Έφυγε η κοπέλα σου στην Αθήνα αφού πέρασε στο Πανεπιστήμιο? Και τώρα πότε θα την περιμένεις να γυρίσει στο χωριό για να κάνετε σεξ? Μήπως πρέπει να βρεις κάποια άλλη κοπέλα για να ικανοποιείς της ερωτικές σου ορέξεις? Η μήπως το τηλεφωνικό σεξ θα σώσει την σχέση σας? Τι κερδίζεις και τι χάνεις κάνοντας σεξ από το τηλέφωνο. Μέχρι να βρεθείτε ξανά μαζί στο κρεβάτι μπορεί να περάσουν μήνες. Μπορεί η γκόμενα σου να βρει άλλα αγόρια και να κάνει νέες ερωτικές γνωριμίες. Αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα και το τηλεφωνικό σεξ δεν πιστεύω ότι θα μπορεί να κρατήσει ζωντανή την σχέση σας. Αξίζει όμως να δοκιμάσετε.

Η αρχή

Ξεκινάς από τα αυτονόητα, δεν σε βλέπει κανείς, είσαι μόνος στο δωμάτιο, έχεις διώξει συγκάτοικους και γονείς για να νιώθεις άνετα. Κάνε ένα μπανάκι, ξάπλωσε στο κρεβάτι γυμνός, βάλε το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση για να έχεις τα χέρια ελεύθερα και κάλεσε το μωρό. Να θυμάσαι ότι κάνεις τηλεφωνικό σεξ με την κοπέλα σου και όχι κλήση σε ροζ γραμμή όπου πληρώνεις.

Ψίθυροι

Μην ανοίξετε πολιτική συζήτηση. ΄-) Πες της κάτι ανάλαφρο, ρώτα την πως είναι ντυμένη, τι έκανε χτες το βράδυ, ψιθύρισε της ερωτόλογα. Νιώσε τι της αρέσει να κάνει και παίξε. Το τηλεφωνικό σεξ είναι παιχνίδι φαντασιώσεων. Δικών σου και δικών της. Μην έχεις ταμπού. Ρώτα την ότι θέλεις να μάθεις, και μην ακολουθείς κανόνες. Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν κανόνες.

Αργά, και σταθερά

σεξ από απόστασηΜην την πλακώσεις στα “τι σου κάνω, μάνα μου” κτλ. Τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα είτε κάνετε κανονικό σεξ, είτε τηλεφωνικό. Προσπάθησε να είσαι ρομαντικός. Πες της πόσο την θέλεις στην αγκαλιά σου. Πες της πόσο θέλεις να την φιλήσεις. Πόσο θέλεις να χαϊδέψεις τα μαλλιά της. Προχώρα αργά και σταθερά προς τον στόχο σου χωρίς να πηδάς καρέ, νιώσε την και άκουσε την. Θα σου πει τι της αρέσει και τι θέλει να της κάνεις.

Δες  Καλή χρονιά και ευλογημένη το 2016

Χμ η περιγραφή δεν σημαίνει έκθεση ιδεών

Μην αρχίσεις κάτι που δεν έχεις σκοπό να το τελειώσεις. Παίξε με εικόνες και λεπτομέρειες λέγοντας της για παράδειγμα “Πόσο θέλω να φιλήσω τα ζουμερά, υγρά σου χείλη…” δώσε της ρουφηχτά φιλιά από το τηλέφωνο και δες πως θα τα δεχτεί.

Σου αρέσει να μιλάς βρώμικα?

Στης περισσότερες γυναίκες αρέσει να της μιλάνε βρώμικα. Μέχρι ενός σημείου φυσικά, τα όρια του οποίου τα ξέρουν και οι δυο. Αν της αρέσει παίξε αυτό το παιχνίδι, χωρίς να μπινελικόνεις όπως στο γήπεδο. Εδώ πάλι θέλεις να βάλεις γκολ όμως με διαφορετικό τρόπο. Το τηλεφωνικό σεξ είναι καλή εμπειρία αρκεί να ξέρεις να το κάνεις σωστά.

Παίξε με το σώμα της

Αυτοσχεδίαζε, γίνε εφευρετικός και προσπάθησε να ξεφύγεις από τα κλισέ. Αν βλέπεις ότι κάτι δεν της αρέσει άλλαξε θέμα, πιάσε το από αλλού. Σκοπός σου είναι να περνάς όμορφα και όχι να μαλώσετε. Επίσης θέλεις να αυνανιστής ακούγοντας την φωνή της οπότε μην χαλάς το κέφι σου για κάτι που είναι αμελητέο. Το σώμα της το ξέρεις, και ξέρεις τι μπορεί να σου δώσει, δεν είναι η άγνωστη στο ροζ τηλέφωνο όπου μόνο μπορείς να την πλάθεις με την φαντασία σου. Εδώ ξέρεις τι θα πάρεις και πρέπει να κάνεις έτσι τα πράγματα ώστε να το λάβεις.

Ισορροπίες στο σεξ από το τηλέφωνο

Μην σε πιάσει λογοδιάρροια. Δώσε της τον λόγο και άκουσε την. Μια γυναίκα εκ φύσης μπορεί να σου κάνει πολύ καλύτερο τηλεφωνικό σεξ από έναν άντρα. Γιαυτό και στα ροζ τηλέφωνα το 99% είναι γυναίκες. Έχουν ωραία φωνή, έχουν φινέτσα, είναι παιχνιδιάρες και εύκολα αλλάζουν θέματα, πηδώντας από το ένα στο άλλο σαν μέλισσα από το ένα λουλούδι στο άλλο. Πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου, χωρίς να τα περιμένεις όλα από εκείνη.

Δες  Μόνο αναστεναγμούς ακούς στα ροζ τηλέφωνα;

Οι ερωτικοί θόρυβοι

Κάποιες γυναίκες είναι θορυβώδεις στο κρεβάτι, και κάποιες όχι. Είναι θέμα στιλ. Αν και καμιά φορά είναι θέμα εργαλείου και πως το χρησιμοποιείς αφού μπορεί να κάνεις θαύματα και πλήρης αποτυχία ανάλογα με την χρήση του. Αν η κοπέλα σου είναι θορυβώδεις φρόντισε να έχεις κλειστά παράθυρα έτσι ώστε να μην σας ακούνε οι γείτονες. Παίξε μπάλα και απόλαυσε το, δίνοντας της και εκείνης απόλαυση.

Το τέλος

Κάποια στιγμή το τηλεφωνικό σεξ θα πρέπει να τελειώσει. Η ο ένας σας έχει τελειώσει, ή βαρέθηκε, η απλά θέλει να κάνει κάτι άλλο, πχ να πιει νερό ή να πάει στην τουαλέτα. Καμιά φορά οι σωματικές ανάγκες προέχουν. Πες της πόσο σου άρεσε και πως θέλεις να το ξανακάνετε με την πρώτη ευκαιρία. Μην πεις όμως ψέμματα. Αν δεν σου άρεσε μην της πεις ότι πέρασες καταπληκτικά, θα το καταλάβει. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα είναι την επόμενη φορά να κάνεις μια κλήση σε ροζ τηλεφωνική γραμμή και να ξεθυμάνεις παρά να καλέσεις την κοπέλα σου και να την αναγκάζεις να κάνει κάτι που δεν της αρέσει.