Ένας στρατιώτης о Γ.Π για ευνόητους λόγους θα τον λέμε με αυτά τα αρχικά, που υπηρετούσε στο στρατόπεδο Ν. Ζορμπά στο Γουδί, ένοιωθε μοναξιά. Είναι δύσκολη η στρατιωτική ζωή και ας λένε μερικοί ότι τώρα είναι κολλέγιο. Πάντα ο στρατός ήταν ένα μεγάλο χάσιμο χρόνου, και μάλιστα στην καλύτερη ηλικία, όμως αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ο Τζίμης δεν περνούσε καλά  και αποφάσισε να διασκεδάσει την πλήξη του κάνοντας τηλεφωνικές κλήσεις σε σεξ τηλέφωνα.

Πρώτα δοκίμασε από την σκοπιά όπου ήταν μόνος και έρημος, και αφού έπαιξε με τον καλύτερο του φίλο το γνωστό παιχνίδι, αποφάσισε ότι αυτή θα ήταν η διασκέδαση του εδώ. Η κοπέλα με την οποία έκανε τηλεφωνικό σεξ είχε βραχνή σέξι φωνή και του μετέδιδε ερωτικά μηνύματα. Ο Τζιμάρας είχε γίνει πύρκαυλος όμως φράγκα για πόρνες δεν υπήρχαν αφού ο στρατός του έδινε 9 ευρώ μηνιάτικο. Που να βγάλεις μήνα με 9 ευρώ? Λόγω αφραγκίας κάπνιζε της γόπες τον άλλον, και στο ΚΨΜ  είχε να πάει μήνες. Φράγκα οι δικοί του δεν του έστελναν αφού και οι δυο γονείς του ήταν άνεργοι, ο πατέρας μακροχρόνια. Τόσο μακροχρόνια που δεν θυμόταν πόσο καιρό ήταν άνεργος. Τώρα με την τραγική οικονομική κρίση στην Ελλάδα οι άνεργοι ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο ή το 25% του εργατικού δυναμικού της χώρας. Σε τέτοια τραγική κατάσταση η Ελλάδα δεν ήταν ούτε μετά τον πόλεμο. Έτσι ο φίλος μας είχε να επιλέξει είτε να φερμάρει κάποιον γκέι, και στο στρατόπεδο υπήρχαν δεκάδες, είτε να καλεί σε ροζ γραμμές και να “παίζει” με τον τίγρη. Μετά από καμιά 10άρια κλήσεις όμως του ήρθε λογαριασμός στο τηλέφωνο 150 ευρώ και είπε να το σταματήσει το σπορ καθώς λεφτά δεν υπήρχαν.  Η επιθυμία όμως για τηλεφωνικό σεξ, και η γνώση μερικών πολύ καλών αριθμών τον έκαιγε αφού ήξερε καλά την έχανε, και αναζητούσε τρόπους για να ξανακούσει το καυτά κορίτσια.

Δες  Μόνο αναστεναγμούς ακούς στα ροζ τηλέφωνα;

Έτσι ο Τζίμης, σκέφτηκε το εξής κόλπο. Στο επιλοχάδικο υπήρχε υπηρεσιακό τηλέφωνο που είχε όμως εξωτερική γραμμή και μπορούσες να καλέσεις σταθερά και κινητά. Αν δεν είχε φραγή για τα ροζ τηλέφωνα θα το ξέσκιζε. Ένα βράδυ πήρε 2 ρετσίνες και κέρασε επιλοχία. Του είπε ότι στον θάλαμο το κέφι ήταν στο τσακίρ με τα σκυλάδικα να δίνουν ρέστα και τα σκυλιά να γαβγίζουν.  Ο λοχίας, καλό παλικάρι από βαθιά επαρχία, γούσταρε τέτοια φάση και άφησε τον Τζίμη μόνο του με το τηλέφωνο. Το σχέδιο είχε πετύχει. Τώρα έπρεπε να δοκιμάσει αν δουλεύει. Κάλεσε με τρεμάμενα χέρια τον αριθμό και μόλις άκουσε από την άλλη πλευρά της γραμμής την σέξι παιχνιδιάρικη φωνή της Γωγώς φτιάχτηκε σε δευτερόλεπτα.  Κάτι ο κίνδυνος ότι μπορούσε ανα πάσα στιγμή να μπει κάποιος και να τον διακόψει, κάτι η εβδομάδα που είχε να ακούσει το “μωρό” τον διέγειραν και τέλειωσε σε χρόνο dt. Το κόλπο δούλευε και ο Τζιμάρας κάθε τρεις και λίγο ήταν στο επιλοχάδικο. Έγινε κολλητός του λοχία και εκπλήρωσε την φαντασία του κάνοντας ζωντανό τηλεφωνικό σεξ δωρεάν. Τι το καλύτερο μπορείς να περιμένεις? Ο Τζίμης είχε υπολογίσει πολύ καλά την κομπίνα αφού του μένανε 12 ημέρες μέχρι την απόλυση. Μετά έπαιρνε απολυτήριο και εξαφανιζόταν διαπαντός.  Η τηλεφωνικός λογαριασμός θα ερχότανε τουλάχιστον 3 εβδομάδες αργότερα και μέχρι να βρούνε πόσοι και από πού κάνανε της κλήσεις ο φαντάρος θα ήταν φάντασμα. Και φυσικά με κανέναν τρόπο δεν μπορούσαν να τον συνδέσουν με της ροζ κλήσεις, αφού στο θάλαμο μπαινόβγαιναν κάθε μέρα δεκάδες διαφορετικά άτομα.

Έτσι ο Τζίμης πέρασε λουκούμι της τελευταίες του ημέρες στον Ελληνικό στρατό, κάνοντας δωρεάν τηλεφωνικό σεξ. Το νούμερο που ήξερε και καλούσε ήταν το καλύτερο και η κοπέλες που εναλλάσσονταν κάλυπταν όλες του της ερωτικές φαντασιώσεις και βίτσια. Άσε τα κολλητάρια του να πηδάνε γκέι ή πόρνες στην πόλη, όσοι είχαν φράγκα. Ο Τζιμάρας την είχε καταβρεί  και αυτές της 2 τελευταίες εβδομάδες θα του μένανε αξέχαστες.

Δες  Σέξι ιστορίες

Ήρθε η ώρα της απόλυσης. Ο Τζίμης τώρα πλέον είναι πολίτης. Ήταν και πολύ τυχερός που βρήκε αμέσως δουλειά σε έναν σκυλάδικο μπαρ στην παραλιακή. Και εδώ υπάρχει τηλέφωνο, από το οποίο καλούν και οι θαμώνες. Το λαμπάκι άναψε στον φίλο μας ότι το πάρτι μπορεί να συνεχιστεί. Η Γωγώ τον περίμενε στο ροζ τηλέφωνο της ξαναμμένη. Πάντα ήταν ξαναμένο αυτό το κορίτσι…Πάντα έτοιμη και πρόθυμη να κάνει ότι ζητούσε ο πελάτης. Τέλεια εξυπηρέτηση, με ευγένεια και απόλαυση στο max. Ο Τζίμης σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε το γνωστό νούμερο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε “Γεια σου καυτό αγόρι, η Γωγώ είμαι και σε περιμένω….”