Γυναίκες

Οι γυναίκες είμαστε περίεργα πλάσματα. Αν πληγωθούμε από έναν άντρα μπορεί να φτάσουμε στα άκρα. Η διάθεση για εκδίκηση είναι πολύ έντονη. Όπλα μας η ειρωνεία, το ξεκατίνιασμα, το πάθος να του χαλάσεις την διάθεση, ειδικά σε δημόσιο μέρος. Και αν συνοδεύεται από άλλη γυναίκα τότε η απόλαυση είναι μεγαλύτερη. Ο καυγάς είναι εγγυημένος και το δημόσιο ξεκατίνιασμα θα σας ξαφνιάσει…

κουτσομπόλεςΓια να δούμε μερικές φαρμακερές ατάκες. Μην επιτρέπεις σε κάποιον που να τσαλακώσει τα δικά σου.

1) Πλησιάζοντας τον πρώην τον χαιρετάς χαχανίζοντας. Παίζεις θέατρο ότι προσπαθείς να συγκρατήσεις τα γέλια σου και του λες: Δεν γελάω με σένα, αλλά με μένα. Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούσα με τέτοιον άντρα 2 μήνες? Χαχαχα…

2) Συναντιέστε με τον πρώην και αφού του πετάς ένα απλό γεια του λες: Καλά περάσαμε όμως, είχε πολύ πλάκα. Τι πλάκα? Ξέχασες τα καμώματα σου στο κρεβάτι χρυσό μου? Καλά μην ανοίξω τώρα το στόμα μου και έχεις και κόσμο. Κάθε αναφορά που περιέχει ίχνη σεξουαλικότητας πονάει. Δες εδώ ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για τον άγχος.

3) Πλησιάζεις το θύμα, τον φιλάς σταυρωτά, δείχνεις να χαίρεσαι πολύ που τον βλέπεις και πάνω που αυτός σε κοιτάζει αμήχανος του λες :Υπάρχουν στιγμές που νιώθω λες και συνεχίζουμε να είμαστε ακόμα μαζί… Όταν έχω τις μαύρες μου, βέβαια! Αλλά ευτυχώς, γρήγορα θυμάμαι πώς περνούσαμε και, κάνοντας τη σύγκριση, μου φεύγει αμέσως.

4) Το είδες ότι συνοδεύει άλλη όμως κάνεις την πάπια. Μιλάς στο κινητό σου και τα σχετικά, ναζάκια, γελάκια κλπ. Προχωράς προς το μέρος του, και του λες: «Α, εδώ ήσουν τόση ώρα; Και δεν σε είδα; Τι κάνεις; Όλα καλά; Μπράβο, χάρηκα, άντε γεια, χαιρετισμούς στον αδελφό σου.

Δες  Pole dancing στην Ελλάδα

5) Τον κοιτάζεις με μια αίσθηση λύπης: «Πω, πω! Δεν σε γνώρισα Γιώργο μου! Πώς άλλαξες έτσι; Είσαι καλά; Σίγουρα; Μήπως πρέπει να δεις κάποιον γιατρό; Πολύ χλωμό σε βλέπω. Έχω να σε δω 2 μήνες και έγινες αγνώριστος.

6) Το ίδιο κόλπο με το προηγούμενο μόνο που εδώ χρησιμοποιείς το “πάχυνες”. Γιώργο μου πως έγινες έτσι, τι κοιλιές είναι αυτές; Σε ταΐζουν καλά φαίνεται. Ή μήπως τα ρούχα σε κάνουν έτσι; Από την λαϊκή ψωνίζεις;

7) Αν πεις σε Τοξότη: Οι γνωριμίες με ορισμένους ανθρώπους μας σημαδεύουν για πάντα… Η δικιά μας, βέβαια, πέρασε αλλά δεν ακούμπησε! Άντε γεια! είναι σαν να τον τσαλακώνεις με νταλίκα. Πρόσεχε να έχεις φροντίσει δίοδο διαφυγής καθώς μπορεί να κινδυνέψει η σωματική σου ακεραιότητα.

8) Αν πεις σε έναν άντρα, θυμάσαι εκείνες τις φωτογραφίες στο πάρτι που είχες μεθύσει και έβαλες το βρακί σου για σκούφο; Τις ανέβασα σε μια ροζ σελίδα στο facebook. Το τι like μάζεψαν δεν μπορείς να το φανταστείς, είναι περισσότερα από αρκετό.

Κορίτσια με προσοχή χρησιμοποιήστε της παραπάνω κατινιές καθότι δεν ξέρεις πως μπορεί να της πάρει ο άλλος.Αν ακολουθήσεις τους 9 κανόνες για το πρώτο ραντεβού μπορεί και να μην χρειαστείς αυτούς τους 8. ΄-)