Φρέσκες ιδέες για επιτυχημένο τηλεφωνικό σεξ από το κινητό σας

Το τηλεφωνικό σεξ είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να έρθετε κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφό ειδικά όταν βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλο. Μερικοί ίσως δεν καταλαβαίνουν την δύναμη που έχει μια ερωτική φωνή στο ακουστικό ενός τηλεφώνου και πόσο αυτή μπορεί να επιδράσει θετικά σε έναν άντρα.

 

tilefoniko-sex
Τηλεφωνικό σεξ ζωντανά

Κάθε γυναίκα μπορεί να τρελάνει στο τηλέφωνο κάθε άντρα αρκεί να το θέλει και να ξέρει πως να του μιλήσει και τι να του πει. Το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι ούτε γραφικό ούτε αστείο αλλά αποτελεί ένα παιχνίδι των ερωτικών φαντασιώσεων μεταξύ δυο ατόμων που θέλουν να διασκεδάσουν. Εφόσον ξεπεράσετε το αρχικό, στάδιο αμηχανίας η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ ελκυστική. Ποια είναι τα “μυστικά” και εκείνες οι πρακτικές και λεπτομέρειες που μπορούν να απογειώσουν την όλη ιστορία; Η φαντασία και τον δυο φυσικά. Αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας και πλάστε εικόνες οι οποίες σας προκαλούν ερωτικό ερεθισμό.

2 μυστικά για δυνατό τηλεφωνικό οργασμό

Κάθε γυναίκα ξέρει πως να μιλήσει όταν γίνεται λόγος για σεξ στο τηλέφωνο με έναν άντρα και πως να τον φέρει σε κατάσταση ερεθισμού. Στο τηλεφωνικό σεξ όμως το ζευγάρι δεν μιλάει μόνο αλλά και αγγίζει τον ευατό του. Χαρίστε τα χάδια και την ικανοποίηση που θέλετε να λάβετε όση ώρα ακούτε ερωτόλογα στο ακουστικό σας. Ζητήστε από την ερωτική σας παρτενέρ να περιγράψει τι θα ήθελε να κάνει αν είσαστε μαζί αυτή την στιγμή χωρίς να ντρέπεται η να γενικολογεί. Τα λόγια έχουν σημασία και όσο πιο σόκιν και καυτά είναι μερικές φορές τόσο καλύτερα. Φτιάξτε σενάριο το οποίο να τιρίσετε και παίξτε ρόλους που σας αρέσουν. Ειδικά αν ο ένας είναι φετιχιστής η τηλεφωνική συνομιλία στο ακουστικό μπορεί πολύ γρήγορα να οδηγήσει σε οργασμό. Το σεξ από το τηλέφωνο είναι παιχνίδι φαντασιώσεων πάνω από όλα

Δες  Τηλεφωνικό σεξ

Δυο συμβουλές ακόμη για φανταστικό τηλεφωνικό σεξ.

Η πρώτη αφορά τον γλωσσοδέτη που, υπάρχει περίπτωση να πάθετε την πρώτη φορά. Μην αγχώνεστε συμβαίνει και στους καλύτερους. Αφήστε ελεύθερο τον ευατό σας και ακολουθήστε ότι σας λέει η καρδιά σας χωρίς ντροπές και ταμπού. Στο τηλεφωνικό σεξ δεν πρέπει να υπάρχουν ντροπές. Βρίσκεστε μαζί στο τηλέφωνο για να διασκεδάσετε και όχι για να αγχωθείτε. Χρησιμοποιήστε εκφράσεις όμως “θέλω πολύ να είσαι εδώ τώρα¨, “πόσο μου λείπεις” ” τι φοράς” για να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα Ειδικά οι γυναίκες μπορούν να υποκαταστήσουν τον άντρα με βοηθήματα που υποκαθιστούν αρκετά καλά το ανδρικό μόριο. Δονητές κτλ θα σας είναι χρήσιμοι και αν δεν υπάρχουν ένα αγγούρι μπορεί να κάνει καλή δουλειά. Βάλτε το σε ένα προφυλακτικό και δοκιμάστε το.

Καλή…. συνομιλία λοιπόν.