Πως να κάνω τηλεφωνικό σεξ σωστά;

τηλεφωνικό σεξ με κοπέλες

Η προσομοίωση ότι κάνεις σεξ μέσω τηλεφώνου λέγετε τηλεφωνικό σεξ.  Ένα είδος εικονικό σεξ αφού δεν έρχεστε σε πραγματική επαφή, με σκοπό την ερωτική διέγερση και τον αυνανισμό, καθώς και την εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων και παιχνίδι ρόλων.

Δυο άτομα, συνήθως ένας άντρας ο οποίος είναι ο πελάτης και μια γυναίκα η οποία είναι η υπάλληλος της ροζ γραμμής επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου, με σκοπό την δημιουργία ερωτικών φαντασιώσεων για να αυνανιστεί ο άντρας και να τελειώσει.

Στο τηλεφωνικό σεξ χρησιμοποιείται ερωτικό λεξιλόγιο το οποίο προκαλεί διέγερση των συμμετεχόντων. Μπορεί μόνο ο άντρας ή η γυναίκα, ή και οι δυο μαζί να αυνανίζονται προσφέροντας ηδονή στον εαυτό τους ή και μεταξύ τους.

Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές τηλεφωνικές γραμμές όπου ο πελάτης καλεί και μιλάει ζωντανά με κάποια κοπέλα, ή ακούει ηχογραφημένες ερωτικές ιστορίες, πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα, που συνήθως κυμαίνετε στα 2 ευρώ το λεπτό. Τηλεφωνικό σεξ δεν κάνουν μόνο όσοι είναι πιτσιρικάδες ή άγαμοι, αλλά και πολλά ζευγάρια όταν η χιλιομετρική απόσταση δεν τους επιτρέπει να συνευρεθούν ερωτικά.  Έτσι προτιμούν να διεγερθούν μέσω τηλεφώνου, χωρίς φυσικά να έχουν της χρεώσεις στα γνωστά ροζ τηλέφωνα, και με αυτόν τον τρόπο διατηρούν ζωντανή την ερωτική φλόγα.

Ένα από τα υπέρ του τηλεφωνικού σεξ είναι ότι ο πελάτης καθόλη την διάρκεια της κλήσης είναι ανώνυμος. Αυτό του δίνει την δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα, και να πει πράγματα που ποτέ του δεν θα τολμούσε να αναφέρει στην γυναίκα, ή φίλη του με την οποία διατηρεί ερωτική σχέση. Με την κοπέλα όμως της ροζ γραμμής μπορεί να κάνει το κέφι του λέγοντας ότι γουστάρει. Επίσης αφού δεν υφίσταται σεξουαλική επαφή, δεν υπάρχει και κίνδυνος για εγκυμοσύνης ή κόλλησης κάποιου σεξουαλικού νοσήματος. Μεγάλος ντόρος έγινε τελευταία με της Ρωσίδες πόρνες που είχαν AIDS και χιλιάδες πελάτες τους “άναψαν” κυριολεκτικά την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας, ζητώντας να μάθουν πληροφορίες για τα ονόματα των εκδιδόμενων γυναικών.  AIDS δεν πρόκειται να κολλήσεις αν κάνεις τηλεφωνικό σεξ. Μπορεί όμως να εκπλαγείς δυσάρεστα βλέποντας τον λογαριασμό του τηλεφώνου αν παρασυρθείς και μιλάς συχνά στης ροζ γραμμές. Για να προστατέψει τους πελάτες του ο ΟΤΕ, από υπέρογκες χρεώσεις διακόπτει αυτόματα την σύνδεση κάθε 15 λεπτά σε όλες της γραμμές Audiotex.

Δες  Ερωτικές ιστορίες στα τηλέφωνα

Σε όσους αρέσει να διασκεδάζουν κάνοντας τηλεφωνικό σεξ είτε με κλήσεις σε ροζ τηλέφωνα, είτε καλώντας την αγαπημένη ή την ερωμένη μπορούμε να προτείνουμε τα εξής τηλέφωνα : 909.910.9581 και 909.910.9591 . Καλή διασκέδαση.