9 κανόνες της γυναικείας απιστίας

Πιστεύατε ότι οι άνδρες ξενοκοιτάνε της ωραίες γκόμενες όμως νεότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι ισχύει το αντίθετο. Δηλαδή οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερο άτακτες και σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τους άνδρες. Και το καλύτερο ότι κάνουν σεξ με ξένους άνδρες για το κέφι τους.

gynaikeia apistia
γυναικεία απιστία

1.​ H γυναίκα δεν είναι το θήραμα

Πίστευες ότι είσαι κυνηγός ως άνδρας και ότι εσύ κυνηγάς και οι γυναίκες υποκύπτουν;  Αυτό ισχύει στην φαντασία σου μόνο. Στην πραγματικότητα η γυναίκα επιλέγει με ποιο αρσενικό θα κάνει σε ελέγχοντας την σεξουαλική της επιθυμία.

2. Οι γυναικείες ορμόνες του σεξ

​Στης ημέρες της ωορρηξίας οι γυναίκες είναι πρόθυμες για ερωτικές απιστίες αφού το σώμα τους είναι έτοιμο για αναπαραγωγή. Αν την πετύχετε σε τέτοια φάση είναι πανεύκολο να την οδηγήσετε στο κρεβάτι σας.

3.​ Γυναίκα και ολίσθηση εδάφους αν ξεκινήσουν δεν σταματάνε

Η γυναίκα δεν κάνει απιστία για το κέφι ως σπορ, όταν φεύγει δεν ξαναγυρνά, το έχει σκεφτεί πολύ καιρό και το έχει προετοιμάσει. Αν φύγει από έναν άνδρα είναι για πάντα. Αντίθετα ο άνδρας πάντα αναζητά ένα ασφαλές λιμάνι στην αγγαλιά μιας ερωμένης, από την σύζυγο η οποία δεν τον καταλαβαίνει.

4.​ Η γυναίκα θα κάνει σεξ με έναν ξένο άνδρα για κάποιο συγκεκριμένο λόγο

Η γυναικεία απιστία ποτέ δεν θα είναι επιπόλαιη, για οποιαδήποτε λόγους και αν αυτό συμβεί. Πριν χαρίσει το κορμί της κάθε γυναίκα η οποία σκέφτεται θα το μελετήσει στρατηγικά. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το κεφάλι τους για την λήψη αποφάσεων αντίθετα από τους άνδρες οι οποίοι κινούνται με της επιθυμίες του κάτω κεφαλιού. Αν κερατωθεί μια σκεπτόμενη σύζυγος θα φύγει με αξιοπρέπεια ή θα ανταποδώσει, ενώ ο άνδρας θα περιπέσει σε κωμικές περιπέτειες.

Δες  Εγωισμός και ερωτικές σχέσεις

5.​ Η γυναίκα απιστώντας ευνουχίζει τον άνδρα

Οι άνδρες θεωρούν το σεξ με κάποια άλλη κυρία ως περιστασιακή ευκαιρία να τονώσουν το εγώ τους ενώ οι γυναίκες λαμβάνουν εξαιρετικά σοβαρά την περίπτωση να αλλάξουν κρεβάτι. Ο κερατάς αναγνωρίζει ότι έγινε κερασφόρος εξαιτίας της δικής του ανικανότητας να ικανοποιήσει της σεξουαλικές ορμές της συζύγου του και όχι γιατί εκείνη βρήκε καλύτερο αντίζηλο.

6. Η γυναικεία απιστία ως τιμωρία

Η γυναίκα θα απιστήσει και θα κάνει σεξ για να τιμωρήσει τον άνδρα της ο οποίος δεν την ικανοποιεί. Την παραμελεί ή της δημιουργεί ανασφάλειες. Δεν συμμετέχει στην φροντίδα και ανατροφή τον παιδιών και τσιλιμπουρδίζει με χαζογκόμενες ικανοποιώντας τον εγωισμό του.

7. Τι μήνυμα θέλει να στείλε με την απιστία;

Απιστώντας μια γυναίκα της περισσότερες φορές στέλνει το εξής μήνυμα. Σε τιμωρώ γιατί έκανες κάποιο λάθος όμως σου αφήνω ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής αφού είσαι χρήσιμος σε πολλά πράγματα στο σπίτι, και δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω για καινούριους μαστόρους.

8.​ Γιατί προχωρούν στην απιστία οι κυρίες;

Η απιστία στης γυναίκες έχει ως μητέρα την σεξουαλική τους ευφυΐα και ως πατέρα τον τέλειο ερωτισμό, ενώ οι άνδρες κάνουν σεξ κυρίως ως επιβεβαίωση του ανδρικού τους εγώ, ειδικά όταν περάσουν τα 40-45.

9.​ Όταν μια γυναίκα απιστεί δίνετε με πάθος

Η γυναικεία απιστία είναι πάντα παθιασμένη και με όλη την φλόγα της. Στο ξένο κρεβάτι η σύζυγος θα κάνει τα πάντα που δεν τολμούσε ή ντρεπόταν να κάνει στον άνδρα της. Θα δώσει κώλο στον νέο εραστή και θα κάνει στοματικό σεξ με τέτοια απίστευτη ευκολία που αν την έβλεπε ο άνδρας της θα πάθαινε εγκεφαλικό και δεν θα μπορούσε ποτέ να εξηγήσει στον εαυτό του γιατί σε εκείνον δεν τα έκανε τα τελευταία 10 χρόνια του γάμου τους.

Δες  5 σημάδια ότι η σχέση σου κινδυνεύει από το cyber sex

Η γυναικεία απιστία είναι τέλεια και πάντα ο τελευταίος που το μαθαίνει είναι ο σύζυγος, σε αντίθεση με την ανδρική όπου στο 90% τον περιπτώσεων συλλαμβάνεται αφού κάνει συνέχεια λάθη και αλλάζει συμπεριφορά. Κάθε γυναίκα πανεύκολα διαπιστώνει αν ο άνδρας της έκανε σεξ με άλλη γυναίκα και αποφασίζει πως να δράσει. Σκεφτείτε το κύριοι πριν προχωρήσετε στο one night stand και μετά το μετανιώνετε πικρά μια ζωή.

Και μια και μιλάμε για απιστίες να ξέρετε ότι το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε κέφι με τα κορίτσια στα εξής ροζ τηλέφωνα:

Καλή διασκέδαση και πάντα υπεύθυνα, φιλάκια 😉