Γκομενάρα παρουσιάστρια πήρε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό της Σερβίας Ιβίτσα Ντάτσιτς παίζοντας ερωτικά με τα πόδια της ως άλλη Σάρον Στόουν χωρίς να φοράει εσώρουχο. Η είδηση φυσικά έκανε πάταγο αφού άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής nemogucamisija.com που λειτουργεί στα πρότυπα της Candid Camera, προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του Ντάτσιτς και να προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

παρουσιάστρια στην Σερβία Τώρα θα μου πεις ότι και ο Ντάτσιτς φταίει αφού δέχτηκε να συμμετέχει σε τέτοιο σόου. Αφού βλέπεις την γυναίκα που θα σου πάρει συνέντευξη να είναι ντυμένη με αυτόν τον τρόπο κάτι πρέπει να σου κάνει κλικ ότι η θα σου κάνουν φάρσα, ή θα έχεις πολιτικό κόστος.

Αν το δούμε από την χιουμοριστική του πλευρά είναι μια χαρά αφού κανείς άντρας δεν πρόκειται να αρνηθεί να “τα πει” με ένα τέτοιο θεσπέσιο πλάσμα. Άλλωστε δεν θα σου συμβαίνει συχνά στην ζωή σου να σου παίρνουν συνέντευξη τέτοιες γυναίκες, οπότε καλά έκανε ο Ντάσιτς και πήρε μάτι τουλάχιστον.  Τέτοιο μελαχρινό, ψηλοκάβαλο και με της κατάλληλες προσθήκες σιλικόνης δεν βρίσκεις κάθε μέρα.

Δεν μάθαμε όμως αν υπήρξε πρόταση από τον Πρωθυπουργό για δείπνο εργασίας προς την κορασίδα για να συζητήσουν της διεθνείς εξελίξεις αφού ο Ντάσιτς χαλαρά μπορεί να εκφέρει γνώμη επί του θέματος κάτι που πολύ αμφιβάλω για την δημοσιογράφο….

Από την άλλη όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο καλό είναι να προσέχεις περισσότερο με ποιους συναναστρέφεσαι αφού εύκολα κολλάνε την ρετσινιά και την ταμπέλα.

Πολύ καλή προσπάθεια εντυπωσιασμού και μάρκετινγκ που φυσικά πέτυχε απόλυτα τον στόχο της. Δηλαδή να σχολιαστεί, να γίνει ντόρος και να περάσει τα μηνύματα που ήθελε. Μπράβο στους Σέρβους για την καταπληκτική τους ιδέα.

Δες  Σάιτ που χρηματοδοτεί πορνό δημιουργίες?

Σχετικά
Πάρε με από το τηλέφωνο
Τα μεγαλύτερα ροζ σκάνδαλα στον κόσμο
Πως να καταλάβεις αν αρέσεις σε μια γυναίκα;
Η διαφορά ανάμεσα στο σεξαπίλ και στην χυδαιότητα