Η καλύτερη θεραπεία για το άγχος είναι η κλίση σε σεξ τηλέφωνα.

Επιστήμονες του πανεπιστημίου της Ομάχα-ΗΠΑ διαπίστωσαν σε έρευνα ότι το τηλεφωνικό σεξ, ιδιαίτερα με μια άγνωστη γυναίκα, καταπολεμά το στρες και μειώνει το άγχος κατά 40%. Στον σημερινό αγχώδη τρόπο ζωής που κάνουμε οι περισσότεροι, με της ανασφάλειες, τα οικονομικά προβλήματα και την ανεργία να μαστίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο Έλληνες το τηλεφωνικό σεξ έρχεται να δώσει λύσεις και να μειώσει το στρες.

Ίσως αναρωτιέστε και εσείς πώς μπορείτε να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματα και τις σκοτούρες; Με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να μειώσετε το στρες και το άγχος;

Πως το τηλεφωνικό σεξ μειώνει το άγχος;

όμορφη γυναίκα σε ροζ τηλέφωνοΚάθε άνθρωπος χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους, σε κάποιους βοηθάει το αλκοόλ, σε άλλους ένα καλό βιβλίο, κάποιοι το ρίχνουν στο ψάρεμα, άλλοι στο κυνήγι. Όσοι βαριούνται να πάρουν τα ποτάμια και τα βουνά, και τους αρέσει η πόλη αρχίζουν της γκομενοδουλειές. Που μεταξύ μας επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσεις, να τονωθείς, και να αναζωογονηθείς, αν και κοστίζουν πολύ περισσότερο από της ροζ κλήσεις.  Η συντήρηση μιας ερωμένης είναι ακριβό χόμπι, και δεν είναι για τον καθένα. Άσε δε που αν η γυναίκα σου μάθει της μπερμπαντιές σου, οι δικηγόροι της θα σου πάρουν και το σώβρακο.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας που είναι ” Πως να μειώσουμε το άγχος κάνοντας τηλεφωνικό σεξ!”.

Η ανθρώπινη φαντασία αποτελεί από μόνη της ανεξάντλητη πηγή, και δίνει φανταστικές δυνατότης σε όσους τους αρέσει το σεξ από το τηλέφωνο. Κάποιοι μπορεί να την κριτικάρουν λέγοντας πως δεν είναι ηθική, όμως εμείς δεν είμαστε από αυτούς.  Άλλωστε πραγματική σεξουαλική επαφή από το τηλέφωνο δεν επιτυγχάνεται οπότε δεν μπορεί να θεωρείτε ούτε καν απιστία. ΄-)

Δες  Τι λένε στα ρώσικα σεξ τηλέφωνα?

Το τηλεφωνικό σεξ θέλει ρέγουλα

Θέλει όμως ρέγουλα, καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε και να δείτε τον λογαριασμό του τηλεφώνου να φουσκώνει περισσότερο από το παντελόνι σας. Ναι, δεν είναι το πορτοφόλι αυτό που φουσκώνει την τσέπη. ΄-), ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως η τωρινή.

Μιλώντας για το σεξ, ειδικά στο τηλέφωνο μπορεί να πετύχετε και  βελτίωση στην ενδοοικογενειακή κατάσταση,  αφού μπορείτε να πείτε πράγματα στην performer, που στην γυναίκα σας δεν τολμάτε. Έτσι η κοπέλα στο ροζ τηλέφωνο εκτελεί και χρέη ψυχολογικής υποστήριξης. ΄-)

Σεξ τηλεφωνικά παιχνίδια

Καλούμε σε σεξ τηλέφωνα για να παίξουμε παιχνίδια, παιχνίδια ρόλων, παιχνίδια επαγγελμάτων κτλ. Φαντασιωνόμαστε καταστάσεις και πρόσωπα και λαμβάνουμε διαφορετικά ερεθίσματα και μηνύματα. Ο καθένας ανάλογα με της εμπειρίες που κουβαλά. Σημασία έχει η συζήτηση να κυλά ομαλά, και να διασκεδάζουν και οι δυο. Άλλωστε το καλό κλίμα χαλαρώνει και προδιαθέτει για ακόμη περισσότερα παιχνίδια. Συνήθως η κοπέλα είναι η ενεργητική πλευρά αφού διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία όμως καμιά φορά και ο πελάτης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ή δίνει της κατευθυντίριες γραμμές για να διεξαχθεί μια συζήτηση. Ο τόνος της φωνής, το βογκητά, οι παύσεις, η σωστή χρήση της γλώσσας και η παιχνιδιάρικη διάθεση είναι βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί μια κοπέλα αν θέλει να εργαστεί σε μια ροζ τηλεφωνική γραμμή.

Δοκιμάστε να καλέσετε μια ροζ γραμμή και πείτε μας της δικές σας εντυπώσεις.