Η Βίβιαν Ιωακείμ έγινε γνωστή από την συμμετοχή της σε τσόντες του Σειρηνάκη όπου είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους, και χάρισε πολλές στιγμές ηδονής και ερωτικού πόθου σε χιλιάδες Έλληνες που πολύ θα ήθελαν να βρίσκονται στην θέση των ερωτικών της παρτενέρ στης ταινίες για ενήλικους.

βίβιαν ιωακείμΣήμερα, όμως η όμορφη πορνοστάρ βρίσκεται στις φυλακές στον Ελαιώνα στην Θήβα. Το μικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών την καταδίκασε σε δέκα χρόνια και επτά μήνες φυλάκιση με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και κλοπής κατά του πρώην φίλου της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίβιαν Ιωακείμ έχει προβλήματα με τον νόμο. Το 2010 βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της δυο γραμμάρια χασίς σε έλεγχο της τροχαίας όμως η όμορφη πορνοστάρ δικαιολογήθηκε ότι ήταν για τον αδερφό της που είναι ναρκομανής. Το 2011 τον Σεπτέμβριο στην Πάτρα συνελήφθη ξανά από την αστυνομία με την κατηγορία της κλοπής και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην τσάντα της. Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τους δικηγόρους της όπου και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή ερήμην.

Για να έρθει το συμβάν με τον πρώην σύντροφό της όπου της αποδίδεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την οποία και συνελήφθη και οδηγήθηκε στην φυλακή στον Κορυδαλλό. Το κατηγορητήριο του δικαστηρίου αναφέρει ότι η 23χρονη πορνοστάρ μαζί με τον 19χρονος φίλο της Αφγανικής καταγωγής επιτέθηκαν και τραυμάτισαν μετά από επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο σπίτι τους, τον πρώην φίλο της έχοντας ως σκοπό να τον δολοφονήσουν.

Η δικαστική αυτή απόφαση βάζει ουσιαστικό τέλος στην καριέρα της Βίβιαν που μετά από 10 χρόνια στην φυλακή δεν θα είναι πλέον σε θέση να παίζει σε ταινίες για ενήλικες. Κρίμα γιατί το κορίτσι είχε ταλέντο. Ο Σειρηνάκης θα πρέπει να βρει άλλη πρωταγωνίστρια για της τσόντες του αφού και η Ντούβλη αλλά και η Τζούλια έχουν φθαρεί και ουσιαστικά δεν έχουν να δώσουν κάτι φρέσκο στο φιλοθεάμων κοινό που διψά για θεάματα. Χρειάζονται νέα πρόσωπα που να είναι άφθαρτα για να συνεχίσει η εταιρεία να πουλά τα προϊόντα της. Με την σημερινή όμως κρίση να μαστίζει την χώρα είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολλές νεαρές κοπέλες που με ευχαρίστηση θα θέλουν να πάρουν την θέση της Βίβιαν στην σκηνή αφού και τα χρήματα είναι καλά αλλά και μέσα σε μια νύχτα θα γίνουν σταρ.