Πώς θα νιώσεις άραγε αν λάβεις τέτοιο μήνυμα από τον σύζυγο σου με sms στο κινητό; Νομίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σου συμβεί ποτέ; Ή έχει ήδη συμβεί και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις; Το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα δεν θεωρείτε απιστία οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτήν την επιλογή για να μην δημιουργήσετε προβλήματα στον γάμο σας.

μπουτάρες

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στα παντρεμένα ζευγάρια είναι οι ερωτικές απιστίες. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι συζυγικές απιστίες κάνουν στο ίδιο ποσοστό και οι άνδρες και οι γυναίκες, καταρρίπτοντας τον μύθο του άνδρα κυνηγού. Πλέον και οι γυναίκες αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και βρίσκουν ένοχες στιγμές ηδονής και απόλαυσης στην αγκαλιά κάποιου ξένου άνδρα.

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία:

Στην Ελλάδα 2 στης 4 οικογένειες έχουν περιστασιακές παράνομες σεξουαλικές σχέσεις και γύρω στο 20% μόνιμο παράνομο σεξουαλικό δεσμό ο οποίος διαρκεί πάνω από ένα χρόνο.

Ποιοι είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους οι άνδρες οδηγούνται στην απιστία;

1. Θεωρεί τον εαυτό του πολυγαμικό και συστηματικά αναζητά νέες ερωτικές σχέσεις με διαφορετικές γυναίκες.
2. Αναζητά ποικιλία και διασκέδαση την οποία δεν βρίσκει στον γάμο του.
3. Δεν μπορεί να αντισταθεί σε οποιαδήποτε γυναικεία πρόκληση. Αν κάποια γυναίκα του ζητήσει να κάνουν σεξ αυτός θα το αποδεχτεί.
4. Του λείπει το σεξ στο σπίτι.
5. Η σύζυγός του αφιερώνει όλο τον χρόνο στα παιδιά τους και δεν ενδιαφέρεται για την δική του σεξουαλική ικανοποίηση.
6. Η σύζυγός του κάνει βαρετό και μονότονο σεξ το οποίο δεν τον ευχαριστεί. Όποτε κάνουν σεξ αυτό γίνεται στην στάση αυτός από πάνω και το όλο θέμα τελειώνει στα 5 λεπτά.
7. Αισθάνεται νέος με την καινούρια ερωμένη αυξάνοντας την αυτοεκτίμηση του.
8. Ερωτεύτηκε με την ξένη γυναίκα.
9. Ήταν μεθυσμένος και δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του και παρασύρθηκε.
10. Κάνει σεξ με άλλες γυναίκες για να τιμωρεί την δική του η οποία με την ισχυρή προσωπικότητα της τον συνθλίβει στο σπίτι.

Δες  Πως να κάνω τέλειο τηλεφωνικό σεξ;

Κάθε καινούρια σχέση δίνει έναν καινούριο αέρα στον άνδρα που απιστεί όμως καλό είναι να αναλογιστεί αν πραγματικά αξίζουν λίγες στιγμές αγχωμένου σεξ σε κάποιο ξενοδοχείο με μια άλλη γυναίκα να χαλάσει την οικογένεια του και να χωρίσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις το καλύτερο υποκατάστατο είναι το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα όπου πληρώνεις και κάνεις το κέφι σου αυνανιζόμενος. Η γυναίκα σου δεν θα το μάθει και εσύ θα περάσεις καλά. Σκέψου το, είναι φθηνότερο και ασφαλέστερο.

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα όπου μιλάς με της καλύτερες Ελληνίδες phone sex operator για σεξουαλικές φαντασιώσεις και φετίχ.