Κρίση και στο σεξ! Οι Έλληνες κάνουν ολοένα και λιγότερο σεξ αφού έχει γίνει ακριβό αγαθό. Έτσι προτιμούν την αυτοϊκανοποίηση που είναι δωρεάν, αφού κανείς πολιτικός μέχρι τώρα δεν τόλμησε να της επιβάλει φόρο. Έτσι περάσαμε στον τηλεφωνικό έρωτα…Μάλλον περάσαμε στην φάση των υπερήλικων Ελλήνων πολιτικών που ότι δεν μπορούν να κάνουν στην γυναίκα τους, το κάνουν στην χώρα.

Σε αυτή την ανάδελφο χώρα καλός πολιτικός θεωρείτε εκείνος που παντού στον κόσμο έχει συνταξιοδοτηθεί λόγω ηλικίας. Αν μάλιστα έχει και 20 χρόνια στην σύνταξη τότε θεωρείτε κάτι ως Πυθία και έχει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες να οδηγεί τον λαό αφού έχει όραμα. Όραμα του 1940!!!!

Είναι χαζό να πιστεύετε σε δημοσκοπήσεις αφού αυτοί που της φτιάχνουν της “μαγειρεύουν” κατά παραγγελία. Έτσι κάποιοι είπανε ότι ο Ελληνικός Λαός έχει μειώσει την ερωτική του επιθυμία. Γνώμη μου είναι ότι συμβαίνει το αντίθετο, και επιτέλους ο Λαός θέλει να κάνει σεξ με γυναίκες από το τηλέφωνο αφού ψήφιζε ως πρόβατο επί δεκαετίες διεφθαρμένους πολιτικούς.

– Από πότε έχεις να κάνεις σεξ με την γυναίκα σου Μήτσο?

– Από τότε που ο Παπανδρέου είπε “Λεφτά υπάρχουν”.

– Κυριακούλα, από τότε που ο άντρας σου πήρε την σύνταξη του, πόσες φορές κάνατε έρωτα?

– Εφάπαξ!!!

– Γυναίκα, είσαι για ένα μνημόνιο?

– Άντε να χαθείς!!!

– Ματούλα, για να ερεθίσω τον άντρα μου σεξουαλικά, φωνάζω μέσα στην νύχτα “Είμαι ο Λοβέρδος, είμαι ο Λοβέρδος”, έτσι ο άντρας μου φουντώνει και γίνετε χαμός….

– Συμπέρασμα ενός μεσήλικα ” Η Ελληνίδες δεν έχουν διάθεση για σεξ. Αν δεν βρεθεί μια διεθνής σεξουαλική τράπεζα να μας δανείσει γυναίκες…πάμε για χρεοκοπία”.

Δες  Τι είναι το Findom;

– Ρε συ Τζόνι, πως πας από σεξ?

– Βράσε όριζα Χρηστάκο, δεν υπάρχει σάλιο…

– Παντελή, η γυναίκα μου αρνείται να κάνουμε σεξ, και έτσι κάνω έρωτα μόνος μου.

– Καημένε Θρασύβουλε, εγώ βρήκα καλύτερη λύση. Διαβάζω τα νομοσχέδια του Παπακωνσταντίνου. Και που και που παίρνω και κανένα πονηρό ροζ τηλέφωνο

– Μήτσο, εγώ λέω να κάνουμε έρωτα, γιατί μπορεί ο Ρέππας να σε επιστρατεύσει και να επιτάξει το όργανο σου…