Γυμνά μοντέλα στους δρόμους

Υπάρχει ένα σαιτ το nip-activity.com για το οποίο δουλεύουν γυμνά μοντέλα, τα οποία κυκλοφορούν τσίτσιδα στον δρόμο πιάνοντας κουβέντα με τους περαστικούς. Σκέψου αυτές οι κουκλάρες να κάναντε ζωντανό τηλεφωνικό σεξ; Αυτά συμβαίνουν στην Γερμανία και οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα όπου με συνδρομή 100 ευρώ το χρόνο βλέπεις γυμνές κοπέλες στον δρόμο, (για όσους έχουν τέτοιο βίτσιο). Τα μοντέλα πετάνε τα ρούχα τους και μένουν τελείως γυμνές είτε κάνοντας κάποια φωτογράφιση για αντρικό περιοδικό, είτε προμοτάροντας ή διαφημίζοντας κάτι. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Βερολίνο, αλλά και στο Μόναχο. Τυχεροί Γερμανοί…

Στο Βερολίνο θα δεις γυμνές κοπέλες στον δρόμο

Όσο και απίστευτο να σου φαίνεται, είναι όμως γεγονός ότι στην πρωτεύουσα της Γερμανίας μπορείς να δεις ολόγυμνες κοπέλες που κάνουν βόλτα στα καφέ και στους δρόμους κάνοντας φωτογραφήσεις ή άλλα event για γνωστά περιοδικά και διαφημίσεις. Οι περαστικοί δεν σοκάρονται, αλλά πιάνουν κουβέντα με τα γυμνά μοντέλα διασκεδάζοντας.

Για τον δική μας πουριτανική ηθική κάτι τέτοιο θεωρείτε αδύνατο και εκ του πονηρού. Αμέσως θα έρθει η αστυνομία αφού θα εκληφθεί ως προσβολή δημοσίας αιδούς. Στη Γερμανία όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Οι άνθρωποι διασκεδάζουν, τα κορίτσια εργάζονται νόμιμα, πληρώνοντας κανονικά τους αναλογούντες φόρους στο κράτος και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ενώ σε εμάς κυριαρχεί η διαφθορά, το παρεμπόριο, και η μη απόδοση φόρων με όλους τους τρόπους. Γιαυτό και χρεοκοπήσαμε ως κράτος.

Μπράβο στα γυμνά κορίτσια καθώς και στην ιστοσελίδα που είναι ο εργοδότης τους για το θάρρος και την τόλμη να κάνουν κάτι που σε άλλες χώρες απαγορεύετε δια ροπάλου.

Δες  Στό Google TV έχει και δωρεάν τσόντες!