Η κόρη ρωτάει τον πατέρα της:
– Μπαμπά, πως γνωρίστηκες με την μαμά μου.
– Θα σου πως αμέσως, κόρη μου. Πήρα τον χρυσό οδηγό, άνοιξα σε τυχαία σελίδα, επέλεξε τυχαία έναν τηλεφωνικό αριθμό και τον κάλεσα.
– Και;
– Απάντησε η μαμά σου. Είχε υπέροχη βαθιά βραχνή φωνή. Ήταν τόσο σέξυ που με έκανε να αναριγήσω. Αφού μιλήσαμε για μίση ώρα μου είπε ότι έπρεπε να κλείσει και αν ήθελα να ξανακαλούσα στο τηλέφωνο για να μιλήσουμε ξανά.  Ήταν στην δουλειά βλέπεις.
– Και τι δουλειά έκανε η μαμά μου;sextilefona
– Η μαμά σου δούλευε σε σεξ τηλέφωνο.
– Τι είναι το σεξ τηλέφωνο, μπαμπά;
– Είναι ένας ειδικός τηλεφωνικός αριθμός όπου οι άντρες καλούνε για να ακούσουν μια σέξι φωνή να τους λέει ερωτικές ιστορίες. Αυτό είναι το καλό.
– Και ποιο είναι το κακό;
– Το κακό είναι ότι κοστίζει 2 ευρώ το λεπτό! Και όταν ακούς την μαμά σου στο ροζ τηλέφωνο δύσκολα μπορείς να ξεκολλήσεις…Έτσι παντρευτήκαμε και τώρα η κλήση στο ροζ τηλέφωνο μου είναι δωρεάν…. Αχά, κατάλαβα, εσύ καλείς την μαμά στο τηλέφωνο και μιλάτε. Εσύ της λες διάφορα και εκείνη σου απαντάει και στο τέλος εσύ της δίνεις χρήματα, σωστά; Περίπου έτσι γίνεται, αν και όχι ακριβώς όμως όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις. Τώρα είσαι πολύ μικρή και δεν καταλαβαίνεις.

– Καλά μπαμπά, όταν μεγαλώσω θέλω και εγώ να μου πάρεις ένα τέτοιο ροζ τηλέφωνο για να μιλάω και να κερδίζω χρήματα. Καλά;

Δες  Ιδέες για επιτυχημένο τηλεφωνικό σεξ στο κινητό σας