Μπορεί και να είμαι τυχερή αφού ο καπετάνιος με κάλεσε για φαγητό στην σουίτα του. Φυσικά δέχτηκα. Δεν με καλούν κάθε μέρα καπετάνιοι για φαγητό.

Δες  Τρανσέξουαλ ποζάρει ως Μισέλ Ομπάμα!

Ημέρα 4η

Έπαιξα στο καζίνο του πλοίου και κέρδισα 6000 ευρώ. Δεν είναι απίστευτο. Υπήρχαν χρονιές στην ζωή μου που 6000 ευρώ ήταν το ετήσιο εισόδημα μου, και τώρα τα κέρδισα σε 3 ώρες. Ο καπετάνιος με κάλεσε ξανά στην σουίτα του. Φάγαμε χαβιάρι και ήπιαμε σαμπάνιες. Σε μια στιγμή μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του, αλλά αρνήθηκα. Θυμάμαι ότι του είπα κάτι σε σχέση με την απιστία και ότι είμαι παντρεμένη γυναίκα. Οι γυναίκες δεν κάνουν απιστίες, αλλά συγκρίνουν. Ο άντρας μου με πήρε τηλέφωνο. Πάλι καλά που με θυμήθηκε μετά από 4 μέρες. Ήταν ξαναμμένος και ήθελε να κάνουμε τηλεφωνικό σεξ. Θεέ μου έχω ξεχάσει πότε για τελευταία φορά έκανα σεξ με αυτόν τον άνθρωπο. Όμως τιμώ το στεφάνι μου. Και δεν θα δοθώ χωρίς μάχη στον καπετάνιο.

Ημέρα 5η

Σήμερα όλη την μέρα είμαι ξανά στην πισίνα. Τα μπακούρια έχουν διπλασιαστεί και δέχομαι προτάσεις ανά 5 λεπτά. Σκίστηκαν να θέλουν να μου αλείψουν την πλάτη με αντηλιακό και να μου φέρνουν καφέδες και κοκτέιλ από το μπαρ. Δεν βγαίνει έτσι γκόμενα. Δεν ψάχνω για υπηρέτες αλλά για άντρα επιβήτορα. Ο καπετάνιος μου την έπεσε και πάλι. Τι επίμονος άνθρωπος. Μου είπε ότι θέλει το βράδυ να περάσουμε μαζί.

Αρνήθηκα φυσικά ξανά. Είναι σημαντικό να το παίζεις απροσπέλαστη και δύσκολη. Έτσι οι άντρες τσιμπάνε περισσότερο. Μου είπε ότι αν δεν του δώσω αυτό που θέλει από μένα, θα βυθίσει το πλοίο.

Σοκαρίστηκα!!!

Ημέρα 6η

Σήμερα έσωσα 1500 ζωές.

Πέντε φορές…