Τα κορίτσια που δουλεύουν στης ροζ γραμμές στην Νέα Υόρκη στης ΉΠΑ θέλησαν να κάνουν πλάκα και για να διασκεδάσουν δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες τους για να έχουν κατά νου με ποιον μιλάνε οι πελάτες τους. Αναδημοσιεύουμε σήμερα μερικές φωτογραφίες από αυτές. Ίσως ξαφνιαστείς, ίσως όχι αφού η εξωτερική εμφάνιση για τους περισσότερους πελάτες δεν παίζει κανέναν ρόλο, αφού αυτό που ψάχνουν είναι η ερωτική φωνή, και το παιχνίδι που θα παιχτεί ανάμεσα στην performer και στον πελάτη όμως πιστεύω ότι κάπου βαθιά μέσα σου φαντασιώνεσαι και το κορμί της κοπέλας. Όλοι μας θέλουμε να έχουμε μια όμορφη κοπέλα δίπλα μας. Ενίοτε και δυο και τρεις. Όμως λίγοι είναι οι τυχεροί…

Σπάνε την ανωνυμία τους και εμφανίζονται για να ξέρεις με πόσο όμορφες κοπέλες μιλάς:

mpoutares

Ξαφνιάστηκες?

Χαλάρωσε, πλάκα κάνουμε, αν και οι αστικοί μύθοι λένε ότι οι χοντρές γυναίκες έχουν βαθιά και ερωτική φωνή.

Για τους άντρες που προτιμούν άντρες οι 3 λεβέντες τους ξεπετάνε στο πιτς φιτίλι:

Χα, χα ο τελευταίος έχει την μεγαλύτερη πέραση. Μιλάει ασταμάτητα και κάνει τους μεγαλύτερους τζίρους. Πριν αρχίσει να εργάζεται στην εταιρεία με τα σεξ τηλέφωνα, ήταν υπάλληλος σε τράπεζα στην Μασαχουσέτη. Κρυφό ταλέντο!!!

Οι ροζ τηλεφωνικές γραμμές στης ΗΠΑ γνωρίζουν τεράστια άνθηση. Εκτός της κλασσικής γραμμής υπάρχουν δεκάδες άλλα πρόσθετα και bonus από τα οποία ο κάθε πελάτης μπορεί να επωφεληθεί. Στο κλασσικό ροζ τηλέφωνο τα πράγματα εξαντλούνται στον αυνανισμό ακούγοντας μια παθιάρικη φωνή να σου ψιθυρίζει ερωτόλογα από την άλλη άκρη της γραμμής.

Στην Αμερική έχουν περάσει σε διαφορετικό ροζ τηλεφωνικό παιχνίδι δίνοντας σου την δυνατότητα να μιλήσεις με τους σταρ της αρεσκείας σου. Έναντι πολύ σοβαρού ποσού, αφού το λεπτό θα σου κοστίσει 20-30 $ και όχι 1-2 ευρώ που είναι σε εμάς. Όμως εκεί οι άνθρωποι κερδίζουν 20-30$ την ώρα οπότε το ποσό δεν τους τρομάζει.

Δες  Κρίση και στο σεξ!

Τα ροζ τηλέφωνα υπάρχουν από την δεκαετία του 70 όταν κάποιες εταιρείες σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο διασκέδασης και τον καθιέρωσαν κάνοντας τον μόδα. Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια όμως το ροζ τηλέφωνο συνεχίζει και σήμερα να λειτουργεί και να ικανοποιεί της ερωτικές ορέξεις χιλιάδων αντρών.

Να και μερικά καυτά κορίτσια που εκτός από εμφανή φυσικά προσόντα διαθέτουν και ηδυπαθή φωνή.

Το τηλεφωνικό σεξ στην Ελλάδα λειτουργεί λίγο πιο διαφορετικά από ότι στην Αμερική. Εδώ τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και λιγότερο αγχολυτικά, οι ρυθμοί είναι διαφορετική και η ζέστη περισσότερη οπότε και οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι και πιο ανοιχτοί στης συναναστροφές τους. Κάνουν ευκολότερα γνωριμίες και σχέσεις και τα ροζ τηλέφωνα βοηθάνε προς αυτήν την κατεύθυνση…

Τώρα ξέρετε ότι οι γραμμές 090 έχουν άλλες όμορφα και άλλες λιγότερο όμορφα κορίτσια. Αν δεν ξέρεις που να καλέσεις μπορεί να σου τύχουν τα δεύτερα, όμως και μαζί τους καλά θα περάσεις αφού είναι επαγγελματίες.

Κάλεσε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα και θα διασκεδάσεις με τα πιο καυτά κορίτσια της Αθήνας….