Η καλύτερη σου φίλη βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου

Γιατί η ανδρική αξιοπρέπεια εξαίρεται, ενώ η γυναικεία σεξουαλικότητα πρέπει να μείνει κρυφή; Και γιατί όταν ένας άντρας είναι προικισμένος από την φύση θεωρείτε macho και όλοι μιλούνε για τα σωματικά του προσόντα (μήκος και πάχος) ενώ στην γυναίκα κολλάνε την ταμπέλα “πόρνη”;

sexy βλέμμα Η γυναίκα είναι το μόνο πλάσμα σε αυτόν τον πλανήτη που έχει στο σώμα της ένα όργανο, την κλειτορίδα, που δεν έχει καμιά άλλη χρήση πέρα από το να φέρνει σε οργασμό την κάτοχο του. Βρίσκεται στο επάνω τμήμα του αιδοίου, για όσες και όσους αναρωτιούνται!

Το αιδοίο έχει πολλά ονόματα συνήθως χνουδωτά ζωάκια ή φρούτα: σκιουράκι, γατάκι, ροδάκινο, δαμάσκηνο,  και άλλα. Μελέτες έχουν δείξει ότι σχεδόν οι μισές γυναίκες δεν ξέρουν τι όνομα να δώσουν στην καλύτερη τους φίλη, αφού νιώθουν αβεβαιότητα για το πως θα αντιδράσουν οι ερωτικοί τους παρτενέρ.

Όταν οι γυναίκες, συνήθως φαντασιώνονται δυνατούς άντρες, γεμάτους μυς να φοράνε στενά δερμάτινα τζιν όπου το αντρικό μόριο διαγράφεται και προκαλεί. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να φοράμε κολλητά παντελόνια αφού όσο και να είναι ερωτικά ερεθισμένη η κλειτορίδα μας δεν πρόκειται να μας φανερώσει σε αντίθεση με έναν άντρα που θα “φουσκώσει την σκηνή” στην θέα γυμνών γυναικείων ποδιών.  Ο κόλπος μας δεν έχει σημάδια ικανοποίησης και αυτό το γεγονός μας δίνει το τεράστιο πλεονέκτημα να προσποιούμαστε ευχαρίστηση και οργασμούς, σε αντίθεση με τους άντρες.

Δες 7 βήματα για καλό σεξ

Στο σεξουαλική παιχνίδι είναι επιθυμητό να χρησιμοποιούνται πολλά διαφορετικά σημεία ευχαρίστησης που έχει το σώμα μας: η κλειτορίδα, το σημείο G, ή είσοδος του κόλπου, το εσωτερικό των μηρών, το στήθος, τα χείλη του αιδοίου. Η κάθε περιοχή έχει διαφορετική ευαισθησία και αντιδρά διαφορετικά στα αντρικά χάδια, είτε με τα χέρια, είτε με την γλώσσα και προσφέρει διαφορετική ικανοποίηση σε μια γυναίκα που ξέρει πως να την δεχτεί.

Δες  Τέλος εποχής τα στριπτίζ μπαρ στην Ισλανδία!

Ο διάσημος ζωγράφος Courbet είναι γνωστός για την περίφημο πίνακα του “Η καταγωγή του κόσμου”, όπου έχει ζωγραφίσει ένα αιδοίο. Η φύση, κορίτσια, μας έχει χαρίσει με ένα όργανο μοναδικό και ανεκτίμητο που μπορεί να προσφέρει ευτυχία, πλούτο, κοινωνική αναγνώριση, πολιτική σταδιοδρομία, εργασιακές ευκαιρίες, και οικονομική αποκατάσταση που τίποτε άλλο δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί. Ας μάθουμε να το εκτιμούμε και να είμαστε υπερήφανες που γεννηθήκαμε γυναίκες!