Το τηλεφωνικό σεξ είναι ωραία διασκέδαση και δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς μαζί μου, όμως εκτός από την κλασσική τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ άντρα και γυναίκας υπάρχουν και ροζ γραμμές όπου άντρες ψάχνουν άντρες για να μιλήσουν. Τι άραγε αναζητούν σε μια τέτοια τηλεφωνική συνομιλία και το γεγονός αυτό καθεαυτό τους χαρακτηρίζει γκέι ή όχι; Ερωτήσεις που θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.

Ποιοι καλούν σε αντρικές ροζ γραμμές;

Εδώ δεν υπάρχει μονολεκτική απάντηση αφού το κοινό ποικίλει ανάλογα με την εποχή, την διάθεση αλλά και την ημέρα. Μπορεί να είναι βαριεστημένοι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν εξαιρετικά μεγάλο ελεύθερο χρόνο στην υπηρεσία τους και αναρωτιούνται πως να τον καλύψουν, οπότε η κλίση στα αντρικά ροζ τηλέφωνα είναι ένας τρόπος διασκέδασης από την πλήξη. Καλούνε για να “σπάσουν” πλάκα και όχι για να μιλήσουν σοβαρά αφού δεν είναι ομοφυλόφιλοι.

Μια δεύτερη μεγάλη ομάδα είναι οι πιτσιρικάδες, που παίρνουν τηλέφωνο για να διασκεδάσουν την περιέργεια τους. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν έχουν ερωτική συνομιλία με γκέι και θέλουν να δοκιμάσουν πως είναι. Μπορεί να έχουν κάποιες βλέψεις προς την ομοφυλοφιλία ή απλά να θέλουν να δούνε τι είναι αυτό.

Σαφώς σε τέτοιες περιπτώσεις οι τηλεφωνικές κλίσης διαρκούν λιγότερο από ένα λεπτό αφού ο πελάτης δεν νιώθει έτοιμος για τέτοια εμπειρία και απλά είτε διασκεδάζει, είτε βρίζει και εκτονώνεται, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο γίνεται “μάγκας”, είτε απλά δεν ξέρει τι να πει και κλείνει το τηλέφωνο. Το ίδιο ισχύει στα ροζ τηλέφωνα για γυναίκες αλλά και στα γκει τηλέφωνα για άντρες.

andriko-tilefoniko-sex

Τα ροζ τηλέφωνα είναι σοβαρή εργασία

Όταν όμως ένας γκέι καλέσει στο ροζ τηλέφωνο 909.910.9105 που έχουμε σε αυτό το σαιτ τότε εκείνος και ξέρει τι θέλει να ακούσει, αλλά και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος με το γεγονός. Ψάχνει καινούρια γνωριμία με άλλον άντρα για να κάνουν σεξ, είτε θέλει να ακούσει μια γκέι ερωτική ιστορία για να αυνανιστεί, και να βγάλει την κάψα που τον καίει. Οι γκέι είναι ευαίσθητα άτομα και εύκολα πληγώνονται, επίσης ακόμη ευκολότερα χειραγωγούνται αφού προσπαθούν να κρατήσουν την  ιδιαιτερότητα τους  κρυφή, και γίνονται εύκολα θύματα σε αυτούς που την ανακαλύπτουν. Να μια κλασσική συνομιλία που συνήθως ακούγεται στο γκέι τηλέφωνο:

“Είμαι ο Πέτρος και ψάχνω κάποιο αγόρι να τα πούμε μέσω τηλεφώνου. Θέλεις να γνωριστούμε; Έχεις να μου πεις καμιά σέξι ιστορία που συμμετείχες για να γουστάρουμε; ”

Ο γκέι που δουλεύει στο γκέι ροζ τηλέφωνο ξέρει πολύ καλά πως να χειριστεί παρόμοιες καταστάσεις και η κουβέντα αρχίζει. Σε άλλες περιπτώσεις ο “πελάτης” ζητά κάτι συγκεκριμένο, πχ πληροφορίες για το πως να παίζει σε κάποια τσόντα, ή πως θα μπορούσε να δουλέψει και ο ίδιος σε γκέι ροζ γραμμές. Βλέπεις η καλπάζουσα ανεργία που έχει στείλει τον μισό ενεργό πληθυσμό στην απομόνωση αναγκάζει τους νέους να ψάχνουν οτιδήποτε τρόπους να βρουν κάποια εργασία και νομίζουν ότι το να δουλεύεις σε ροζ τηλεφωνική γραμμή είναι κάτι πολύ εύκολο και σου δίνει πολλά χρήματα. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η συγκεκριμένη εργασία είναι όπως όλες οι εργασίες και απαιτεί αφοσίωση, γνώσεις ηθοποιίας, κοινωνική εξωστρέφεια και ευφράδεια λόγου συνδυασμένη με αυτοπειθαρχία που δεν την έχουν όλοι.

Γκέι ροζ τηλεφωνικές γραμμές

Είτε θέλετε να καλέσετε σε τηλέφωνα όπου δουλεύουν γυναίκες και θέλετε να αυνανιστείτε ακούγοντας μια όμορφη και σέξι φωνή να σας ψιθυρίζει στο ακουστικό ερωτόλογα, είτε προτιμάτε αντρική συντροφιά τα ροζ τηλέφωνα είναι ένας τρόπος διασκέδασης που υπάρχει στην σημερινή κοινωνία μας και κάποιοι τον επιλέγουν ως μια μορφή διασκέδασης. Το οικονομικό κόστος είναι σχετικό αφού ο καθένας μόνος του υπολογίζει τι χρήματα μπορεί να διαθέσει οπότε καλύτερα να μιλήσεις σε μια τέτοια τηλεφωνική γραμμή για 4-5 λεπτά παρά να πίνεις το ποτό σου μόνος σου σε κάποιο μπαρ περιμένοντας να “καμακώσεις” καμιά ξέμπαρκη γκόμενα. Ποιο φθηνά θα σου βγει!

Το πιο ωραίο που έχω ακούσει είναι “Τώρα με την κρίση έχω βρει 2-3 φιλεναδίτσες που μου παίρνουν π*πες με 20 ευρώ. Μάλιστα στης 3 μου κάνουν και δώρο την μία.” Να που η κρίση έχει και τα καλά της. Τι να πεις για τα πάθη της καθεμιάς???΄-)