Ο πρίγκιπας Χάρη της Αγγλίας Πρίγκιπας Χάρι έδωσε τροφή στης σκανδαλοθηρικές εφημερίδες όταν εμφανίστηκε πριν μερικές ημέρες σε γυμνές φωτογραφίες στο Διαδίκτυο. Οι γυμνές εικόνες του Χάρι τραβήχτηκαν από μια κοπέλα που συμμετείχε στο όργιο με κινητό τηλέφωνο και δημοσιεύτηκαν αμέσως σε blog στο Ίντερνετ. Το γυμνό πάντα πουλάει και αν προέρχεται από διάσημα άτομα ακόμη καλύτερα. Έτσι τα οπίσθια του πρίγκηπα κυκλοφόρησαν σε χιλιάδες ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα με την ταχύτητα του φωτός.

prince-harryΟ πρίγκηπας, ο οποίος είναι 27 ετών και εργένης, διοργάνωσε στο Λας Βέγκας ένα πάρτι όπου συμμετείχαν καμιά 10αριά κοπέλες. Παίζοντας μπιλιάρδο κάποια στιγμή έμεινε με αδαμιαία περιβολή λόγω κακής τεχνικής στο παιχνίδι. Μια από της κοπέλες που ήξερε που βρισκόταν άρπαξε την χρυσή ευκαιρία να βγάλει γρήγορο cash και τράβηξε φωτογραφίες με το τηλέφωνο της. Που να δεις τα γυμνά οπίσθια ενός πρίγκηπα αλλού? ΄-)

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Κάρι Ράιχαρντ, ετών 32 ο πρίγκηπας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρων για τα σωματικά της προσόντα και απομονώθηκαν σε ένα δωμάτιο για 20 λεπτά. Το τι έγινε σε αυτό το δωμάτιο το γνωρίζουν μόνο οι συμμετέχοντες όμως η Κάρι είπε σε Βρετανική ταμπλόιντ ότι δεν έκανε σεξ.

Μετά επέστρεψαν στο πάρτι όπου ο πρίγκηπας εμφανώς μεθυσμένος έπαιξε “μπουκάλα” όπου αφού έχανε συνέχεια αναγκάστηκε να βγάζει τα ρούχα του. Έτσι στο τέλος έμεινε τελείως γυμνός.

Η έκδοση του πρίγκηπα, φυσικά και είναι εντελώς διαφορετική και η ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ήταν παρούσα στο πάρτι εκείνο το βράδυ στο Λας Βέγκας.

Δες  Οι Αμερικάνοι γιορτάζουν τον Μάιο ως μήνα του αυνανισμού!

Γιατί ασχολούμαστε με τα οπίσθια του Χάρι όταν έχουμε χιλιάδες άλλα πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε? Γιατί η ανθρώπινη φύση είναι κουτσομπόλα και της αρέσει να βλέπει διασημότητες και δει βασιλικές, να κάνουν βλακείες, αποδεικνύοντας ότι είναι άνθρωποι.

Περιμένουμε τον Χάρι να κάνει τηλεφωνικό σεξ στην γραμμή μας 90 91 92 7647 για να δημοσιεύσουμε το γεγονός και να βγάλουμε μερικά φράγκα, ή έστω αγγλικές λίρες, με την φωτογραφία της γιαγιάς του….