Ποιες γυναίκες δουλεύουν στα ροζ τηλέφωνα;

Τι είδους γυναίκες εργάζονται σε ροζ τηλεφωνικές γραμμές και γιατί αρέσει στους άντρες να πληρώνουν για να ακούνε σέξι γυναικείες φωνές να τους ψιθυρίζουν ερωτόλογα;

ροζ τηλέφωνο 909.910.9118

Ζούμε σε μια εποχή όπου το σεξ δεν είναι ταμπού και προσφέρετε άφθονα από την τηλεόραση, με κανάλια πορνό που παίζουν όλο το 24ώρο, και στο ίντερνετ όπου κάθε 5 ιστοσελίδα έχει ως θέμα της της σχέσεις των δυο φύλων. Παρόλα αυτά όμως υπάρχον εκατοντάδες ερωτικές τηλεφωνικές γραμμές που λειτουργούν νόμιμα και προσφέρουν σεξ από τηλεφώνου στους άντρες κυρίως που προτιμούν αυτή την μορφή σεξουαλικής διασκέδασης για να χαλαρώσουν.

Είναι αλήθεια ότι στα σεξ τηλέφωνα δουλεύουν 50άρες;

Θέλετε να μάθετε πως είναι εμφανισιακά οι κοπέλες που δουλεύουν σε ροζ τηλέφωνα; Σας γνωρίζουμε την Γεωργία, 35 ετών , νοικοκυρά που από την θαλπωρή του σπιτιού της δουλεύει ως τηλεφωνήτρια σε ροζ τηλέφωνο. Έχει κοντά μαύρα μαλλιά, λίγα περιττά κιλά της, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δείχνουν ότι πριν 20 χρόνια ήταν συμπαθητική κοπέλα. Τώρα όμως είναι μεσήλικας, χωρισμένη χωρίς παιδιά και ομοφυλόφιλη. Το πάθος της αυτό το γνωρίζουν ελάχιστοι όχι όμως και ο πελάτης που έχει καλέσει στο ροζ νούμερο και θέλει γρήγορα να τελειώσει. Στο δικό του μυαλό του φαντασιώνεται την γυναίκα με την οποία συνομιλεί ότι είναι σαν την Σακίρα, τουλάχιστον. Με ατέλειωτα ξανθά μαλλιά, σέξι καλλίγραμμα πόδια, με τεράστιο στήθος που τον περιμένει στην κρεβατοκάμαρα για να την καβαλήσει.

Φυσικά πρόκειται για ερωτική φαντασίωση του πελάτη και απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αν ο πελάτης είχε την δυνατότητα να δει την Γεωργία σε βίντεο τσατ θα έκλεινε το τηλέφωνο αμέσως. Αν και η ψυχολογία του πελάτη είναι αυτή που δεν θέλει να δει ζωντανά την γυναίκα με την οποία συνομιλεί ακριβώς για να μην χαλάσει την φαντασίωση. Έτσι έχει την δυνατότητα να την πλάσει όπως ακριβώς θέλει και να νιώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Δες  LovePalz για σεξ από απόσταση!

Ερωτικές φαντασιώσεις πελατών

Ροζ παραμύθι;

Πολλοί εδώ μπορεί να θελήσουν να ξενερώσουν την κατάσταση και να χαλάσουν την φαντασίωση λέγοντας ότι στα ροζ τηλέφωνα δεν εργάζονται εικοσάχρονες λολίτες λυσσασμένες για ομαδικό σεξ με όσο το δυνατόν περισσότερους άντρες αλλά πενηντάρες νοικοκυρές που βρήκαν αυτόν τον τρόπο να κερδίζουν χρήματα μιλώντας βρώμικα με αγνώστους. Έτσι θα σας αναφέρουν ιστορίες για πενηντάχρονες κυρίες με μεγάλα παιδιά που αφού βρέθηκαν στην ανεργία αποφάσισαν να εργαστούν για κάποια εταιρεία audiotex που παρέχει ροζ τηλεφωνικές γραμμές και έτσι να συντηρούν την οικογένεια τους.  Φυσικά οι κυρίες που έχουν εμπειρίες ζωής ξέρουν και να διαχειριστούν καλύτερα έναν άντρα.

Και όταν πρόκειται για τηλεφωνική συνομιλία όπου ο πελάτης δεν της βλέπει τότε καταλαβαίνετε ότι έχουν το πάνω χέρι. Σκοπός τους είναι να τον κρατήσουν όσο γίνετε περισσότερο στην γραμμή λέγοντας του αυτό που θέλει να ακούσει. Έτσι μπαίνουν σε ρόλους, σαν ηθοποιοί και υποδύονται καταστάσεις και δεδομένα. Πχ αν ο πελάτης θέλει να μιλήσει μια μια νοσοκόμα που θα του δώσει το φάρμακο του,η γυναίκα στην ροζ γραμμή πρέπει να ξέρει πως να χειριστή την κατάσταση. Παίζει τον ρόλο της ψυχοθεραπεύτριας, της φιλενάδας επί πιστώσει, που θα ανεβάσει το ηθικό και την σεξουαλική λίμπιντο.

Το 40% από τους άντρες που τηλεφωνούν σε ροζ τηλέφωνα το κάνουν γιατί νιώθουν μοναξιά και θέλουν να μιλήσουν σε μια άγνωστη γυναίκα αφού όπως λένε η δική τους γυναίκα τους δεν τους καταλαβαίνει.

Η δική μας εμπειρία με το τηλεφωνικό σεξ

Η δική μας εμπειρία από πολλές κλήσεις σε όλες της ροζ τηλεφωνικές γραμμές στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό αφού έχουμε πάθος με το αντικείμενο είναι ότι δεν έχει σημασία τα χρόνια της γυναίκας τηλεφωνήτριας, ούτε η εξωτερική της εμφάνιση, ή η οικονομική και κοινωνική της κατάσταση. Σημασία έχει μόνο αν έχει βαθιά και ερωτική φωνή και την ικανότητα να μιλά στο τηλέφωνο πειστικά. Εμείς καλούμε στο τηλέφωνο για να διασκεδάσουμε και να ικανοποιήσουμε κάποια ερωτική μας φαντασίωση ή απλά για να πούμε ένα γεια, και όχι για να βγούμε ραντεβού η να την ζητήσουμε σε γάμο. Τα φθηνά ροζ τηλέφωνα είναι καλή επιλογή αφού κοστίζουν λιγότερα όμως φυσικά υστερούν σε ποιότητα από τα ακριβά σεξ τηλέφωνα.

Δες  Πάρε με από το τηλέφωνο

Έτσι έχουμε επιλέξει τα 2 σεξ τηλέφωνα που αναφέρουμε στην ιστοσελίδα μας 909.910.9118 και 909.910.9119 ως τα καλύτερα στην Ελλάδα. Κάντε μια δοκιμή μόνοι σας και σχολιάστε την εμπειρία σας. Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας μια τόσο προσωπική σας στιγμή.

σχετικά άρθρα
Πάρε με από το τηλέφωνο
Τηλεφωνικό σεξ, ροζ τηλέφωνα, σεξ σε οίκο ανοχής!
5 ερωτήσεις για τα ροζ τηλέφωνα
Τι απέγιναν τα ροζ τηλέφωνα?