Για όσους τους αρέσει να διασκεδάζουν ακούγοντας σεξουαλικούς ψιθύρους και λατρεύουν τα σεξ τηλέφωνα τα βιντεάκια που  ακολουθούν θα τους ενθουσιάσουν. Οι άνθρωποι προτιμούν να βλέπουν κάτι παρά να το διαβάζουν οπότε η πληροφορία μέσω της εικόνας περνά γρηγορότερα στο μυαλό από της λέξεις.  Τα σεξ τηλέφωνα δεν είναι δωρεάν. Η χρήση τους κοστίζει 2,46 ευρώ από σταθερό τηλέφωνο και 2,89 ευρώ από κινητό όμως 1-2 λεπτά είναι αρκετά για να εξάψουν την φαντασία σου, οπότε μην αργείς.

Είναι καλύτερα να υπάρχει και βιντεοκλήση για να μπορείς να βλέπεις την κοπέλα με την οποία μιλάς όμως αυτό είναι διαφορετική υπηρεσία που προς το παρόν δεν παρέχεται. Στο μέλλον προβλέπετε να υπάρχει. Ότι καλύτερο μπορείς να φανταστείς, chat με την κοπέλα της επιλογής σου και στριπτίζ που θα σου φτιάξει το κέφι.

Στης βιντεοκλήσεις έχεις την δυνατότητα να βλέπεις την γυναίκα με την οποία μιλάς στην ροζ γραμμή και αυτό σου δίνει πολλές δυνατότητες, αφού όλα γίνονται στο λεπτό και είναι ζωντανά. Έτσι μπορείς να της λες τι σου αρέσει και τι όχι, τι θα ήθελες να κάνει καθώς συμμετέχετε μαζί σε ένα παιχνίδι φαντασιώσεων όπου σκοπός εκτός από τον κλασσικό αυνανισμό είναι και το οπτικοακουστικό παιχνίδι και προσέγγιγμα.  Η κοπέλες περνάνε ένα ειδικό σεμινάριο όπου μαθαίνουν πως να μιλάνε, τι να λένε για να κρατάνε τους πελάτες στο τηλέφωνο ή στην βιντεοκλήση, πως να παίζουν με τον ερωτισμό τους και πολλά άλλα βοηθήματα κυρίως ψυχολογίας που της κάνουν σεξ performer. Η αντιμετώπιση είναι απόλυτα επαγγελματική και οι πελάτες που καλούνε για πρώτη φορά επανέρχονται αργότερα φέρνοντας και άλλους φίλους τους αφού μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από της κοπέλες της γραμμής.

Δες  Αγάπη μου, σε απάτησα με άλλη γυναίκα

Το ροζ τηλέφωνο 909.910.9592 της εταιρείας AMAZE είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Απόλυτα ερωτικό και με εξειδήκευση στην μοναδική εμπειρία και ικανοποίηση των ερωτικών φαντασιώσεων θα σε ενθουσιάσει. Κάλεσε το τώρα…

Ερωτικό chat με κοπέλες from Soula Milona on Vimeo.

Το φθηνό ροζ τηλέφωνο 909.910.9119 της εταιρείας AMAZE είναι ζωντανό, χωρίς αναμονές και καθηστερήσεις και προσφέρει απόλυτη ερωτική επικοινωνία και συνομιλία με γυναίκες που είναι ερωτικές και μόνο στο βλέμμα τους. Φαντάσου να της ακούς κιόλας…