Κρίση και στο σεξ!

Κρίση και στο σεξ! Οι Έλληνες κάνουν ολοένα και λιγότερο σεξ αφού έχει γίνει ακριβό αγαθό. Έτσι προτιμούν την αυτοϊκανοποίηση που είναι δωρεάν, αφού κανείς πολιτικός μέχρι τώρα δεν τόλμησε να της επιβάλει φόρο. Έτσι περάσαμε στον τηλεφωνικό έρωτα…Μάλλον περάσαμε στην φάση των υπερήλικων Ελλήνων πολιτικών που ότι δεν μπορούν να κάνουν στην γυναίκα τους, το κάνουν στην χώρα.

Σε αυτή την ανάδελφο χώρα καλός πολιτικός θεωρείτε εκείνος που παντού στον κόσμο έχει συνταξιοδοτηθεί λόγω ηλικίας. Αν μάλιστα έχει και 20 χρόνια στην σύνταξη τότε θεωρείτε κάτι ως Πυθία και έχει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες να οδηγεί τον λαό αφού έχει όραμα. Όραμα του 1940!!!!

Είναι χαζό να πιστεύετε σε δημοσκοπήσεις αφού αυτοί που της φτιάχνουν της “μαγειρεύουν” κατά παραγγελία. Έτσι κάποιοι είπανε ότι ο Ελληνικός Λαός έχει μειώσει την ερωτική του επιθυμία. Γνώμη μου είναι ότι συμβαίνει το αντίθετο, και επιτέλους ο Λαός θέλει να κάνει σεξ με γυναίκες από το τηλέφωνο αφού ψήφιζε ως πρόβατο επί δεκαετίες διεφθαρμένους πολιτικούς.

– Από πότε έχεις να κάνεις σεξ με την γυναίκα σου Μήτσο?

– Από τότε που ο Παπανδρέου είπε “Λεφτά υπάρχουν”.

– Κυριακούλα, από τότε που ο άντρας σου πήρε την σύνταξη του, πόσες φορές κάνατε έρωτα?

– Εφάπαξ!!!

– Γυναίκα, είσαι για ένα μνημόνιο?

– Άντε να χαθείς!!!

– Ματούλα, για να ερεθίσω τον άντρα μου σεξουαλικά, φωνάζω μέσα στην νύχτα “Είμαι ο Λοβέρδος, είμαι ο Λοβέρδος”, έτσι ο άντρας μου φουντώνει και γίνετε χαμός….

– Συμπέρασμα ενός μεσήλικα ” Η Ελληνίδες δεν έχουν διάθεση για σεξ. Αν δεν βρεθεί μια διεθνής σεξουαλική τράπεζα να μας δανείσει γυναίκες…πάμε για χρεοκοπία”.

– Ρε συ Τζόνι, πως πας από σεξ?

– Βράσε όριζα Χρηστάκο, δεν υπάρχει σάλιο…

– Παντελή, η γυναίκα μου αρνείται να κάνουμε σεξ, και έτσι κάνω έρωτα μόνος μου.

– Καημένε Θρασύβουλε, εγώ βρήκα καλύτερη λύση. Διαβάζω τα νομοσχέδια του Παπακωνσταντίνου. Και που και που παίρνω και κανένα πονηρό ροζ τηλέφωνο

– Μήτσο, εγώ λέω να κάνουμε έρωτα, γιατί μπορεί ο Ρέππας να σε επιστρατεύσει και να επιτάξει το όργανο σου…

 

Tagged with: , , ,
Posted in Σεξ
1 Comment » for Κρίση και στο σεξ!
  1. Μπα, καμιά κρίση δεν υπάρχει, όλα ρέουν καλώς, για αυτούς που πρέπει…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Τηλεφωνικό σεξ για πρωτάρηδες

ροζ τηλέφωνα Αθήνα

Ερωτικές φαντασιώσεις
sex chat γυναίκες
Σεξ τηλέφωνα

σεξ τηλέφωνα Πάτρα

roz-tilefona.info
Στο blog www.roz-tilefona.info θα βρείτε υπέροχες ιστορίες σεξ, με πιπεράτες ερωτικές φαντασιώσεις και ροζ γραμμές που καίνε αφού το τηλεφωνικό σεξ είναι το αγαπημένο μας. Η κλίση στα ροζ τηλέφωνα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να επωμισθούν το κόστος. Οι γυναίκες που εργάζονται σε αυτές της ροζ τηλεφωνικές γραμμές είναι οι καλύτερες επαγγελματίες στην Ελλάδα. Εδώ μιλάμε ελεύθερα για τηλεφωνικό έρωτα από απόσταση μεταξύ ζευγαριών και μη. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες έχουν την δική τους γκέι γραμμή που καλύπτει της ερωτικές τους ανάγκες. Καλώς ορίσατε, και ευχόμαστε να διασκεδάσετε στην παρέα μας!!!!
Archives
Categories
Blogroll
Gay ροζ τηλέφωνο


γκεί ροζ τηλέφωνα

Τηλεφωνικό ξεκαύλωμα
Τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Ροζ γραμμές πάθους


dirty talk masturbation

Ελληνικά ροζ τηλέφωνα


τηλεφωνικό σεξ πουτανάκια