Ζούμε σε κρίση

Αυτό είναι γεγονός. Η κρίση υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια. Πριν το 2009 ζούσαμε εποχή παχιάς αγελάδας. Ειδικά την περίοδο 1982-2007. 25 χρόνια όπου πολλοί φάγανε πολλά, και βάλανε στην άκρη ακόμη περισσότερα, προβλέποντας κάποιοι της δύσκολες ημέρες που θα έρθουν. Όσοι δεν μπορούσαν να προβλέψουν και πίστευαν ότι οι καλές ημέρες δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ έπεσαν έξω. Οι πρώτοι κάηκαν στο κραχ του Χρηματιστηρίου και οι δεύτεροι πνίγηκαν με το πού ήρθε η κρίση.

Τα ροζ τηλέφωνα

ροζ τηλέφωνα σε κρίσηΥπάρχουν ωστόσο υπηρεσίες που δέχτηκαν λιγότερο πίεση και κατάφεραν να αναπροσαρμοστούν στα σημερινά δεδομένα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι επιβιώνει αυτός που μπορεί να προσαρμοστεί. Οι ροζ τηλεφωνικές γραμμές στην σημερινή Ελληνική πραγματικότητα συνεχίζουν να διατηρούν το πελατολόγιο τους, αυξάνοντας το προσφέροντας ερωτικές τηλεφωνικές υπηρεσίες, sexchat, ερωτικές ιστορίες και τηλεγνωριμίες. Οι διαφημίσεις στης μικρές ώρες στην τηλεόραση σε μερικά κανάλια παίζουν σποτάκια με σεξ τηλέφωνα:

Ροζ αγγελίες:

Ξαπλωμένη η ξανθιά ύπαρξή με ελάχιστα ρούχα, όλο νάζι και τσαχπινιά λέει:
– Μωρόοοο μου, τα υδραυλικά μου τρέχουν, μπορείς να τα φτιάξεις; Έλα τώρα που είμαι μόνη μου στο σπίτι και θα σε αποζημιώσω κατάλληλα. Φανταστείτε που έχουν φτάσει οι αμοιβές των υδραυλικών που η γυναίκα προτίμα να γυρίσει βίντεο παρά να πληρώσει!

– Με λένε Γεωργία, είμαι μόνη μου τώρα στο σπίτι, κάλεσε με και θα σου πως τι έκανα χθες το απόγευμα με τον ηλεκτρολόγο! Κάηκε η ασφάλεια και φώναξες ηλεκτρολόγο, τον πήδηξες και τώρα θέλεις να τον κάνεις και βούκινο;

– Η Τζούλια και οι φίλες της, ζωντανά στο τηλέφωνο σου, μην αργείς… Όταν σε καλεί η Τζούλια πας τρέχοντας, γιατί μπορεί να σε προλάβουν άλλοι, αφού εκεί η ουρά αναμονής είναι τεράστια.

Δες  Ροζ τηλέφωνο πάθους

Θες να μάθεις πόσα $$ κερδίζει μια στριπτιζέζ στης ΗΠΑ;

Γκέι τηλέφωνα

Εκτός από γυναίκες, που κατέχουν το 90% της αγοράς υπάρχει και ένα 10% με ροζ τηλέφωνα για άντρες. Οι γκέι αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς στην χώρα και είναι φυσικό να έχουν της δικές τους ανάγκες. Και οι ανάγκες δημιουργούν κοινό, α το κοινό φέρνει κέρδη. Έτσι οι πάροχοι αριθμών αυξημένης χρέωσης φροντίζουν να ικανοποιούν και της ερωτικές ανάγκες τον γκέι.

– Θέλεις να μάθεις τι λένε οι άντρες μεταξύ τους; Δεν έχεις παρά να καλέσεις στον αριθμό 9099109579  και να μπεις στην παρέα τους. Πολλοί ομοφυλόφιλοι σε περιμένουν για να διασκεδάσετε παρέα.

►►► Κάτοχος σκαφών αναψυχής αναζητά γυναίκες συνοδούς.

Εταιρείες που υποστηρίζουν ροζ γραμμές

Στην Ελληνική αγορά ροζ τηλέφωνα παρέχουν οι mdt, amz, extraline, audiotexsa, transnet, newsphone. Υπάρχει ένα εργαλείο στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ, όπου μπορείς να κάνεις έλεγχο σε ποια εταιρεία ανήκει ο αριθμός υψηλής χρέωσης.
Τα ροζ τηλέφωνα είτε είναι ζωντανά, είτε ηχογραφημένες ερωτικές ιστορίες βρίσκονται στην ζωή μας και χαίρουν υψηλής εκτίμησης από το αντρικό κυρίως κοινό που διψά για ποιοτική ερωτική διασκέδαση. Σε εσάς μένει μόνο ποιους αριθμούς να καλέσετε…

Ποιο είναι η καλύτερη Ελληνική ροζ γραμμή;

Εμείς προτείνουμε τον αριθμό 909.910.9118 ως το καλύτερο Ελληνικό σεξ τηλέφωνο. Καλέστε το και θα μας θυμηθείτε…