Ροζ τηλεφωνικές γραμμές

Πάντα ήταν στην μόδα οι ροζ γραμμές στην Ελλάδα. Είτε ως 090, είτε ως γραμμές υψηλής χρέωσης το τηλεφωνικό σεξ πουλούσε στην χώρα μας πολύ καλά.  Έτσι και τώρα καταμεσής της κρίσης, συνεχίζει να έχει σταθερούς πελάτες που αγαπάνε να ακούνε μια σέξι γυναικεία φωνή να τους ψιθυρίζει ερωτόλογα στο ακουστικό.

Το τηλεφωνικό σεξ δηλώνει παρόν και μετεξελίσσεστε για να προσφέρει ακόμη πιο καλές υπηρεσίες. Ενώ παλιά υφίσταται μόνο στην κλασσική του μορφή μέσω τηλεφώνου, τώρα έχουν δημιουργηθεί τα sex chat, τα video chat και οι κάμερες. Έτσι βλέπεις ζωντανά την κοπέλα της αρεσκείας σου, μιλάτε σε πραγματικό χρόνο και κάνετε και οι δυο το κέφι σας. Υπάρχουν ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στο ερωτικό βίντεο τσατ, όπου πληρώνεις είτε μια συνδρομή, είτε μόνο τον χρόνο που απασχολείς την κοπέλα και εκείνη κάνει στριπτίζ για τα μάτια σου μόνο.

Prive καταστάσεις όπου οι κοπέλες performer ικανοποιούν τα γούστα των πελατών τους και κερδίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Στης δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βρίσκετε η χώρα κάποιες κοπέλες μπορεί να το σκεφτούν να μπουν σε αυτόν τον χώρο και να δουλέψουν επαγγελματικά. Τα λεφτά που μπορούν να “βγάλουν” από ερωτικές γραμμές 090 και ροζ τηλέφωνα είναι πολύ καλύτερα από το να εργάζονται 8ωρο σε κάποια βιοτεχνία ως υπάλληλοι. Ενώ στα video chat τα λεφτά γίνονται πολλά. Το πόσο πολλά εξαρτάται από την εταιρεία που παρέχει την ιστοσελίδα, και το τι traffic κάνει, όμως στης κορυφαίες ιστοεσελίδες του χώρου όπου καθημερινά μπαίνουν χιλιάδες επισκέπτες αναζητώντας σεξ, τα κορίτσια κερδίζουν χιλιάδες δολάρια.

Δες  Ροζ τηλεφωνικές γραμμές

Χαρείτε το με μέτρο το τηλεφωνικό σεξ, καθώς κοστίζει και μπορεί εύκολα κανείς να παρασυρθεί και να πάει στο κόκκινο τον οικονομικό προϋπολογισμό του.  Είναι άλλο πράγμα η διασκέδαση και άλλο ή κατάχρηση, οπότε με μέτρο…